1-10 kilo arası verelimmi kiloları

günaydın canımm, ben pazar günü homini gırtlak yedim hiç durmadım bugün de sabah bir yumurta bi dilim tam tahıllı ekmek ve 5 zeytin yedimm, kilom 65,600.. bende 58i görebilcek miyiiimmm

günaydın canımm, ben pazar günü homini gırtlak yedim hiç durmadım bugün de sabah bir yumurta bi dilim tam tahıllı ekmek ve 5 zeytin yedimm, kilom 65,600.. bende 58i görebilcek miyiiimmm
görürsün canım proteine başladık bakalım hadi hayırlısı

protein deyoksu başlangıcı
asssk =58,800
kastamonu = 65,600

Akşam kayınvalideler gelecek yaptığım ikramlardan yememem lazım beni büyük bi sıınav bekliyor

Az yap onlar yesin
ben eşime yapıyorum pilav falan sende ye diyemiyor az yapıorum çünkü
evet bende bundan sonra o taktiği uygulucam az yemek pişircem:) valla misafir gelcek diye bol bol yaptım canım az yapamıyom yetmez filan bide gelinin eli kıt demesinler

evet bende bundan sonra o taktiği uygulucam az yemek pişircem:) valla misafir gelcek diye bol bol yaptım canım az yapamıyom yetmez filan bide gelinin eli kıt demesinler
yemek yok yok yokkk sürekli koşuştur sende oturma hiç
yoksa kaçamak yaparsan dayak

hayırr sadece protein
sebzede yemek istersen ye
karbpnhidrat almak yok
süt ve süt ürünleride tüketebilirsin
ya ederizde hep proteinli ne yicez biz tavuk tavuk içimiz şişer canım bide ben bugün tavuğun yanında makarna yiyebiliyomuyum azcık

şimdi tavuklu salatamı yiyorum
birazdan diş doktoruna gidicem

görcez bakam kilonuda yazdım
telin androidse perşembe sabah kilonun fotosunu yollıycan
kaçamak yaptın mı görcez
tamam yollucam fotoyu bende bi tabak tavuk ve yoğurt yedim, yalnız tavuk yağda kızartılmışmış haberim yoktu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…