03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

ben okuyamadım kalbım dayanmadı allah sabr versın cennette kucagına verıcekler melegını bunu dusunerek dayan.
aynısı en yakın arkadasımın basına geldı ıkızlere hamıleydı 19 haftalıktı suyu patladı bıırınıın sonra dıgerının beş yıl sonra tüp bebekler sahıp olmustu.tevekkul ettı ve normal yolla sekız ay sonra kı bunun dört ayını korundu ve hamıle kaldı beşinci ayına gırdı sımdı çok sukur sende dua et tevekkul melegın cennette meleklerle oynuyor sımdı offf çok acıya

Canım çok üzüldüm hamile olmadım hiç ama anlayabiliyorum seni Rabbim acil şifalar versin sabır versin bol bol bunların hepsi imtihan çok ağir bi imtihan ama naapalim Yaradan bilir

Okuyamadim msjini aglamaktan Rabbim tez zamanda yenide içine bi can daha koysun insallah yeniden hamile kalirsin saglikli dogumlar yasarsin kac senelerdir bekliorum cok zor hergünum aglakla geciyo dayanamiyorum artik iyice zayifladim dualarim seninle Rabbim yardimcin olsun insallah

Yaşadığınız gerçekten çok zor Allah sabır versin size ve eşinize ama inanın vardır hayır... Bende çarşamba günü gittiğim kontrolümde düşük tehdidim olduğunu öğrendim risk büyük ya da küçük doktorum iğne verdi önlem amaçlı... Ama inanıyorum ki daha şimdiden bağlandığım yavruma Rabbim isterse ömür verecek doğmasına ol dediyse doğacak inşallah ama ömrü yoksa ve kaderde yaşamak varsa Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok... Rabbim herkese evladı hayırla,sağlıkla tattırsın, derdi olanlara şifa, kaybı olanlara sabır versin inşallah... Dilerim en kısa zamanda tekrar müjdeli haberler alırsınız.

Evet canım aynı şeyleri yaşadık maalesef.. Ben aksine oğlumun kardeşinin gelmesini çok istiyorum.. Bir yandan da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.. Bundan sonraki gebeliklerim riskli.. Rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.. Doktorum diğer gebeliklerinin hepsinde dikiş atılması gerektiğini vurguladı.. Ve 9 ay yatmam gerektiğini.. Nasip, Rabbim "ol" desin yeter ki.. O'nun "ol" emrine muhtacım.. Biliyorum bir gün yine OLACAK.. Bebeğimin kardeşi gelecek bana.. Rabbim inşallah onu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.. Önceden ah bir hamile kalsam diye iç çekerdim, hamile bayanları görünce.. Şimdi tek duam; Rabbim 9 ay bebeğimi sağlıkla taşıyabileyim karnımda... Kucağıma alabileyim sonunda... Kaybettiğim bebeğimi hiç kucaklayamadım, öpemedim, koklayamadım..
Bunlar çok içimde kaldı.. Şimdi toprak kucaklıyor yavrumu...

Rabbim melek annelerine sabır versin... Yalan dünya dönüyor, hem acıyla hem mutlulukla.. Hepsi birbirine karışık.. AMA BENİM İÇİN BU SENE ACIYLA BAŞLADI.. Yüreğim çok yandı.. Rabbim beterinden saklasın.. Hiçbi' anneye evlat acısı yaşatmasın...

Sağolasın canım verdiğin örnekler için.. Dilerim Rabbim, bize de nasip eder.. Acı bir tecrübe oldu hamilelik benim için, biraz korku da var içimde yok değil.. Ama bebeğimin kardeşinin gelmesini herşeyden çok istiyorum.. İnşallah aynı sorunları yaşamayız.. Rabbim sabrını versin, bebeğimin acısı unutulmayacak.. Hep kanayacak, ta ki o'na kavuşana kadar...

Amin sağolasın.. Rabbim; anneliği ANNE olmak isteyen her kadına en kısa zamanda nasip etsin.. Ben hala atlatabilmiş değilim hala yavrumun yokluğunu kabul edemiyorum.. Beynim görüyor ama kalbim kabul etmek istemiyor adeta.. Sanki hala karnımda pıt pıt tekmeleri var gibi geliyor arada.. DAYANMASI EN ZOR ACILARDAN BİRİYMİŞ EVLAT ACISI.. Ciğerim yanıyor derlerdi, nasıl derdim ciğer yanar... Nasıl insan o denli acı çeker? Şimdi ben yaşıyorum ciğerin acısını.. Kaybettim canımın parçasını... Rabbim; bekleyiş içinde olanlara bekledikleri ne varsa nasip et.. Rabbim; benim acıma bir teselli, evladımın kardeşini gönder bana.. Bu dualarla ayaktayım canım ben, bu DUALARLA....

Amin inşallah.. Mevlam dualarınızı kabul buyursun..
Benimde gebeliğimin başında düşük riskim mevcuttu..
Atlatmıştık çok şükür.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
EVLADINIZI KORUSUN..

Ben de yavrularimi kaybettim.. cok zor ama allah herkesi imtihan ediyor.. sagliksiz hasta evlatla imtihan etmesinden se yanina almasi cok daha hayirli.. ben de senin gibi cok agladim .. ama sagliksiz bebege bakmak cok daha zor olurdu ve buna cok sukrettim.. esinle gez dolas tatile cik.. cok iyi geliyor.. o aciyi cok kolay unuttum. Sadece bebegim olmuyor diye uzuluyorum. Ki bunu da umursamama hissi olustu artik.. allah nasip etmeyecekse de sabir ve sukur... insallah 1 tane sorunsuz saglikli evlatlarimiz olur.. calisan kadinlar icin atlatmak cok daha kolay oluyor.. mekan degistir tatile cik... .. ohhh miss gibi olursun..

Bugün benim yavrumda girdi kara toprağa. Gördüğüm ilk ölü kendi bebeğim oldu. Yağmur ıslattı mezarını günahsızımin. Ikinci acım. Inşallah son olur.

Bugün benim yavrumda girdi kara toprağa. Gördüğüm ilk ölü kendi bebeğim oldu. Yağmur ıslattı mezarını günahsızımin. Ikinci acım. Inşallah son olur.
Başınız sağolsun.. Ben göremedim yavrumu, içimde kaldı..
Melektiler zaten, hep melek kalacaklar orada..
Zor bir durum, teselli edecek cümlem yok.. Acın çok yeni..
Gerçi aylar yıllar geçse de unutulmayacak..
Rabbim kimsenin hayallerini yarım bırakmasın..

Okurken kendimi buldum bu acının tarifi yok. Allah size sabır versin en yakin zamanda meleginizin kardeşini sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin. Bende kaybettim yavrumu melek oldu gitti. Sizin kaynana yine iyiymiş ben bebegimin kalbinin durdugunu ögreniyorum şoktayim daha kabullenemedim evdeyiz kadin benim yanimda kefeni şurdan alalim buraya gömelim diyor bi dur ya bi dogsun belki canlanir diyorum öyle zordu ki

Amin inşallah... Başınız sağolsun sizin de.. Sanırım şimdi hamilesiniz.. Rabbim karnınızdaki bebeğinize can sağlığı versin.. Sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin.. Maalesef insanlar anlayışsız olabiliyo, kayınvalidemle alakalı çok daha farklı durumlar da oldu ama detaylara girmedim.. Beni hiçbi' zaman anlamadı.. Lohusa halimle canımı çok yaktı.. Allah''a havale ettim ben onu.. Ben hastanedeydim bebeğimi gömdüklerinde, o yüzden göremedim.. Ama içimde kaldı tabi ki onu göremeyişim...

35 haftalıkken kalbi durdu oğlumu kaybettim. 18 şubatta dogum yaptım bi umut insan bi ses bi hareket bekliyor ama olmuyor
Herşey normaldi hiç bi sorun yoktu işte nasip olmayınca olmuyor. Bir rüyadan uyandim sanki bir rüya gibi gelip geçti. 2 yıl olmamıştı bebegim süpriz anne ben geliyorum dedi heycanli bekleyiş başladi tarifsiz bi mutluluk hele ilk tekme atışi anne burdayim ben diyordu. Sanki hala orada duruyor tekme atacakmis gibi Allah ım ne büyük acılar bunlar.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Malesed değilim daha 40 ım çıkmadı bunu hamileyken yapmiştim şimdi görünce içim bi daha acidi silmedim

Malesed değilim daha 40 ım çıkmadı bunu hamileyken yapmiştim şimdi görünce içim bi daha acidi silmedim

Başın sağ olsun canım, Rabbim sabırlar versin. Ben de 36. haftada kaybettim bebeğimi, 6,5 ay oluyor. Hiç bir problem yoktu, gebeliğim çok sağlıklı geçmişti, kontrole gittiğimizde kalp atışlarını duyamamıştık meleğimin. Kırkım çıktıktan bir ay sonra yapılması gereken tüm testleri yaptırdım Eğitim ve araştırma hastanesinde ve sonuç olarak pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıkmış. Genellikle gebeliğin ilk aylarına kaybediliyor bu sebepten bebek ama bazen de böyle son haftalarda kaybedilebiliyor. Doktorların çoğu son haftalarda bu sebepten bebek kaybedilmez diyorlar ama sakın sen onlara güvenme sakın. Bana da öyle demişlerdi ama bak ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Doğumdan yaklaşık 80 gün sonra kanın normale dönüyormuş. 80 gün sonra git bir doktora daha önce de 2 düşük yaptığını ve son bebeğini de 35.haftada kaybettiğini söyle (çünkü 3 kayıp olması gerekiyor testleri yapmaları için). 12 li trombofili panali, Protein S, Protein C, Homosistein (aklıma gelenler bunlar) testlerini istediğini söyle. Kadın doğum ya da genetik doktorundan isteyebilirsin. Her hastane yapmıyor. Unutma Eğitim ve Araştırma hastanesi olmalı.

Şu anda bir an önce hamile kalmak istiyorsun, biliyorum ama sakın test sonuçların çıkmadan, gerekli araştırmaları yaptırmadan hamile kalma. Bizim forumda bir kaç arkadaş var testlerini yaptırmadan tekrar hamile kaldılar ve ikinci bebeklerini de kaybettiler. Lütfen sebebini araştır ve ondan sonra gebe kal. Acın çok büyük şu anda ama inan kaderdaşım alışacaksın. Geçecek diyemiyorum çünkü geçmiyor ama bu acıyla yaşamaya alışıyorsun...

Amin canım, Rabbim bizleri bir daha aynı acıyla sınamasın inşallah... Çok şükür teşhisin konulmuş. Bir de bunun için magnezyum kullanmayı öneriyor doktorlar. Bir arkadaşımda da vardı aynı problem, ondan biliyorum. Kasılmaları azaltmak için kullanılıyor. Aklında bulunsun canım bu da. (Dikiş kesinlikle atılacak tabii, bu ek bir önlem...)

Teşekkür ederim. İnsan tabi hemen yine hamile kalmak istiyor elinde degil tabi tahlillerimi yaptırmam lazım 2. Bi kaybi kaldıramam. Enfeksiyon var dediler hamileligin başında kapmişim bebegim enfeksiyonlu büyümüş normalde 5. Ayda dururmuş kalbi ama savaşmiş büyümek için 35. Haftada veda etti bana. Tek tesellim dünya ya gelse saglik sorunlari olacak çok yaşamiyacakti çekmedi yavrum canı yanmadı melek geldi melek gitti canimin canı.

Öyle zor ki hastanede her yerde bebek sesleri hoşgeldin bebegim yazısı herkeste bi heycan bebeklerine kavuşmayi bekleyenler... ya benim benim yok gitti yavrum bide sormaları yok mu kalbi durdu diyorum. Böyle olmamalı hastaneler kaybı olanlarida düşünmeleri gerek. Suni sanciyi odamda vermeye başladılar yanimda yine bi bebek aglıyor o agladikça bende ağladim sonunda odam degisti.
Sokakta çoçuk gördükçe agliyorum.
Reklamlarda bebek gördükçe aglıyorum.
Bebegimi soruyolar agliyorum.
Bu acının tarifi yok ilacıda yok
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İsteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin. Sağlıklı bebişler versin.

Güzel yavrum.. İlk göz ağrım.. Canımdaki en büyük acım, kalbimdeki en derin sızım.. Sana sesleneceğim çok güzel sözler varken, maalesef ben sana hem acıyla yazıyorum.. Kimseye yazamadıklarımı, kimseye anlatamadıklarımı burada sana yazıyorum.. Seni o kadar özledim ki.. Özlemin her gün ciğerime doluyor, bazen kalbimi sıkıştırıyor. Ellerimi titretiyor, gözlerimi ağlatıyor.. Özlemin bana çok şey yaşatıyor.. Nasıl başa çıktığımı ben bile anlamıyorum annecim, o kadar özledim o kadar özledim ki.. Artık ağlamak içimi rahatlatmıyor.. Kalbimi daha çok kanatıyor.. Sen orada iyisin dimi annecim, melekler ve sen.. Aklımdasın her zaman benim güzel yavrum.. Annen seni hiçbi' zaman unutmıycak, sanma ki unutacak.. Her daim aklımdasın.. Bugün mesela bir ortamdaydık yeni tanıdığım bir teyze.. "Çocuğun var mı?" diye sordu bana.. "Yok" diyemedim annem, nasıl yok derim, sen vardın benimleydin.. "Vardı" dedim, "ama kaybettim.." Nasıl olduğunu sordu bana teyzem ben de anlattım gidişini.. Gözleri doldu, benim de iç çekişlerim başladı sonrasını anlatmak gelmiyor içimden can parçam sonrası gözyaşı sonrası yokluk!! Rabbimden sabır istiyorum, Rabbimden senin kardeşini istiyorum.. Tesellim olsun, senin yerin ayrı ciğer parem.. Senin canın benim canımda saklı... Yaralı annenin yüreğine kardeşinin varlığı biraz da olsa teselli olsun.. Bekliyorum annecim, kardeşinin gelmesini bekliyorum.. Gelirse eğer, birlikte geleceğiz mezarına.. Seni orada bırakıp gitmek istemiyorum, ama toprak olamıyorum annem! Taş kesiliyorum acından, gözlerimden yaşlar akıyor.. Donup kalıyorum bazen, seni nasıl kaybettim yavrum diyorum.. Ama toprak olamıyorum.... Seni saramıyorum... Çok özlüyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…