Dualarımız seninle. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinNihayet bende hamileyim bugün kontrole gittim 4hafta 5 gynlk dedi kese var ici bos dedi cok kucuk gözükmüyor dedi doktor o an dedim Allahm yine mi ayni seyleri yasiyacagmdua edin arkadaslar haftaici baska doktora gidicem ins büyümüş olur 3.kez ayni aciyi yasamak istemiyorum..Rabbim isteyen herkese versin
Nihayet bende hamileyim bugün kontrole gittim 4hafta 5 gynlk dedi kese var ici bos dedi cok kucuk gözükmüyor dedi doktor o an dedim Allahm yine mi ayni seyleri yasiyacagmdua edin arkadaslar haftaici baska doktora gidicem ins büyümüş olur 3.kez ayni aciyi yasamak istemiyorum..Rabbim isteyen herkese versin
Icimi rahatlattin arkadasim çok sağol doktorda cok küçük dedi ama bundan oncekilerde de gelismedigi icin ben hemen yine kötü seyler getirdim aklima esime surat astm muayeneden sonra oda ben ne yaptim diyo doktorda kotu bisey demedi ki diyor.ahh ahh byle iste bi sonraki randevuyu iple cekiyorum ins iyi olur.dualariniz iyi dileklerin icin cok sagol Allah razi olsunCanım sakın kendini üzme. Bu haftada bebeği görmen imkansız gibi bir şey. Biz keseyi gördükten 10 gün sonra duyduk kalp atışlarını. Sakın telaş yapma. Normal yani durumun. Oğlumda da bu gebeliğimde de aynı şeyler oldu. Hatta oğlumda 4+1'de keseyi bile görememiştik de 4+3'te ancak görebilmiştik keseyi. Dediğim gibi sen içini rahat tut. Zaten 6.haftada falan duyarsın kalp atışlarını. 10 gün bekle, sonra duyacaksın o pıt pıt seslerini Rabbimin izniyle...
Aminn Allah razi olsun Rabbim hic bir bayanın kucağını bos birakmasinDualarımız seninle. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Icimi rahatlattin arkadasim çok sağol doktorda cok küçük dedi ama bundan oncekilerde de gelismedigi icin ben hemen yine kötü seyler getirdim aklima esime surat astm muayeneden sonra oda ben ne yaptim diyo doktorda kotu bisey demedi ki diyor.ahh ahh byle iste bi sonraki randevuyu iple cekiyorum ins iyi olur.dualariniz iyi dileklerin icin cok sagol Allah razi olsun
Genetik test pihtilasma yaptirdik canm herhangi bir sorun çıkmadı.sebepsiz gözüküyor simdilik.Sen pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı canım? Yaptırmadıysan kesinlikle yaptır ve şuan için de önlem amaçlı coraspin kullan. Bu şekilde kaç kaybın var?
A
amin. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Nihayet bende hamileyim bugün kontrole gittim 4hafta 5 gynlk dedi kese var ici bos dedi cok kucuk gözükmüyor dedi doktor o an dedim Allahm yine mi ayni seyleri yasiyacagmdua edin arkadaslar haftaici baska doktora gidicem ins büyümüş olur 3.kez ayni aciyi yasamak istemiyorum..Rabbim isteyen herkese versin
.baya uzun oldu k.bakmayin
Ben de 5 yıl beklemenin sonunda bebek sahibi olanlardanım. hepinizi çok iyi anlıyorum. gerçekten kafadan atınca yani bu konuda rahat olunca her şey daha çabuk oluyor. ben artık pes ettiğim anda hatta adet kanamasına benzer bi kanamanın ardından 3-5 gün sonra öğrendim kızımın içimde olduğunu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. hepimiz birbirimize dua edelim hayırlı ayıpsız kusursuz evlatlar için. dua her kapıyı açar. hep Allah'ı çağıralım yanımıza. Rabbim bizlerle olsun inşallah.
Bak canım herşey alnımıza yazılmış, ben bebek istediğim zamanlarda artık olmuyo diye ümidimi kesmişken dedim ki Rabbim benim alnıma anneliği yazmışsa bu olacak. Rabbim benden dua bekliyo ben duamı edeyim gerisini ona tevekkül edeyim dedim. Her ay regli olduğumda Allahım yine yok yine olmadı diye çok üzüldüğüm anlar oldu. Bu yüzden bir ara nereye baksam hamile kadınlar kucağında yanında çocuğu olan aileleri algıda seçicilikten midir nedir hep görür oldum. Eskiden hiç dikkatimi çekmezdi hamileler falan. ama iş değişmişti artık sanki gözüme gözüme giriyodu etraftaki mutluluklar. Ama canım şunu sakın unutmayalım en imrendiğimiz insanların bile mutlaka bir derdi vardır. Mübarek aylardayız kişinin kendisine ettiği duadan çok başkalarının duası daha makbulmüş. bir de bana demişlerdi ki doğuma girdiğinde bol bol dua et kabul olur. ben de çocuğu olmayan bir arkadaşıma dua ettim bilmiyorum rabbim kabul mü etti ama o da hamile kaldı akabinde ve şimdi bir kızı var. hastanın hamilenin yolcunun gurbette olanın duası makbuldür diye biliyorum ben. hep böyle kişilerden dua iste ve benim de hep aklımda olacaksın söz veriyorum senin için hatimde de dua etmelerini istiyecem ve diğer çocuk isteyen tüm arkadaşlar için. Allah hepimize bi kader çizmiş rabbim neylerse güzel eyler diyip ona sığınmaktan başka ne gelir elimizdenArkadaşım amin inşallah.. Ne güzel yazdın, Rabbim hep bizlerle olsun!
Kalbimizden geçen ne varsa en iyi "O" bilmiyo mu..
Ben de evliliğimde 4. senenin içindeyim..
Evlendim evleneli bebek düşünüyorum,
evimde bir ses olsun istiyorum..
Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. .
Aminn canm hepimize nasip etsin.valla doktor yat desin yatarim hic problem degil yeterki sag salim alayim kucagimaCanım gönlünü ferah tut, stres altında olma..
İnan senin yaşadığın streste etkiliyo bebeği..
Ben de hamile kalırsam 9 ay yatmam gerek,
rahim ağzı yetmezliği var ben de..
Bebeğimi oğlumu can paremi de bu yüzden kaybettim...
Rabbim bekleyen herkese nasip etsin içinde de bana...
Bak canım herşey alnımıza yazılmış, ben bebek istediğim zamanlarda artık olmuyo diye ümidimi kesmişken dedim ki Rabbim benim alnıma anneliği yazmışsa bu olacak. Rabbim benden dua bekliyo ben duamı edeyim gerisini ona tevekkül edeyim dedim. Her ay regli olduğumda Allahım yine yok yine olmadı diye çok üzüldüğüm anlar oldu. Bu yüzden bir ara nereye baksam hamile kadınlar kucağında yanında çocuğu olan aileleri algıda seçicilikten midir nedir hep görür oldum. Eskiden hiç dikkatimi çekmezdi hamileler falan. ama iş değişmişti artık sanki gözüme gözüme giriyodu etraftaki mutluluklar. Ama canım şunu sakın unutmayalım en imrendiğimiz insanların bile mutlaka bir derdi vardır. Mübarek aylardayız kişinin kendisine ettiği duadan çok başkalarının duası daha makbulmüş. bir de bana demişlerdi ki doğuma girdiğinde bol bol dua et kabul olur. ben de çocuğu olmayan bir arkadaşıma dua ettim bilmiyorum rabbim kabul mü etti ama o da hamile kaldı akabinde ve şimdi bir kızı var. hastanın hamilenin yolcunun gurbette olanın duası makbuldür diye biliyorum ben. hep böyle kişilerden dua iste ve benim de hep aklımda olacaksın söz veriyorum senin için hatimde de dua etmelerini istiyecem ve diğer çocuk isteyen tüm arkadaşlar için. Allah hepimize bi kader çizmiş rabbim neylerse güzel eyler diyip ona sığınmaktan başka ne gelir elimizden
Aminn canm hepimize nasip etsin.valla doktor yat desin yatarim hic problem degil yeterki sag salim alayim kucagima
Canım şimdi anneme senden bahsettim. Annemler her hafta hatim indiriyor kalabalık bir gurup kimin duası kabul olur bilemeyiz senin için dua edecekler. İnşallah makbul olur allah katında. Açtığın konuları gözlerim dolarak okudum. Ama canım benim yine de şükredelim halimize ben hayata hep olumlu bakmaya çalışırım bu konularda. Hep senden daha zır durumda olanları düşün ki hızur bulabilesin ve zaten bir melek annesi olarak çok özel olduğunu da biliyosun. Mıralini yüksek tut. Rabbim bütün acılarını unutturacak büyük sevinçler yaşatsın sana. Koynun kucağın önün arkan çocuk dolsun inşallah
Allah bir değil bin kere razı olsun canım, dualarım hep dilimde.. Amcam kanser hastası, onu ziyarete gittim hastaneye..
Bana ettiği ilk dua , Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin oldu, gözlerim dolu dolu oldu o an. Bu öyle garip bir duygu ki ,
yaşamaya bilemez, anlayamaz derinden! Senin güzel yüreğin geçen dualarda inşallah kabul olur arkadaşım.. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.. En önemlisi o.. 3 sene boyunca her ay bekledim ben, hep negatifi gördüm..
Hatta bak konularda açmıştım burada,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acaba-bir-gun-bende-anne-olacak-miyim.848152/
ACABA BİR GÜN BEN DE ANNE OLACAK MIYIM DİYE sormuştum, evet anne oldum ama melek annesi...
Bu da oğlumun haberini aldığım ilk zaman.. Açtığım konu gözlerim dolu dolu yazmıştım satırları...
RABBİM YENİDEN NASİP ETSİN...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cize-m-benimle-rabbime-sukurler-olsun.859629/
Evet canım yapacak bir şey yok doktor yatman gerek diyosa öyle olacak..
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. .