03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Çok teşekkür ederim 1 aydan az kaldı. Perde olayını ilk sizden duydum ameliyatinizi sağ saglim olun sonra gelsin bebisiniz hayırlısıyla. Hiç sıkmayın canınızı.

Böyle garip şeyler hep bende çıkıyo zaten. .
Araştırdim biraz,, saglikla bebeğini kucağına alan çok. .
Rabbim nasip eder inşallah. .
Ben de teşekkür ederim
İyi dileklerinız için. .

♡♡♡

Allahım sabır versin inşallah hayırlsı ile tekrar hamile kalırsınız ve bu defa hayırlsı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Allahım sabır versin inşallah hayırlsı ile tekrar hamile kalırsınız ve bu defa hayırlsı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Amin inşallah. .
Rabbim yeniden nasip etsin..
Dualarımız o yönde. .

Canımmm, canım kaderdasim benim. Okudum yazdıklarını tam da oğlumu uyuturken yukarıdaki ninniyi dinliyordum. Zaten aglamakliydim bu ninni de yazdıklarını okuyunca taştı içim, durduramadım kendimi bosaldi göz yaşlarım... Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin hiç bir zaman sönmeyecek içimizdeki yangın. Sadece kullenecek ama en ufak bir kıvılcım yeniden yakacak o ateşi. Çok şükür Rabbime melek oğlumun bir kardeşi oldu. Evet bunun için Yaradana şükrediyorum ama içimdeki acı aynı. Evlat acısı hiç geçmiyor, hiç dinmiyor.

Dayan arkadaşım. Mevlam sana da melek oğlunun kardeşini gönderecek. O zaman kardeşine sarılıp ağlayacaksın ama bir yandan da sukredeceksin kardeşini verdiği için. Senin için, bütün melek anneleri için aklıma geldikçe dua ediyorum. Bu acıyı sadece yaşayan anlar. Hiç bir teselli kelimesi de yok en iyi bizler biliriz. Tek tesellimiz evlatlarımızın çok iyi bir yerde olması o kadar.
Mevlam melek oğlunun kardeşini en hayırlı ve kısa sürede nasip etsin sana inşallah canım...

B BlackandBlack Canım dinledim, ninniyi.. Çok güzel..
Gözlerim doldu benim de, ağlayacağımı bildiğimden,
sakin kendi kendime kaldığım bir zamanda dinlemek istedim.
Sen bana her zaman umut oldun, Allah razı olsun..
Dilerim...
İnşallah Rabbim yeniden nasip eder "anne" olmayı..
İmtihanımız evlatla olanmış kaderdaşım, ve en zoru da buymuş,
onu anladım ben bu süreçte..
Evladımı kaybedeli 1 sene oldu,
ama sanki ben 10 sene yaşlandım..
Bilmiyorum duygularım değişti,
eski neşem yok, gülümsemelerim bile biraz buruk..

Rabbim sana oğlunun kardeşiyle güzel günler nasip etsin..

Kuzum su yazının hicbir zaman yarısından fazlasını okuyamayacağım.çünkü daha başında göz yaşları ve kalp sıkışması yaşıyorum. Ben okurken böyle oluyorum da sen neler yaşadın Allah bilir Rabbim sana güç kuvvet versin . ve hayırlısıyla bir bebiş . Allahım gönlünden geçen herşeyi kabul etsin ❤❤seni çok seviyorum enyam ❤

Amin inşallah canım arkadaşım,
iki sene olacak neredeyse, acım aynı..
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,
yaşarken ölmek nedir , anlıyor insan..

Dualarında olmak huzur verdi.
Var olasın..

Amin inşallah canım arkadaşım,
iki sene olacak neredeyse, acım aynı..
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,
yaşarken ölmek nedir , anlıyor insan..

Dualarında olmak huzur verdi.
Var olasın..
canim nasilsin
kusura bakma uzun zaman oldu giremiyordum
benim oglanlar cok huysuzlar bu aralar

gideni geri getiremeyiz fakat rabbim sana boy boy yavrular nasip etsin güzel anne sayırlarını okudukça ağlama krizine girdim evlat acısı dünyada tarif edilemez üstüne başka tarifi olmayan bir acı türü Rabbim sabır versin sana

Bende doğumu beklerken 40 hafta 6. Günümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim sancım ve 3 cm açılmam varmış dr gittiğimde 1 gün önce kontrole gittim hiçbir sorun yoktu

Aklıma geldikçe yüreğim yanıyo ama çok şükür 2 buçuk yaşında oğlum var onunla teselli bulmaya çalışıyorum çünkü yaşamayan bu acının ne demek olduğunu anlamıyo rabbim yardımcımız olsun dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…