• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

sabahları kahvaltı öğlen ne çıkarsa
akşamda ne yaparsak az
hep az yiyoruz
öğlen yemek kısıtlamamız var çalışıyoruz çünkü
spor yapan da pek yok bu grupta
akşam az yesenizde öğlen sağlam protein ağırlıklı yeseniz metabolizmayı yavaşlatmsanız zaten spor yapmıyorsanız diyet cok etki etmeyecektir.

kahvaltıda ne yemeyi tercih ediyorsunuz ben kendi yediklerimden bahsedebilirim.ben hiç kısıtlamıyorum sadece metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflamaya yardımcı keyif veren besinleri yemeyi tercih ediyorum.

akşam az yesenizde öğlen sağlam protein ağırlıklı yeseniz metabolizmayı yavaşlatmsanız zaten spor yapmıyorsanız diyet cok etki etmeyecektir.
kimsenin metobolizmasıyla ilgili sorunu yoktu ama
senn gördüklerini dikkate alırlar

kahvaltıda ne yemeyi tercih ediyorsunuz ben kendi yediklerimden bahsedebilirim.ben hiç kısıtlamıyorum sadece metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflamaya yardımcı keyif veren besinleri yemeyi tercih ediyorum.
herkezin vakti ne kadar sa o kadar kolay şeyle canım
herkez çalışıyor ya

siz burda ne yapıonuz
ben anlamadım nasıl bir diyet bu nasıl vercez bu kiloları hiç paylaşmamışınız
ben 66 kilodan 58 edüştüm .ama durdu şimdi veremiyorum dayanıyor kilolar kurtulamıyorum.

biz bişey yapmıyoruz canım
az ve z besleniyoruz o kadar
yediklerimizi paylaşıyoruz hatalarımız varsa söylüyor şok diyet falan yok yani

AsSsk AsSsk tatlı yiyenleri dövüyoooo kaç burdan kaç:KK70:

niye öyle dion kız ben diyetle 5 kilo verdim, hala daha veriorum çok da tembelim

siz paylaşmadığınız için bende paylaşmıyorum ben kötü kolestrolumu 95 den 80 düşürdüm 1 ayda ve 3 ayda 8 kilo verdim
canım benim kötü kolesterol 197 düşer mi sence?(ailesel benimki, kilomda 52)

siz paylaşmadığınız için bende paylaşmıyorum ben kötü kolestrolumu 95 den 80 düşürdüm 1 ayda ve 3 ayda 8 kilo verdim
buarada boyun kaç canım, belki ideal kilona yaklaştığın için gitmiyordur

ideal kilom 52 olmalı şuanda 58 kiloyum
canım avrupa standartlarına göre 49 kilo olmalısın boyun kısa çünkü
benim boyum 1,66 53 kilo idealim
aslında normal değerlerdeyiz
kendimizin fiziği açısından fazlalıkları veriyoruz
yaşım 24 senden daha şanslıyım 30 yaşın bünye zor veriyor bi süre sonra çünkü
bizz katı diyet yapmıyoruz 2 ayda rahat rahat vercez çünkü bence sende öyle yap 3 ayda verirsin fazla kilonu

canım avrupa standartlarına göre 49 kilo olmalısın boyun kısa çünkü
benim boyum 1,66 53 kilo idealim
aslında normal değerlerdeyiz
kendimizin fiziği açısından fazlalıkları veriyoruz
yaşım 24 senden daha şanslıyım 30 yaşın bünye zor veriyor bi süre sonra çünkü
bizz katı diyet yapmıyoruz 2 ayda rahat rahat vercez çünkü bence sende öyle yap 3 ayda verirsin fazla kilonu

boy 158
kilo 52
bende 47 olmak istiyorum fit olabilmek için. ben de azar azar canımın çektiklerini yiyerek zayıflama taraftarıyım AsSsk AsSsk gibi

Back