1-10 kilo arası verelimmi kiloları

kızlar bende sizdenim 25 yaşındayım 160 boyum 55 kiloyum göbegim fazlasıyla cıkıyo tabi olmazsa olmaz basenler 47 kiloya tekrar gelmek istiyorum ama iştede sürekli oturdugum için başaramıyorum siz nasıl bı formul uyguluyorsunz fikir verirmisinz?

hoşgeldin canım formül yok uygulanan
sadece pazartesi 3 günlük protein diyetine başlıyoruz sende katılmak istersen buyur gel
idealin 47 falan zaten rahat 2 ayda verirsin sindire sindire

ne sormak istiyorsun boya konusunda canım belki yardımcı olabilirim ? kuaför arkadaş var burda
canım yaa bu boya hangi renkle kapanır sorabilir misin yani doğal bi kahve istiyorum ben hangi ton alayım mümkünse marka ve numara çok olcam biraz ama

formül gırtlağı tutmak ve hareket kuzum hoşgeldin.. inşallah yaza hepimiz zayıf gireriz

öğlen yemeğim tavuklu salata ve kefirim
sabahta mercimekli poğaça yedim

he unutmadan günlüğüm bi kaç gün kefiri yemek destekçisi olarak kullanıcam
bağırsaklarımda bi sıkıntı var başlı başına haftaya kullancam kendilerini

işte bak bu

Eklentiler

• tumblr_n7yt3d7XYg1twb0n0o1_500.png
    206 KB · Görüntüleme: 66
Yahu biz boyle olabilcez miiiiiii canimmmbu arada tartimi aldim simdi evdeyim tartildim 65.200 gr en son tartildigimda 66.800du ben simdi ucuyorum sevincten sonra yere inince yazarim size not:bubarada ben 3 hatfa filan once bu kiloyu gorunce aksam yemeklerini azaltmistim sanirim ondan fark var

inince haber ver arkadaşım
patronum geldi karşımda oturuyor
şimdi takar gülüyorum kendi kendime
pazartesi proteine başlayalım bide spor yapcaz oh mis

inince haber ver arkadaşım
patronum geldi karşımda oturuyor
şimdi takar gülüyorum kendi kendime
pazartesi proteine başlayalım bide spor yapcaz oh mis
Yaaaaaaaaaa bu elektronik tartilara guven olmicagini biliyodum simdi ciktim 66 oldu diger odaya goturdum ciktim 67 oldum

Tamam tamam sorun yok duzeldi ilk kilom dogru ucusa devam kizlar size iyi tatiller ben haftasonu pek gelemem ptesi gorusuruz proteine startla :*

Tamam tamam sorun yok duzeldi ilk kilom dogru ucusa devam kizlar size iyi tatiller ben haftasonu pek gelemem ptesi gorusuruz proteine startla :*
canım iyi tatiller bende aynı
yalnız tartını zemine koydugunda tık tık oynamaması lazım
mutfaga düz zemine koy canım

Bugün kii menümden;

Kahvaltı;
1 adet karısık tost
1 kase salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğle;
1 adet kuru kayısı
1 adet elma
1 bardak yeşil kahve

Akşam;
1 porsivon konserve türlü
Kaşık salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt kürü(tarcın, zencefil,zerdecal

canım bunlar la doydun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…