• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

04.07.2010 evlendim

öhüm bunca sene ilk defa kkda birbirine yakışan çift gördüm. genelde erkekler kızların yanında şey ehem ehe şeyy söyleyemicem.. duruyolardı. :27: diğer bacılar alınmasın valla napim. :27:

edaykin siz süper olmuşsunuz valla, iki taraf da güzel, birbirinize çok yakışmışsınız. :) Allah gönlünüzü de ebediyyen yakıştırsın böyle güzel, birarada tutsun. maşallah. :64:

maşallah cnaım cok güzel olmuş resimler allah nasıp ederse bende dış mekan cekim istiyorum

Gelinliğin ne kadar güzelmiş bayıldım,ömür boyu mutluluklar dilerim
çoook güzel olmuşsunuz:71::nazar:

Wowww ne diyecegimi bilmiyorum vallaha...
Mukemmel bir ciftsiniz..
Fotograflariniz cok super!!!!
Fotograflarla ilgili bilgi alabilirmiyim?
Kim nerede nezaman kac lira vs :)))

fotolar harikaaa cnm sen de ole :) gelınlıgın farklı geldi bana cok begendm sacın makyajın herseyın cok gusel olmus mutluluklarr:nazar:

çok yakışmışsınız maşallah canım:nazar: mutluluğunuz daim olsun

mutluluğunuz daim olsun şahane resimler en önemlisi gelin ve damat =))
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah

tek kelime ile muhtesemsiniz....
hem cok yakisiyorsunuz hemde resimleriniz harika...
ikisi bir araya gelince muhtesem görüntüler cikmis ortayaa..bayillddimm.......:10:

cok guzel olmussunuz bir ömur boyu mutluluklar dilerim :))

birbirinize cok yakismissiniz gelinliginin özelikle arka kismini begendim mutlulugunuz daim olsun :nazar:

1.gelınlıgınız cok farklı
2.eldıvenlerınız harıka
3.damat beyle cok yakısmıssınızzzz
ve pozlar cok cok cok guzel bayıldım mutluluklarrrrr

manzara müthis, gelin müthis, bakislar, pozlar müthis
harikasiniz ya
cok cok cok begendim

öhüm bunca sene ilk defa kkda birbirine yakışan çift gördüm. genelde erkekler kızların yanında şey ehem ehe şeyy söyleyemicem.. duruyolardı. :27: diğer bacılar alınmasın valla napim. :27:

edaykin siz süper olmuşsunuz valla, iki taraf da güzel, birbirinize çok yakışmışsınız. :) Allah gönlünüzü de ebediyyen yakıştırsın böyle güzel, birarada tutsun. maşallah. :64:

Çok farklı bir gelin olmuşsun canım, bir ömür boyu mutluluklar..

maşallah cnaım cok güzel olmuş resimler allah nasıp ederse bende dış mekan cekim istiyorum

çok tşk ederim hanımlarr ii dilekleriniz için beğenmenize çok sevindimm ayyy çokk sevindirik oldum :12::12:

babyke canım bilgi almak istemişsin tabiki veririm benim iki tane düğünüm oldu biri zonguldakta biri iztanbulda oldu
zonguldaktaki düğünüm düğünden ziyade düğün tarzında kına ve nikah oldu orda da dışmekan çekim yaptık ama ordaki fotolar daha elimize gelmedi limanda fenerde kırlarda parklarda çekilmiştik deniz manzaralılardı gelince onlarıda koyarım salonda düğünü de özel kaset çektirdik hepsi içinde 1000 lirayı buldu canım en yakın arkadaşımda benleydi çokkk eğlenmiştikk kahkaha şamata bi gün olmuştu
istanbuldakinde de dışmekan çektik bu resimler istanbuldaki düğünden kabataş erkek lisesinde çekildiler fotoğrafçı 750 liraya çekti vede kocaman bi panaromik albüm yaptı çağlayan da bi foto sütüdyosuydu çok sıcak kanlı insanlar çok değişik ve eğlenceli bi gün yaşadık

yani fiyatları böle her foto stüdyosu yapıomu bilmemm nerde çekiliyo demişsin bize böle denk geldi özel bi yerde çeken varmı bilemiorum ama istanbulda bizim çekildiğimiz yer manzarada 10 numeraydı :)) köprüyü ve boğazı görüyo kabataş erkek lisesiydi

Cok siradisi bir gelin olmussun canim mutluluklar diliyorum Allah ömür boyu bir yastikta kocatsin sizi.

babyke canım bilgi almak istemişsin tabiki veririm benim iki tane düğünüm oldu biri zonguldakta biri iztanbulda oldu
zonguldaktaki düğünüm düğünden ziyade düğün tarzında kına ve nikah oldu orda da dışmekan çekim yaptık ama ordaki fotolar daha elimize gelmedi limanda fenerde kırlarda parklarda çekilmiştik deniz manzaralılardı gelince onlarıda koyarım salonda düğünü de özel kaset çektirdik hepsi içinde 1000 lirayı buldu canım en yakın arkadaşımda benleydi çokkk eğlenmiştikk kahkaha şamata bi gün olmuştu
istanbuldakinde de dışmekan çektik bu resimler istanbuldaki düğünden kabataş erkek lisesinde çekildiler fotoğrafçı 750 liraya çekti vede kocaman bi panaromik albüm yaptı çağlayan da bi foto sütüdyosuydu çok sıcak kanlı insanlar çok değişik ve eğlenceli bi gün yaşadık

yani fiyatları böle her foto stüdyosu yapıomu bilmemm nerde çekiliyo demişsin bize böle denk geldi özel bi yerde çeken varmı bilemiorum ama istanbulda bizim çekildiğimiz yer manzarada 10 numeraydı :)) köprüyü ve boğazı görüyo kabataş erkek lisesiydi
Bilgi icin cok tesekkür ederim cnm.. mukemmel yaaaa..
Fotografcinin bilgilerini özelden atarmisin cnm?

çok beğendim saçını ve özellikle gelinliğinin arkasını..Allahım mutluluğunu daim etsin canım..

ay gelinliğin arkası muhteşem görünüyor bayldım çok değişik bir gelinlik yüzünüz hep gülsün çok yakışmışsınız

farklı ama size yakışan bir gelinliğiniz olmuş
pozlarda sizde çok güzelsiniz
bir ömür mutluluklar

ay ben buna koptum yaa december Allah iyiliğini versin
yakışan yakışmayan herkes alıncak:9:

mutluluklar canım ömür boyu mutlu olursunuz inş. ben en çok eldivenine bayıldım. bende takmıştım bu tip tül eldiven çok zarif duruyor bence çok güzel bir seçim yapmışsın

kızlar çok tşk ediyorum eldivenlerimi gelinlikçiye ben sölemiştim saolsun buldu üzerlerini taşla süsledi çok beğenmiştimm bende duruyolar saklıyorum saçımdaki parçayıda gelinlikçi kendi yapmıştı ellriyle gelinliğimin arkası normalde kapalı bi modeldi katalog dan benim ölçüme göre dikildi geldi ben açtırıp çapraz kurdeleler yaptırdım sırtı dekolteli olsun die gelinliğim aslında krem rengi ama arkasında çok kahveye çalan renkler vardı ayakkabımda krem saten kahve topukluydu benim çok içime sinmişti tamamen ben kendim kendime beğendim tarzımdı ve istedim biraz eski tarz kadınların kıyafetleri gibiydi o sebeple saçlarıda öle istedim sade bi topuz makyajımıda ben kendim yaptım sade bi makyaj dı ben beğenerekk içime sinerekk yaşadım darısı bekarların başına :66::66:

mutluluklar canım ömür boyu mutlu olursunuz inş. ben en çok eldivenine bayıldım. bende takmıştım bu tip tül eldiven çok zarif duruyor bence çok güzel bir seçim yapmışsın

onlar tül eldiven değill :1: file esnek bişiydi file çorap gibi desenliydi üzerini taşla süsledik

deniz manzarali gelin fotograflari cok güzel oluyor yahu... seninkilerde harika..
gelinligin siradisi ama güzell..

Back