• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

valla arada bir çay vermeye falan kalkıyorum ama ne kadar faydası olur bilemem yani o yüzden biraz para biriktirip koşu bandı almayı düşünmeye başladım yada akşamları 30 dakka yürüyüş
bende dedim eşime koşu bandı alalım diye napcan onu dedi
ama hamile falan kalcağıma yakın alıcam
o koca tottşunu kaldırıp benmle yürümez

kızlar ya bide saç boyasıyla ilgili bilgileriniz var mı şimdi gidip onun içinde bi konu açmayayım :D anlarmısınız bu işlerden

kızlar ya bide saç boyasıyla ilgili bilgileriniz var mı şimdi gidip onun içinde bi konu açmayayım :KK70: anlarmısınız bu işlerden
yok kız nerde anlıycam benm ablam
bayan kuaförü kendinin bide dükkan en son 7 8 ay önce gittim saçlarımın ucuna azcık sarı attı o kadar
kaşlarımı bilem almıyor:KK34:

kendinize söz verin eşinize rica edin tartıyı saklasın mesela zaten bir hafta dayan sonra artık alışıyor insan ben öyle yapmıştım sonra 4-5 günde bi tartılmaya başladım :)

kendinize söz verin eşinize rica edin tartıyı saklasın mesela zaten bir hafta dayan sonra artık alışıyor insan ben öyle yapmıştım sonra 4-5 günde bi tartılmaya başladım :)
tamam bari öyle yapıyım canım
ip te alcam yarın

ay en güzeli şu saçı boyamamak zaten üniversitede bi boyadım çok pişmanım çok :KK43:
2 ablamında saçları boyalı ya nese
benm belimde saçlarım şimdi no poo akımına başladım canım
iyi gidiyorum daha yatışmadı saçlarım ama olsun
daha gür olması için

2 ablamında saçları boyalı ya nese
benm belimde saçlarım şimdi no poo akımına başladım canım
iyi gidiyorum daha yatışmadı saçlarım ama olsun
daha gür olması için
Aaa o neymiş kız bende yapayım benimde saçlarım belimde kıvırcık bide gür çok zor bakımı

Back