1-10 kilo arası verelimmi kiloları

tamam canım o kadar vıcık vıcık değildi zaten

ya peki bu 3 günlük protein diyeti sonunda kilo vermiş olucak mıyız yavrum ben hayatımda hiç diyet yapmadım da
ben diişmi çektirdim 20 lik bi tane
mahvoldum
sıvı il beslencem

geçmiş olsun canım
yok yavrum bi gün sürer en fazla
sağol kuzularım bugün iyiyim hafif bi ağrı var ama dayanaılmayacak gibi değil
ağzımı çok açmaktan acıyor oda dikişli yer pek acımıyor
ama ben açlıktan ölücem galiba
akşam sadece süt içtim
sabahta kefirimi içtim dişlerim basmıyor canım
bi tane ufacık salatayı ısıramadım siz düşünün artık

günaydın günlüğüm
58,800 düm dün bugün 57,900 geldim
normal tabi akşam 400 ml süt içtim başka çarem yoktu
ben pek sağlıklı olacağını sanmıyorum geri aynen alırım bence

günaydın günlüğüm
58,800 düm dün bugün 57,900 geldim
normal tabi akşam 400 ml süt içtim başka çarem yoktu
ben pek sağlıklı olacağını sanmıyorum geri aynen alırım bence

canım mecburen katlanacaksın şimdilik, bende iki tanesi cerrahi aldırdım bilirim sızısını. o dönem güzel kilo vermiştim. zaten bence senin diyetteki en büyük sorunun iştahlı kocan akşam yemeklerine dikkat etsen daha çabuk gidecek. neyse bu aralar diyet değilde sıvı beslenmeyi düşün. ben o dönem bardakta hazır çorbalardan içmiştim ara öğünlerde

adam akşam 1.5 tabak mantı yedi
banada süt verdi pipetle
nese aman yesin canım en sevdiği şey ben yiyemeyince üzüldü ama genede yedi
hazır çorba alcam yada mercimek falan yicem
len sen kaçgün çektin bu sancıyı

canım 3 gün sadece sıvı yedim, benim dikiş yeri biraz genişti. sonrasında yemek yemeye başladım ama ekmek gibi(dikiş yerine gelince çok acıtıyordu) sert şeyleri dikiş alınana kadar çok tüketmedim. et süt yoğurt peynir sebze yemekleri(salata hariç) hepsini yiyodum ben

benimde geniş canım 6-7 dikiş var 20 lik
2 sini aldırcaktım bide mahvoldum 1 tanesinde
bende öyle beslencem artık
ılık daha rahat oluyor demi canım

benimde geniş canım 6-7 dikiş var 20 lik
2 sini aldırcaktım bide mahvoldum 1 tanesinde
bende öyle beslencem artık
ılık daha rahat oluyor demi canım
zaten sıcak yiyemiyorsun acımıyor ama çok feci zonkluyor, sen bu iki gün dikkat et sonra zaten yumuşak olan herşeyi yemeye başlarsın kuzucum

Merhabalar canim benim uzun zamandır gelemedim aile sorunları, Çocuğumun hastaligi, gün hazirliklari , temizlik derken dikkat etmediğim belki 1 aydan sonra 59 kilo olarak geri ddonmuş bulunuyorum canim benim baya kalabaliklasmis buralar sevindim :) hos geldiniz yeni gelen arkadaşlar

zaten sıcak yiyemiyorsun acımıyor ama çok feci zonkluyor, sen bu iki gün dikkat et sonra zaten yumuşak olan herşeyi yemeye başlarsın kuzucum
sağol canım benim allah razı olsun

hoşbulduk :)

nerelerdesin kuzum sen yaa
oo yoldaş olduk birbirimize herkez iyi gidiyor
hareketli buralar
59 olmana sevindim

ya kızlar günaydın hepinize ama ben kafayı yicem ya tartım yanlış yada bende bi sorun var dün yedikelrimi yazmıştım sabah yumurta zeytin bi dilim ekmek öğlen de tavuk yoğurt, akşamda bi kaşık ıspanak yedim o kadar, misafir geldi millet pastaları börekleri götürdü ben açık şekersiz çay içtim hayatımda sergilemediğim iradeyi sergiledim veee kilom 66 oldu.. 400 gr fazla akşamda sabahta tartıldım nasıl olur yaaaa ;(

Geçmiş olsun canim benim zor günler seni bekliyor sanirim tuh zor is bu diş isleri

ekmek yasak bu proteinde bu bir
ikincisi ödem tutmuşsun
tuvalet sorunun varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…