04.07.2010 evlendim

aaaa ben bu gelinliği bi yerden tanıyorum ya ama burda benim gördüğümden daha güzel olmuş canım ya harika olmuşsun bizede gönder de millete gösterelim:))) LAMER den merve ben :)))))

aaaa ben bu gelinliği bi yerden tanıyorum ya ama burda benim gördüğümden daha güzel olmuş canım ya harika olmuşsun bizede gönder de millete gösterelim:))) LAMER den merve ben :)))))

ahh canımmm tşk ederim tabiki güzel olurum meral abla saolsun fotolardan kopyala göster bebişim ellerinize sağlık gerçekten herkes farklı bi gelinlik olmuş çok değişik diolar ama ben içime sinerek giydimm çokkta beğendim meral ablama tşk ediyorum saolsun beni çok mutlu etti rüya gibi gün geçirdim evlenirken öpüyorum cnm seni slm söleee

baktık bu gün meral ablayla canım resimlerre çok beğenddi seni slm sölüyo mutlulıklar

sende slm söle aşkitom öpüyorum sizi çok memnun kaldım valla meral abla ilk günden son güne kadar güvenimi kırmadı ve beni çok mutlu etti eşimde çok beğendi zonguldağa gelirsem uğricam size not: evlenen kızlara ilk sizin adres verilecektir :))):):)::):)

Son düzenleme:
çok güzel olmuşşsun canım Allah mutlu mesut etsin...
resimleri çekenin ellerine saglık çok güzel iş çıkarmış...

ne güzel bir gelinlik.. ve ne güzel bir gelin..
maşallah tütütütüütütüttütüüüüüü..

Allah mutluluğunuzu bozmasın. resimlere bayıldım. evliliğinizin her günü en az resimleriniz kadar güzel olur inşallah canım.

hepinizi seviyorum hemcinslerimmmm çok öpüyorum sizi güzel dileklerinizi allah katlayıp katlayıp size versinn.........

Son düzenleme:
gelinliğin muhteşem
ve bir insan ancak bukadar güzel taşır
okadar cok yakışmış ki maşallah
bebek gibi duru bir güzelliğin var
herşey cok güzel...
tebrık ediyorum mutluluklar arkadaşım
çok mutlu ol tamam mı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…