03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Sual: Küçük çocuklar da ölürken sıkıntı çeker mi?

CEVAP;

Bir Müslümanın çocuğu, ölüm döşeğinde iken, 360 melek gelir, o masumun karşısında durup, (Ya masum, müjdeler olsun sana, bugün, ölmüş olan, âbâ ve ecdadını ve bütün komşularını, Hak teâlâdan dile) derler.

Melekler, başına bir şefaat tacı ile gayret ve kuvvet gömleğini giydirip, gözünün perdesini kaldırırlar. Perdeler kalkınca, tâ Hazret-i Âdem aleyhisselamdan beri, geçmiş ecdatlarını görür. Onların bazısı için hazırlanan azabı görünce, haykırıp titrer. Bunu bilmeyenler can çekişiyor zanneder.

Can alıcı melekler gelirler, (Ya masum, âlemlerin yaratıcısı sana selam söyleyip, “Ben onu yarattım, yine bana gelsin. O ruh emanetini ben verdim, yine bana versin. Onun karşılığında ona Cennet ve didar vereyim” buyurdu. Haydi yüzünü çevir, bak) dediklerinde, o masum da, bakar, melekleri görür. Sevinçten coşup titrer ve döşeğinde can vermeye atılır.

Yine o azap içindeki ecdatları gözüne erişince, yine canını vermek istemeyip, (Ey melekler! Allahü teâlâ, akraba ve ecdadımı bana bağışlasın) der. Allahü teâlâ da, (İzzim hakkı için bağışladım)buyurur.

Melekler, (Ya masum, sana müjdeler olsun, Hak teâlâ, imanı olanların günahlarını bağışladı ve bütün dileklerini kabul eyledi) dediklerinde, masum sevinçli iken, masumun anası ve babası suretinde iki huri gelip, kollarını açarak, (Ey evladımız, bizimle gel, biz Cennette sensiz olamayız) derler.

Masumun eline bir Cennet meyvesi verirler. Masum, meyveyi koklarken Azrail aleyhisselam, kendi gibi, bir güzel masum olup, habersizce canını alır ve Cennete götürür.

Orada, yeşil bir sahra vardır. Masum, (Beni buraya niçin getirdiniz) diye sorar.

Melekler şöyle cevap verirler:
Kıyamet yeri vardır. Çok sıcaktır. Bu sahrada, 70 bin rahmet pınarı vardır. Resul-i ekremin havzının başında durup, nurdan bardakları görürsün.

Anan, baban kıyamet yerine geldiklerinde, bu bardakları su ile doldurup, onlara verirsin ve onları bırakma ki, Cehennem yoluna gitmesinler. Çünkü, senin duan, Hak katında makbuldür. Cuma geceleri, yeryüzüne inersin. O vakit Allahü teâlânın selamını, Müslümanlara ulaştırırsın.

Ne mutlu, çocuğu ölüp de, sabreden ana-babaya...

Güzel oğlum sensiz ilk anneler günü...
Kalbim o kadar buruk ki..
Yokluğun o kadar derinden hissediliyo ki can parçam...
Halanlar geldi bugün..
Anneler günü diye babannenin yanına...
Enişten çiçek yaptırmış bizlere özel, anneler günü diye...
O çiçeğe bakarken o kadar hüzünlendim ki... Anneyim ama evladım yok....
Kara topraklara gömdüm... Acımı içime gömdüm, teşekkür ettim, tebessümle...
Ama içim yandı be annem... Yazacak çok fazla cümlelerim yok...
Çünkü hepsi aynı... Çünkü hepsi senin özleminle dolu....

Acın büyük fakat içini ferah tut. Yavrun toprak altında ne üşür ne ıslanır. Beden sadece bir kılıf biliyorsun. Yavrunun aslı şuan cennet bahçelerinde. Tüm acılardan üzüntülerden özlemlerden azade. Mutlu ve huzurlu. Hz. İbrahim ve eşi Sare nin yanında. Senin geleceğin güne kadar onlar bakıyor yavruna. Merak etme Allah'ın izniyle birlikte cennette olacaksınız. Allah yavrunu kucağına verecek o zaman sonsuza kadar öpüp koklayacaksın. Canım başın sağolsun Allah sana Peygamber sabrı versin.
Umarım meleğinin bir kardeşi olur. Bu dünyada da kucağın dolar. Sabır.

03.01.2016.... oğlum, can içim... seni kaybettiğim gün, bugün.. tam 1 yıl oldu. . .

03.01.2016.... oğlum, can içim... seni kaybettiğim gün, bugün.. tam 1 yıl oldu. . .
Allah rahmet eylsin canım,melek oğlun şuanda en güzel yerde. Bundan sonra herşey gönlünce olsun,Allah sana daha nice hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.

Allah rahmet eylsin canım,melek oğlun şuanda en güzel yerde. Bundan sonra herşey gönlünce olsun,Allah sana daha nice hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.

Amin inşallah arkadaşm
ÇOK SAĞOLASIN. .
Rabbim dualarımızı kabul eylesin. .
Seninle mayıs annelerinde beraberdik
Sanırım o dönemde..
Oyle hatırlıyorum. .

Oğlum. . Can içim . .
Sana Ankara'dan yazıyorum. .
İstanbul'dan sonra en sevdiğim şehirden. .
Senin hiçbir zaman gelmeyeceğin ama annenin uğrak yeri olan şehirden. .
Anneannen burada tedavi görüyor annem.
Seni kaybettiğim günden beri
anneannen hasta. .
(Rabbim o'na sağlık versin.)
Ameliyati için yanına geldim.
Ve bir süre kaldım gidemedim..

Bilerek dönmek istemedim oğlum bu tarihi bekledim..
Sensiz bir sene daha başladı
ve senı kaybettiğim günü sanırım, annemle birlikte sarılarak
atlatmak istedim..

İçimin acısı dindi mı?
-hayır. ..

Dinemez ki.

Senin yanginin sönmez ki...
Gözlerim.. senden sonra o kadar ağladı ki...

Bu sayfayı seni kaybettikten sonra açmıştım. .

Melek'tin sen ..
Meleğim olarak kaldın annem..
Seni hiçbir zaman unutmayacagim.

İbrâhim. .
Sen ölmedin...
Bebekler ölmez ki! ●●●
Kalbimde yaşıyorsun..
İÇİMDE BENİMLESİN HEP..
CAN İÇİM. . . CAN oğlum. .
seni çok seviyorum. .

03.01.2017....

)=

Son düzenleme:
Amin inşallah arkadaşm
ÇOK SAĞOLASIN. .
Rabbim dualarımızı kabul eylesin. .
Seninle mayıs annelerinde beraberdik
Sanırım o dönemde..
Oyle hatırlıyorum. .

Canım bir gün forumda gezerken oğlun hakkında yazdıklarına denk gelmiştim ve ozaman yazmıştım,beni ordan hatırlıyorsundur. Bu gece senin için dua edeceğim arkadaşım Allah gönlünden geçeni versin hayırlısıyla. Acılar geçmiyor ama kabuk bağlıyor,Allah bu acının karşılığında sana çok güzel bir ödül verecek sabırlı ol. Sana ve senin gibi evlat acısı yaşayanlara duacıyım her daim...

Hersey guzel olacak arkadasim sen cok temiz kalpli ve sebatkar bir insansin vakti geldiginde guzel haberlerini alacagim insallah

Rabbim sabrınıza sabır katsın.dua ile...

Bugün tam 1 sene olmuş. Yazıyı sonuna kadar okudum, kapıldım gittim. Ağlamamak için kendimi sıktım. Sonra karnıma dokundum. Bi an olmadığını düşündüm. Çok acı. Dicek kelime bulamıyorum. Küçük meleğiniz cennette biliyorsunuz değil mi ? Orda huzur içinde. Allah sabırlar versin..

Okudum agladim... Zor elbette. Ama imtihan dunyasindayiz neyin bizim icin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz. Beterin beteri var. Halinize şükredin. Şehit annelerini dusunun evlatlarini binbir emekle buyutup hayatinin baharinda iken topraga vermek eminim daha zordur. Allahim aglayan gozlerinizi hayirli bir evlat ile guldursun Insallah

Hersey guzel olacak arkadasim sen cok temiz kalpli ve sebatkar bir insansin vakti geldiginde guzel haberlerini alacagim insallah

İnşallah canim.. aynı süreçleri yaşadık. .
Melek annesi yiz Rabbimin emanetlerini taşıdık. .
Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah. .

Rabbim sabrınıza sabır katsın.dua ile...

Amin amin inşallah. .
En çok ihtiyacım olan şey sabır. .

Canım bir gün forumda gezerken oğlun hakkında yazdıklarına denk gelmiştim ve ozaman yazmıştım,beni ordan hatırlıyorsundur. Bu gece senin için dua edeceğim arkadaşım Allah gönlünden geçeni versin hayırlısıyla. Acılar geçmiyor ama kabuk bağlıyor,Allah bu acının karşılığında sana çok güzel bir ödül verecek sabırlı ol. Sana ve senin gibi evlat acısı yaşayanlara duacıyım her daim...

Dogrudur canim Allah razı olsun sizlerin desteği çok önemli benim için. .
Zor zamanlar yaşadım bu 1 sene de..
Ama hep umudum oldu. .
Rabbim yeniden nasip eder inşallah. .
Acımı olduğu gibi mutluluğu da paylaşmak isterim. .

Bugün tam 1 sene olmuş. Yazıyı sonuna kadar okudum, kapıldım gittim. Ağlamamak için kendimi sıktım. Sonra karnıma dokundum. Bi an olmadığını düşündüm. Çok acı. Dicek kelime bulamıyorum. Küçük meleğiniz cennette biliyorsunuz değil mi ? Orda huzur içinde. Allah sabırlar versin..

Evet bugün 1 sene oldu. .
Acılarla geçen bir sene..
Bebeğimin kardeşini bekledim bu sürede.
Olmadı. . Rahim filmi çekildim. .
Rahimde perde cikti ameliyat olmam gerekmis. .
Perde erken doğumlara
Ve düşüklere sebepmiş

Rabbim evladınıza sağlık versin.
Sanırım hamilesiniz.
Hayirli bir doğum nasip olsun
İnşallah. .

Dogrudur canim Allah razı olsun sizlerin desteği çok önemli benim için. .
Zor zamanlar yaşadım bu 1 sene de..
Ama hep umudum oldu. .
Rabbim yeniden nasip eder inşallah. .
Acımı olduğu gibi mutluluğu da paylaşmak isterim. .
Elbette bir gün paylaşacaksın Allahın izniyle,bazı şeyler vesiledir sen Allahın sevgili kulusun ki bu forum sayesinde hiç tanımadığın insanların dualarındasın. Bak yeni bir yıla girdik,yeni umutlar,yeni mutluluklara açacaksın kendini,doğru bir zamanın gelmesi lazım sadece. Senin derdinden büyük Rabbin var. Güzel olacak herşey hiç şüphen olmasın.

Okudum agladim... Zor elbette. Ama imtihan dunyasindayiz neyin bizim icin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz. Beterin beteri var. Halinize şükredin. Şehit annelerini dusunun evlatlarini binbir emekle buyutup hayatinin baharinda iken topraga vermek eminim daha zordur. Allahim aglayan gozlerinizi hayirli bir evlat ile guldursun Insallah

Evet şehit anneleriyle bende hep aglıyorum..
Rabbim nerede evlat acisi çeken bir anne varsa ona sabır versin. . Çok zor. . .
Desteğiniz bana çok iyi geliyor.
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah..

Evet bugün 1 sene oldu. .
Acılarla geçen bir sene..
Bebeğimin kardeşini bekledim bu sürede.
Olmadı. . Rahim filmi çekildim. .
Rahimde perde cikti ameliyat olmam gerekmis. .
Perde erken doğumlara
Ve düşüklere sebepmiş

Rabbim evladınıza sağlık versin.
Sanırım hamilesiniz.
Hayirli bir doğum nasip olsun
İnşallah. .

Çok teşekkür ederim 1 aydan az kaldı. Perde olayını ilk sizden duydum ameliyatinizi sağ saglim olun sonra gelsin bebisiniz hayırlısıyla. Hiç sıkmayın canınızı.

X