- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
tmm canım ama güzel ne bilim ben başladım memnun kalırsam sende başlarsınBi araştırıp denyeyim bakalım canım, önce kilo vereyim de bakıma da ağırlık veririm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm canım ama güzel ne bilim ben başladım memnun kalırsam sende başlarsınBi araştırıp denyeyim bakalım canım, önce kilo vereyim de bakıma da ağırlık veririm :)
tamam tatlımtmm canım ama güzel ne bilim ben başladım memnun kalırsam sende başlarsın
hoşgeldin canım formül yok uygulanankızlar bende sizdenim 25 yaşındayım 160 boyum 55 kiloyum göbegim fazlasıyla cıkıyo tabi olmazsa olmaz basenler 47 kiloya tekrar gelmek istiyorum ama iştede sürekli oturdugum için başaramıyorum siz nasıl bı formul uyguluyorsunz fikir verirmisinz?
canım yaa bu boya hangi renkle kapanır sorabilir misin yani doğal bi kahve istiyorum ben hangi ton alayım mümkünse marka ve numara çok olcam biraz amane sormak istiyorsun boya konusunda canım belki yardımcı olabilirim ? kuaför arkadaş var burda
formül gırtlağı tutmak ve hareket kuzum hoşgeldin.. inşallah yaza hepimiz zayıf girerizkızlar bende sizdenim 25 yaşındayım 160 boyum 55 kiloyum göbegim fazlasıyla cıkıyo tabi olmazsa olmaz basenler 47 kiloya tekrar gelmek istiyorum ama iştede sürekli oturdugum için başaramıyorum siz nasıl bı formul uyguluyorsunz fikir verirmisinz?
SÜPERMİŞ YAA ÇOK GÜLDÜM BÖLE BÖLE VURDU KAFAMA DİYOR :)
eğlene eğlene veriyoruz napalım
ben ipsiz atlıyom ip varmış gibiip atlama evde biraz zor olmuyomu kızlar yaa bizim ev mi alçak ben ip atlasam kafam tavana değer
bende yarın alcam ipi pazartesiyaaaa öyle döverek sevioz birbirimizi
he yaaaa, zaten diyet çok sıkıcı
ben ipsiz atlıyom ip varmış gibi
Yahu biz boyle olabilcez miiiiiii canimmmbu arada tartimi aldim simdi evdeyim tartildim 65.200 gr en son tartildigimda 66.800du ben simdi ucuyorum sevincten sonra yere inince yazarim size not:bubarada ben 3 hatfa filan once bu kiloyu gorunce aksam yemeklerini azaltmistim sanirim ondan fark varişte bak bu
Yahu biz boyle olabilcez miiiiiii canimmmbu arada tartimi aldim simdi evdeyim tartildim 65.200 gr en son tartildigimda 66.800du ben simdi ucuyorum sevincten sonra yere inince yazarim size not:bubarada ben 3 hatfa filan once bu kiloyu gorunce aksam yemeklerini azaltmistim sanirim ondan fark var
Yaaaaaaaaaa bu elektronik tartilara guven olmicagini biliyodum simdi ciktim 66 oldu diger odaya goturdum ciktim 67 oldum
inince haber ver arkadaşım
patronum geldi karşımda oturuyor
şimdi takar gülüyorum kendi kendime
pazartesi proteine başlayalım bide spor yapcaz oh mis
canım iyi tatiller bende aynıTamam tamam sorun yok duzeldi ilk kilom dogru ucusa devam kizlar size iyi tatiller ben haftasonu pek gelemem ptesi gorusuruz proteine startla :*
canım bunlar la doydun senBugün kii menümden;
Kahvaltı;
1 adet karısık tost
1 kase salatalık
1 fincan şekersiz çay
Öğle;
1 adet kuru kayısı
1 adet elma
1 bardak yeşil kahve
Akşam;
1 porsivon konserve türlü
Kaşık salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt kürü(tarcın, zencefil,zerdecal
Bugün ki menüm işte bir akşam kaldı yoğurt kürünüde aksam atıstırmasında yemeyi düşünüyorumcanım bunlar la doydun sen