• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

04.07.2010 evlendim

cok güzel olmussunuz mutluluklar diliyorum
eşinizden ilkokuldan arkadasım :)

sorarım ben ilk okul arkadaşlarını tanımam elbette ama face de varmısın canım ömer şensoy ozaman herlade aynı mahallede oturuyoruz :))))))
hepinize tşk ediyorum kızlarrr güzel dilekleriniz içinn

maşaAllah çok tatlısınız, gelinliğin hele harika çok yakışmış.

Allah ağız tadınızı bozmasın .

ayyy çok hoş resimler bayıldım :1: eldivenlerde gelinliğine ayrı bi hava katmış darısı bizim başımıza inşallah mutluluklar dilerim :13:

sorarım ben ilk okul arkadaşlarını tanımam elbette ama face de varmısın canım ömer şensoy ozaman herlade aynı mahallede oturuyoruz :))))))
hepinize tşk ediyorum kızlarrr güzel dilekleriniz içinn

selam cnm benim facem yok
sen benim eski mahallemde oturuyosun ah ahhh :83::83:
bende evlendim taşındım cnm :69:

Gelinliğin çok hoşuma gitti üstteki püskülleri hariç. Alt tarafı falan çok güzel gerçekten. Mutluluklarrrr:81:

birbirinize çok yakışmışsınız gelinliğine bayıldım bir ömür kocaman kocaman mutluluklar tatlım.....

oy oy ne kadar güzel bir gelin olmuşssun.Gelinliğin de çok değişik ve çok hoş olmuş canım.Çokta yakışmışssınız.Allah bir yastkta gocastın :)

edaykin çok tatlı bi gelin olmuşsunuz.ama hepsinden önemlisi yüzünüz çok duru çok masum çok güzel çıkmışsınız.eşinizlede çok yakışmışsınız.Allah mutlu etsin..

Back