03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Ah be oğlum..
Ocakta 3 sene doluyor..
Sensiz hiçbirşey yolunda gitmiyor...
Canım benim, minik oğlun cennette bekliyor inşallah seni annesi...O mutlu annesi...Çünkü cennette üzüntü yok. İnşallah en yakın zamanda minik oğlunun kardeşlerini kucağına alırsın da sen de çok mutlu olursun canım kardeşim

Ah be oğlum..
Ocakta 3 sene doluyor..
Sensiz hiçbirşey yolunda gitmiyor...

Canım benim, canım arkadaşım, kaderdaşım... Öyle düşünme ne olur, ne olur ümidini kesme. Rabbim sabredenlerle beraberdir unutma bunu... Bak göreceksin İbrahimin'in kardeşleri olacak, dolduracak kucağını bir bir... Sabret kuzum, çok zor biliyorum ama sabret ve umudunu hiç bir zaman kaybetme ne olur... Umuttur yaşatan insanı... Dualarımdasın canım hep, diğer tüm melek anneleri gibi...

Allah sabır ve dayanma gücü versin. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün hayırlı sağlıklı evlatlar. Ben bir kerecik anlık gördüm yüzünü çok pişmanım kucağıma almadım diye öpüp koklayamadım diye Allah kimseye evlat acısı vermesin. Dayanma gücü versin. İnşaallah sağ salim kucağına aldığın evlatlarında olır.

Canım ya konuyu yeni gördüm birebir aynı şekilde Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Allah bizleri cennetine alıp meleklerimize kavuşturur inşaallah. 3 yıl olmuş senin meleğin gideli benimde 4 ay oldu. Hayat devam ediyor düşe kalka.. halden anlayan var anlamayan var Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın. Oğlumun doğduğu saatlerde hiç görmediğim kadar yağmur yağmıştı üşür diye çok üzülmüştüm bende.... buraya yazıpta üzmek istemezdim ama kader ortağıyız Allah daha büyük acılar vermesin inşaallah

Konuya yazmışım ama ilk defa okumuş gibi oldum ve tekrar yazmışım. Allah ım nasıl bir acı benim aklımı aldı...

Allah razı olsun senin de başın sağolsun.. Buraya yazmak üzmüyor inan ki..
Hatta iyi bile geliyor.. Mektup bölümü var ya orada yazıyorum
bi'kerecik sarılamadığım evladıma, orada kelimelerimle ahlarımla sarılıyorum...
Çok zor bir acı, damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış arkadaşım, çok zor...
Hiç tahmin etmeyeceğim anlarda aklıma geliyor,
benim bebeğim öldü diye ağlamaya başlıyorum...

Rabbim ikimize de sabır versin...
Seneler geçse de unutulmayacak, yavrularımız bizi bekliyor olacak..

"Ne görsem, ötesinde hasret çektiğim diyar;
Kavuşmak nasıl olmaz, madem ki ayrılık var? "

Herkesin bir umudu vardır,
Bir savaşı
Bir kaybedişi
Bir acısı
Bir yalnızlığı
Bir hüznü
Çünkü herkesin bir gideni vardır ,

İçinden bir türlü uğurlayamadığı.....

Allah razı olsun. Etraftan gelen eleştiriler zoruma gidiyor benimde. Unut atlat falan...
Benimde aklıma bir şey geliyor mesela sonra arkasından başja bir şey sonra hamileliğim sonra o hastanede yaşadıklarım ve sonrası... mektup bölümünü biliyorum bende yazdım. Yazmak iyi geliyor gerçektwn...
Allah kimseye yaşatmasın ama yaşamayan bilmiyor ben haftalarca karnımdan tekme bekledim sanki meleğim gitmemiş gibi karnımın büyümesini bekledim. Allah kimseye evlat acısı vermesin çok zor. Bana sürekli ya daha büyük olsa doğsa da ölseydi örneği veriliyor tabiki zor asla kolay değil.Allah ım daha büyük acılar vermesin ama bebekler diye küçümsüyorlar. Kurduğumuz ve kursağımızda kalan hayalleri bilmeden. 3 4 yıl bekleyipte gelen meleklerimize olan hasretimizi bilmeden konuşuyorlar işte. Geçmiyor değil mi meleğim gideli 3 yıl olmuş ama geçmiyor. Geçecek gibi değil ki zaten.
Yaşlı bir amca vardı eşini kaybetmiş diyor ki
HATİCE DÜNYADAN GÖÇ EDELİ 1913 GÜN OLDU. NASIL UNUTURUM UNUTULACAK BİR HATİCE DEĞİLDİKİ...
Bizim melekleri de biz nasıl unuturuz off off yazsam sabaha kadar... Allah bizi cennette evlatlarımıza kavuştursun inşaallah.tek tesellimiz orda olmaları

Okurken yüreğim taş oldu buz oldu. Kelimelerim tükendi, dilim dolandı yazmak için. Allah sabır versin.

Seneler geçiyor annem..
Şimdi yine yağmur yağıyor.
Mezarına damla damla doluyor...
Biliyorum bedenin üşümüyo, hissetmiyosun..
Annenin yüreği yanıyor, her yağan yağmurda
sen varsın aklımda...

İbrahim...
Adına yandığım,
adını dolu dolu bi' kere bile söyleyemediğim...
Can parçam...
Kaybetmedim ben seni,
içimin en derinine sakladım...
Vuslata erdiğimiz gün
O gün de bir gün gelecek,
yüreğimin sızısı dinecek...

Seni çok seviyorum...

"Seni görebildiğim yer rüyalar artık!
Deli diyorlar bana..
Ah bu ayrılık ... "

Ben yeni anne oldum.okudukça canim acıdı.ben bu kadar kotu olduysam rabbim yar ve yardimcin olsun.ne desem bos.seni senden baska kikse bilemez kardeşim

Ben yeni anne oldum.okudukça canim acıdı.ben bu kadar kotu olduysam rabbim yar ve yardimcin olsun.ne desem bos.seni senden baska kikse bilemez kardeşim

Allah razı olsun.. Rabbim evladınızı size bağışlasın..
Dualarınızda olsam kafi.

Bogazim dugumlendi tas oturdu gogsume ... ne buyuj bir aci , Allah im sabirlar versin . Allah im hayirla saglikla bir evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…