- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
dikkat edicem canım saat başı içmeye bakalım değişçek mi sağolasın :*hızlı içiyorsun tatlı yavaş yavaş iç
miden genişlemesin saat başı iç mesala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat edicem canım saat başı içmeye bakalım değişçek mi sağolasın :*hızlı içiyorsun tatlı yavaş yavaş iç
miden genişlemesin saat başı iç mesala
aynen zorlanmassın ben 8 9 bardak içiyorum bende sen gibi ama yeşilçay içince acayip susuyorum ben yadikkat edicem canım saat başı içmeye bakalım değişçek mi sağolasın :*
he bende ya sevdiğimden içmiyorum zaten sırf iyi bişi diye tadı kötü bence..aynen zorlanmassın ben 8 9 bardak içiyorum bende sen gibi ama yeşilçay içince acayip susuyorum ben ya
kız sevmekten geç aktarlardan aldıgım daha güzel hazıır paketlilerden ben anlamadımhe bende ya sevdiğimden içmiyorum zaten sırf iyi bişi diye tadı kötü bence..
bende bi paket doğadan vardı onu bitireyim bende aktardan alcam bakalım öyleis daha iyiymiş diyolarkız sevmekten geç aktarlardan aldıgım daha güzel hazıır paketlilerden ben anlamadım
o paketliler çok kötü
daha iyi canım iğrenç koku yk resmen eziyet etmişim kendimebende bi paket doğadan vardı onu bitireyim bende aktardan alcam bakalım öyleis daha iyiymiş diyolar
git ordan kızzz nerden çktı şimdi ooo aaaakızlar bu göğüs büyütme falan gerçek mi bilginiz varmı şerbetçi otu ile :)
Günaydın canım bende dün akşam makarna ve çorba yedim birde güldür güldürü izlerken mısır patlatılırsa ben yemeden duramam tabi :)
günaydın diyet arkadaşlarıımmm:)) bu sabah çok iyiyim çünkü sabah 50 kez sağ bacak 50 kez sol bacak makas hareketi yaptım ve dün akşam azcık yedim:) haftasonunu hafif hasarla atlatmak dileğiyle..
helal kuzu sanabide tartı alamadım kendime çok yağmur vardı ıslandım eve ulaşana kadar bugün alıcam hemen ayzıcam kaç kiloyum:)
helal kuzu sana
b ide al tartıyı da bağımlı ol ona
dk ka başı binerim evde
aynen bende akşam sabah aklıma geldikçe çıkıyorum ondansağol kuzuu oh be bi hafif hissediyorum kendimi:))
eşimde aynı şeyi söylüyo her dk gidip tartılcan sen onu alınca diye
allaaah hepimiz oturuyoruz yaçalışıyorum ama oturarak :)
of ya otur otur totom ağrıyo artık valla kızlar nefret ediyorum artık masa başı çalışmaktançalışıyorum ama oturarak :)