nese canım ben tavuk suyu çorba falan yiyimyok yok öyle oluyor, bende hiç yemememe rağmen grissini galeta falan çekmişti canım. sert şeyler yasak ya, çıtır çıtır ekmeğin kabuğunu falan yemek istemiştim. buarada ben o dönem bazlama yiyodum doymazsan çorbayla yanında yiyebilirsin
bende yaklaşık 8 bardak su içiyorum tatlım bide yeşilçay her gün bakayım ödem atan bişeyler ararştırayım netten barisu iç 2 2.5 lt fazlası da zarar ben 8 bardak su içiyorum
proteinle atıcan ödemi meraklanma
ya ben bide her gün kahve içerim türk kahvesi bazen 2 bardak filan.. o da ödem yaparmış derlerdi heralde doğru keseyim hemenbende yaklaşık 8 bardak su içiyorum tatlım bide yeşilçay her gün bakayım ödem atan bişeyler ararştırayım netten bari
kahve ödem yapmaz benim bildiğim canım ödem attırırya ben bide her gün kahve içerim türk kahvesi bazen 2 bardak filan.. o da ödem yaparmış derlerdi heralde doğru keseyim hemen
sanada kolay gelcek canım sen vermiycen mi protein diyetiniKolay gelsin o zaman kizlarr inss kilolari en Lisa zamanda atarsiniz
öyle içiyorum canım ama şöyle bi düşündüm hergün tüketiyorum ondan mı diye.. ben 2günde bire düşüreyim şimdilikkahve ödem yapmaz benim bildiğim canım ödem attırır
sadece şekeriz içeceksin
öyle yap canımöyle içiyorum canım ama şöyle bi düşündüm hergün tüketiyorum ondan mı diye.. ben 2günde bire düşüreyim şimdilik
evet aslında haklısın ben kahve içiyorum akşamda iyi oluyor öğünlerBi de kahveyi aksam ustu ara ogün olarak iceeseniz acayip tokluk hissi veriyo kizlar
nescafe içemiyorum mideme dokunuyo türk kahvesi foreweröyle yap canım
bendee şekersiz sütsüz nescafe içiyordum 2 kupa ama
sorunum yok tu hiç
bende nescafeye bayılıyorum ama şu an içememnescafe içemiyorum mideme dokunuyo türk kahvesi forewer
aaaa bunu bilmiyodumbende nescafeye bayılıyorum ama şu an içemem
ödem attırmada birebir canım
Yaa gitti diye bişey yok abartmadan ye yarın sabah başlarsın canımbende nohut yemeği yedim bi tabak nasılsa protein diyetim gitti
yok zaten diyet gitmedi protein diyeti gitti diye düşündümYaa gitti diye bişey yok abartmadan ye yarın sabah başlarsın canım
bende kuş gibi cimcik cimcik yedim poğaça ama antibiyotik ishal etti beni
yaa kuzum yemek yerken ki halimi görsenyok zaten diyet gitmedi protein diyeti gitti diye düşündümaz yedim canım nohuttada protein varmış zaten artık ordan nasiplenmişimdir :) valla sen zayıflarsın biraz şimdi hastalıktan kuzum süzülürsün
ye canım ya yiyebildiğin kadar zaten o dişle çok yiyemezsin güçsüz kalırsın sonrayaa kuzum yemek yerken ki halimi görsen
çok komik ya ama inat ettim yedim krnım aç napıyım
aynen canım süt içtim bi görsen halimi çok komik bizimki mantı bende süt içtimye canım ya yiyebildiğin kadar zaten o dişle çok yiyemezsin güçsüz kalırsın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?