Allah rahmet eylsin canım,melek oğlun şuanda en güzel yerde. Bundan sonra herşey gönlünce olsun,Allah sana daha nice hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.03.01.2016.... oğlum, can içim... seni kaybettiğim gün, bugün.. tam 1 yıl oldu. . .
Allah rahmet eylsin canım,melek oğlun şuanda en güzel yerde. Bundan sonra herşey gönlünce olsun,Allah sana daha nice hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.
Canım bir gün forumda gezerken oğlun hakkında yazdıklarına denk gelmiştim ve ozaman yazmıştım,beni ordan hatırlıyorsundur. Bu gece senin için dua edeceğim arkadaşım Allah gönlünden geçeni versin hayırlısıyla. Acılar geçmiyor ama kabuk bağlıyor,Allah bu acının karşılığında sana çok güzel bir ödül verecek sabırlı ol. Sana ve senin gibi evlat acısı yaşayanlara duacıyım her daim...Amin inşallah arkadaşm
ÇOK SAĞOLASIN. .
Rabbim dualarımızı kabul eylesin. .
Seninle mayıs annelerinde beraberdik
Sanırım o dönemde..
Oyle hatırlıyorum. .
♡
Hersey guzel olacak arkadasim sen cok temiz kalpli ve sebatkar bir insansin vakti geldiginde guzel haberlerini alacagim insallah
Rabbim sabrınıza sabır katsın.dua ile...
Canım bir gün forumda gezerken oğlun hakkında yazdıklarına denk gelmiştim ve ozaman yazmıştım,beni ordan hatırlıyorsundur. Bu gece senin için dua edeceğim arkadaşım Allah gönlünden geçeni versin hayırlısıyla. Acılar geçmiyor ama kabuk bağlıyor,Allah bu acının karşılığında sana çok güzel bir ödül verecek sabırlı ol. Sana ve senin gibi evlat acısı yaşayanlara duacıyım her daim...
Bugün tam 1 sene olmuş. Yazıyı sonuna kadar okudum, kapıldım gittim. Ağlamamak için kendimi sıktım. Sonra karnıma dokundum. Bi an olmadığını düşündüm. Çok acı. Dicek kelime bulamıyorum. Küçük meleğiniz cennette biliyorsunuz değil mi ? Orda huzur içinde. Allah sabırlar versin..
Elbette bir gün paylaşacaksın Allahın izniyle,bazı şeyler vesiledir sen Allahın sevgili kulusun ki bu forum sayesinde hiç tanımadığın insanların dualarındasın. Bak yeni bir yıla girdik,yeni umutlar,yeni mutluluklara açacaksın kendini,doğru bir zamanın gelmesi lazım sadece. Senin derdinden büyük Rabbin var. Güzel olacak herşey hiç şüphen olmasın.Dogrudur canim Allah razı olsun sizlerin desteği çok önemli benim için. .
Zor zamanlar yaşadım bu 1 sene de..
Ama hep umudum oldu. .
Rabbim yeniden nasip eder inşallah. .
Acımı olduğu gibi mutluluğu da paylaşmak isterim. .
Okudum agladim... Zor elbette. Ama imtihan dunyasindayiz neyin bizim icin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz. Beterin beteri var. Halinize şükredin. Şehit annelerini dusunun evlatlarini binbir emekle buyutup hayatinin baharinda iken topraga vermek eminim daha zordur. Allahim aglayan gozlerinizi hayirli bir evlat ile guldursun Insallah
Evet bugün 1 sene oldu. .
Acılarla geçen bir sene..
Bebeğimin kardeşini bekledim bu sürede.
Olmadı. . Rahim filmi çekildim. .
Rahimde perde cikti ameliyat olmam gerekmis. .
Perde erken doğumlara
Ve düşüklere sebepmiş
Rabbim evladınıza sağlık versin.
Sanırım hamilesiniz.
Hayirli bir doğum nasip olsun
İnşallah. .
♡
Allah yardımcınız olsun. Allah bi daha size acı keder vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?