• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

ben geldim günlüğüm kızlar gelmeden yazıyım
yoksa unuturum
kilom 58,700 geldi gene değişik değişik şeyle
wc problemi yaşıyorum %100
deli olcam nese bel ölçüm incelmiş
sanırım bende
kastamonuu777 gibi proteinle başlıycam pazartesi
dün akşam ki yemeğim beyti
evet beyti yaptın yanınada bulgur koçiş bayıla bayıla yedi
bende yedim tabe:cool:

Günaydın canım bende dün akşam makarna ve çorba yedim birde güldür güldürü izlerken mısır patlatılırsa ben yemeden duramam tabi :) o_O

:KK67:bi dahakine yağsız tuzsuz patla t bari
sen evdesi demi çalışmıyorsun

Günaydın canım bende dün akşam makarna ve çorba yedim birde güldür güldürü izlerken mısır patlatılırsa ben yemeden duramam tabi :) o_O

günaydın diyet arkadaşlarıımmm:)) bu sabah çok iyiyim çünkü sabah 50 kez sağ bacak 50 kez sol bacak makas hareketi yaptım ve dün akşam azcık yedim:) haftasonunu hafif hasarla atlatmak dileğiyle.. :D

bide tartı alamadım kendime çok yağmur vardı ıslandım eve ulaşana kadar bugün alıcam hemen ayzıcam kaç kiloyum:)

günaydın diyet arkadaşlarıımmm:)) bu sabah çok iyiyim çünkü sabah 50 kez sağ bacak 50 kez sol bacak makas hareketi yaptım ve dün akşam azcık yedim:) haftasonunu hafif hasarla atlatmak dileğiyle.. :KK70:

bide tartı alamadım kendime çok yağmur vardı ıslandım eve ulaşana kadar bugün alıcam hemen ayzıcam kaç kiloyum:)
helal kuzu sana
b ide al tartıyı da bağımlı ol ona:cool:
dk ka başı binerim evde:KK8:

sağol kuzuu oh be bi hafif hissediyorum kendimi:))
eşimde aynı şeyi söylüyo :KK70: her dk gidip tartılcan sen onu alınca diye :KK70:
aynen bende akşam sabah aklıma geldikçe çıkıyorum ondan
farketiypor yaa
cuma falan mı yapsak bildirmleri

valla arada bir çay vermeye falan kalkıyorum ama ne kadar faydası olur bilemem yani o yüzden biraz para biriktirip koşu bandı almayı düşünmeye başladım yada akşamları 30 dakka yürüyüş

Back