Başın sağ olsun canım, Rabbim sabırlar versin. Ben de 36. haftada kaybettim bebeğimi, 6,5 ay oluyor. Hiç bir problem yoktu, gebeliğim çok sağlıklı geçmişti, kontrole gittiğimizde kalp atışlarını duyamamıştık meleğimin. Kırkım çıktıktan bir ay sonra yapılması gereken tüm testleri yaptırdım Eğitim ve araştırma hastanesinde ve sonuç olarak pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıkmış. Genellikle gebeliğin ilk aylarına kaybediliyor bu sebepten bebek ama bazen de böyle son haftalarda kaybedilebiliyor. Doktorların çoğu son haftalarda bu sebepten bebek kaybedilmez diyorlar ama sakın sen onlara güvenme sakın. Bana da öyle demişlerdi ama bak ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Doğumdan yaklaşık 80 gün sonra kanın normale dönüyormuş. 80 gün sonra git bir doktora daha önce de 2 düşük yaptığını ve son bebeğini de 35.haftada kaybettiğini söyle (çünkü 3 kayıp olması gerekiyor testleri yapmaları için). 12 li trombofili panali, Protein S, Protein C, Homosistein (aklıma gelenler bunlar) testlerini istediğini söyle. Kadın doğum ya da genetik doktorundan isteyebilirsin. Her hastane yapmıyor. Unutma Eğitim ve Araştırma hastanesi olmalı.
Şu anda bir an önce hamile kalmak istiyorsun, biliyorum ama sakın test sonuçların çıkmadan, gerekli araştırmaları yaptırmadan hamile kalma. Bizim forumda bir kaç arkadaş var testlerini yaptırmadan tekrar hamile kaldılar ve ikinci bebeklerini de kaybettiler. Lütfen sebebini araştır ve ondan sonra gebe kal. Acın çok büyük şu anda ama inan kaderdaşım alışacaksın. Geçecek diyemiyorum çünkü geçmiyor ama bu acıyla yaşamaya alışıyorsun...