• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

yok yok öyle oluyor, bende hiç yemememe rağmen grissini galeta falan çekmişti canım. sert şeyler yasak ya, çıtır çıtır ekmeğin kabuğunu falan yemek istemiştim. buarada ben o dönem bazlama yiyodum doymazsan çorbayla yanında yiyebilirsin
nese canım ben tavuk suyu çorba falan yiyim
hem diyetimide bozmamış olurum

bende yaklaşık 8 bardak su içiyorum tatlım bide yeşilçay her gün bakayım ödem atan bişeyler ararştırayım netten bari
ya ben bide her gün kahve içerim türk kahvesi bazen 2 bardak filan.. o da ödem yaparmış derlerdi heralde doğru keseyim hemen

Kolay gelsin o zaman kizlarr inss kilolari en Lisa zamanda atarsiniz ;)

ya ben bide her gün kahve içerim türk kahvesi bazen 2 bardak filan.. o da ödem yaparmış derlerdi heralde doğru keseyim hemen
kahve ödem yapmaz benim bildiğim canım ödem attırır
sadece şekeriz içeceksin

Kolay gelsin o zaman kizlarr inss kilolari en Lisa zamanda atarsiniz :KK66:
sanada kolay gelcek canım sen vermiycen mi protein diyetini
bi araştırdır sadece proteinle 25 30 kilo verenler var almıyorlar
bide spor yapıyorlar

Bi de kahveyi aksam ustu ara ogün olarak iceeseniz acayip tokluk hissi veriyo kizlar

şimdi hazır çorba aldım
bide yumuşak bi poğaca
çünkü tansiyonum falan düşmeye başladı
ishal başladı antibiyotik sayesinde bide

bende nohut yemeği yedim bi tabak nasılsa protein diyetim gitti :KK43:
Yaa gitti diye bişey yok abartmadan ye yarın sabah başlarsın canım
bende kuş gibi cimcik cimcik yedim poğaça ama antibiyotik ishal etti beni

Yaa gitti diye bişey yok abartmadan ye yarın sabah başlarsın canım
bende kuş gibi cimcik cimcik yedim poğaça ama antibiyotik ishal etti beni
yok zaten diyet gitmedi protein diyeti gitti diye düşündüm :D az yedim canım nohuttada protein varmış zaten artık ordan nasiplenmişimdir :) valla sen zayıflarsın biraz şimdi hastalıktan kuzum süzülürsün

yok zaten diyet gitmedi protein diyeti gitti diye düşündüm :KK70: az yedim canım nohuttada protein varmış zaten artık ordan nasiplenmişimdir :) valla sen zayıflarsın biraz şimdi hastalıktan kuzum süzülürsün
yaa kuzum yemek yerken ki halimi görsen
çok komik ya ama inat ettim yedim krnım aç napıyım

ye canım ya yiyebildiğin kadar zaten o dişle çok yiyemezsin güçsüz kalırsın sonra
aynen canım süt içtim bi görsen halimi çok komik bizimki mantı bende süt içtim :KK67:
aman napıyım kefiri komple içtim destek olsun bana diye baygınlık falan yok çorbayıda içtim ya

Back