1-10 kilo arası verelimmi kiloları

valla arada bir çay vermeye falan kalkıyorum ama ne kadar faydası olur bilemem yani o yüzden biraz para biriktirip koşu bandı almayı düşünmeye başladım yada akşamları 30 dakka yürüyüş
bende dedim eşime koşu bandı alalım diye napcan onu dedi
ama hamile falan kalcağıma yakın alıcam
o koca tottşunu kaldırıp benmle yürümez

DAYAN dayan bana söz ver belki öyle dayanırsın ebn dün akşam az yediysem tek sebebi sana söz verdiğim için yoksa hapur hupur götürcektim
maşallah kuzum sağol tamm o zaman
bu akşma ve cumaya kadar o tartıya çıkmıycam söz

kızlar ya bide saç boyasıyla ilgili bilgileriniz var mı şimdi gidip onun içinde bi konu açmayayım anlarmısınız bu işlerden

kızlar ya bide saç boyasıyla ilgili bilgileriniz var mı şimdi gidip onun içinde bi konu açmayayım anlarmısınız bu işlerden
yok kız nerde anlıycam benm ablam
bayan kuaförü kendinin bide dükkan en son 7 8 ay önce gittim saçlarımın ucuna azcık sarı attı o kadar
kaşlarımı bilem almıyor

kendinize söz verin eşinize rica edin tartıyı saklasın mesela zaten bir hafta dayan sonra artık alışıyor insan ben öyle yapmıştım sonra 4-5 günde bi tartılmaya başladım :)

yok kız nerde anlıycam benm ablam
bayan kuaförü kendinin bide dükkan en son 7 8 ay önce gittim saçlarımın ucuna azcık sarı attı o kadar
kaşlarımı bilem almıyor
neee benim ablam kuaför olsa ben ordan çıkmam

kendinize söz verin eşinize rica edin tartıyı saklasın mesela zaten bir hafta dayan sonra artık alışıyor insan ben öyle yapmıştım sonra 4-5 günde bi tartılmaya başladım :)
tamam bari öyle yapıyım canım
ip te alcam yarın

ay en güzeli şu saçı boyamamak zaten üniversitede bi boyadım çok pişmanım çok
2 ablamında saçları boyalı ya nese
benm belimde saçlarım şimdi no poo akımına başladım canım
iyi gidiyorum daha yatışmadı saçlarım ama olsun
daha gür olması için

2 ablamında saçları boyalı ya nese
benm belimde saçlarım şimdi no poo akımına başladım canım
iyi gidiyorum daha yatışmadı saçlarım ama olsun
daha gür olması için
Aaa o neymiş kız bende yapayım benimde saçlarım belimde kıvırcık bide gür çok zor bakımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…