- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
yok canım proteinle beslencez sadeceGünaydın kızlar diyet listesi gibi bişey hazırlayacakmıyız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım proteinle beslencez sadeceGünaydın kızlar diyet listesi gibi bişey hazırlayacakmıyız ?
günaydın canımm, ben pazar günü homini gırtlak yedim hiç durmadım bugün de sabah bir yumurta bi dilim tam tahıllı ekmek ve 5 zeytin yedimm, kilom 65,600.. bende 58i görebilcek miyiiimmmkızlar günaydın
dün eşimle kahvaltı yaptık dışarda bana tel aldık bu benm için çok iyi oldu ama ben mi omu android bilemedim
akşamda 2 tane mangalda tavuk yedim o kdar salata ve yoğurt
yarım şişe içki içtim
onun için ödemim var deli gibi değil ama
pazar sabah kilom 58,500
bu sabah kilom 58,800 geldi
suda içmedim çarşıda dolancam diye
cumartesi ve pazar wc ye çıkamadım ama nese
bugün sorun hallettim
kefirle başladım öğlende tavuklu salata falan yerim
evde tavuklarımıda kaynattım
görürsün canım proteine başladık bakalım hadi hayırlısıgünaydın canımm, ben pazar günü homini gırtlak yedim hiç durmadım bugün de sabah bir yumurta bi dilim tam tahıllı ekmek ve 5 zeytin yedimm, kilom 65,600.. bende 58i görebilcek miyiiimmm
İNŞALLAH canım yaa inşallah:)görürsün canım proteine başladık bakalım hadi hayırlısı
Az yap onlar yesinAkşam kayınvalideler gelecek yaptığım ikramlardan yememem lazım beni büyük bi sıınav bekliyor
evet bende bundan sonra o taktiği uygulucam az yemek pişircem:) valla misafir gelcek diye bol bol yaptım canım az yapamıyom yetmez filan bide gelinin eli kıt demesinlerAz yap onlar yesin
ben eşime yapıyorum pilav falan sende ye diyemiyor az yapıorum çünkü
yemek yok yok yokkk sürekli koşuştur sende oturma hiçevet bende bundan sonra o taktiği uygulucam az yemek pişircem:) valla misafir gelcek diye bol bol yaptım canım az yapamıyom yetmez filan bide gelinin eli kıt demesinler
yok yok yermiyim hiç bu hafta sıfır kaçamak :)yemek yok yok yokkk sürekli koşuştur sende oturma hiç
yoksa kaçamak yaparsan dayak
3 gün yapalım zorlamassa devam ederizyok yok yermiyim hiç bu hafta sıfır kaçamak :)
ya ederizde hep proteinli ne yicez biz tavuk tavuk içimiz şişer canım bide ben bugün tavuğun yanında makarna yiyebiliyomuyum azcık3 gün yapalım zorlamassa devam ederiz
etmek isteyenler
ya ederizde hep proteinli ne yicez biz tavuk tavuk içimiz şişer canım bide ben bugün tavuğun yanında makarna yiyebiliyomuyum azcık
ahh ahha yanmışım ben eve de kepekli makarna aldım ama sossuz makarnaya makarna diyemiyorum kiiiihayırr sadece protein
sebzede yemek istersen ye
karbpnhidrat almak yok
süt ve süt ürünleride tüketebilirsin
yanmak yok canım aynen devam makarna falan yassak yasssakahh ahha yanmışım ben eve de kepekli makarna aldım ama sossuz makarnaya makarna diyemiyorum kiiii
aynen devam tatlım :)yanmak yok canım aynen devam makarna falan yassak yasssak
görcez bakam kilonuda yazdımaynen devam tatlım :)
tamam yollucam fotoyu bende bi tabak tavuk ve yoğurt yedim, yalnız tavuk yağda kızartılmışmış haberim yoktu :Sgörcez bakam kilonuda yazdım
telin androidse perşembe sabah kilonun fotosunu yollıycan
kaçamak yaptın mı görcez
nese protein almış olsun o kadar da sıkıntı yok canımtamam yollucam fotoyu bende bi tabak tavuk ve yoğurt yedim, yalnız tavuk yağda kızartılmışmış haberim yoktu :S