canım öğünlerin az bebeğimBugün ki menüm işte bir akşam kaldı yoğurt kürünüde aksam atıstırmasında yemeyi düşünüyorum
Bugün evde olduğum için üstelik monoton bir gün gecirdiğim için menümü böyle hazırladımcanım öğünlerin az bebeğim
eziyet etme kendine bence bu kadar hızlı kilo vermek sağlıksız olabilir
Bugün evde olduğum için üstelik monoton bir gün gecirdiğim için menümü böyle hazırladım
Yarın 20-30 dakikalık yürüyüş yapabilirim sabah erkenden ama birşey yemeden zararı olur mu ?canım monotonluk yok hareket et ip atla plates yap dedim ya
çok iyi gelecek akşam geç çıkıyorum olmasa bende başlıycam ama
Yarın 20-30 dakikalık yürüyüş yapabilirim sabah erkenden ama birşey yemeden zararı olur mu ?
Tamamdır:)genel kahvaltıdan önce yaparlar ama
sen 1 bardak süt iç
hızlı tempoda yürü canım
Aslında sağlıklı bir diyet menü örneği olsa hiç fena olmaz yani :)genel kahvaltıdan önce yaparlar ama
sen 1 bardak süt iç
hızlı tempoda yürü canım
Aslında sağlıklı bir diyet menü örneği olsa hiç fena olmaz yani :)
Protein diyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim:)peynir zeytin yumurta bi dilim olan ekmek
öğlen et türü yada protein içeren besinler
akşamda aynı
ama ayrı yemek yapılmazsa az az yesende yeter canım
pazartesi proteinn diyetine başlıyoruz sende katıl istersen
Canım et ve et ürünleriProtein diyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim:)
Varım o halde ne zaman peki? :)Canım et ve et ürünleri
süt ve süt ürnleri
karbonhidrata bulaşmıyucaz 3 gün hiç
pazartesi başlıycak herkez canımVarım o halde ne zaman peki? :)
Tamamdır uygundur :) buarada biberiye yağını göbek bölgesine sürüp strec filmle sarıcınca cok da büyük değişiklik oluyor incelme olusuyo :)pazartesi başlıycak herkez canım
Tamamdır uygundur :) buarada biberiye yağını göbek bölgesine sürüp strec filmle sarıcınca cok da büyük değişiklik oluyor incelme olusuyo :)
Denedim gecen yaz hiç bir zararı olmadı aksine yararı oldu diyebilirim yinede sağlıklı diyete devam :)canm onu hiç blmiyorum ben tehlikeli değilmi
AYNEN CANIMDenedim gecen yaz hiç bir zararı olmadı aksine yararı oldu diyebilirim yinede sağlıklı diyete devam :)
Tamam canım bende sizinle başlayayımhoşgeldin canım formül yok uygulanan
sadece pazartesi 3 günlük protein diyetine başlıyoruz sende katılmak istersen buyur gel
idealin 47 falan zaten rahat 2 ayda verirsin sindire sindire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?