Bemde adet oldum ya beynım catlıyor pazardan beri normalde 70.15 dim 70.700 cıkıyorum tartıda adetten mi acaba cunku 69 u görmem gerekıyordu aksine fazla cıkıyorumBende gitmiyor. Oölum 2 gündür hasta ateşi 40a çıkıyor. Gece de uyumadım resmen ölüyorum
Gecmıs olsun canımBende gitmiyor. Oölum 2 gündür hasta ateşi 40a çıkıyor. Gece de uyumadım resmen ölüyorum
Yumurta diyeti neymıs kız bende bakimYumurta diyetine başlicam yarın açilen 69a inmem lazım
Adet döneminde kilo oynuyor bittikden sonra tartılırsınBemde adet oldum ya beynım catlıyor pazardan beri normalde 70.15 dim 70.700 cıkıyorum tartıda adetten mi acaba cunku 69 u görmem gerekıyordu aksine fazla cıkıyorum
Sadece haşlanmış yumurta yiyorsunYumurta diyeti neymıs kız bende bakim
Kız salata yap kendine üzerine biraz tavuk gogsu yada balık koy yada köfte ekmeksız bunu ye hem daha saglıklı hemde doyurucu sıkılmazsınSadece haşlanmış yumurta yiyorsun
Yarından başlicam çok çabuk kilo verdiriyor tek sıkıntı 2ci günden sonra yumurta yiyemiyorsun insan bıkıyor
Öyle gitmiyor yaa kilolar aç kalınca bi işe yarıyorKız salata yap kendine üzerine biraz tavuk gogsu yada balık koy yada köfte ekmeksız bunu ye hem daha saglıklı hemde doyurucu sıkılmazsın
Günlük dengelı beslenmezsen ac kalarak kas kaybı yaşarsın canım buda hic saglıklı bışey degıl. Tavuklu salata hem doyuran hemde kalorisi cok az olan bi besinÖyle gitmiyor yaa kilolar aç kalınca bi işe yarıyor
bakıcam önce 70e ineyim sonra öyle devam ederimGünlük dengelı beslenmezsen ac kalarak kas kaybı yaşarsın canım buda hic saglıklı bışey degıl. Tavuklu salata hem doyuran hemde kalorisi cok az olan bi besin
Ahahah süpersin ya bende bu gün 69 u gordum 72 bucukla baslamıstımHergun yazamiyorum amaa devaaammmmmm kizlarrrrr haydiiinnnn!Cuma 65.80 misim bugun sabah 64.90 cumadan bu yana 1kilo farketmemis ama devam devam devam ! 68 le basladim 3 mayista. Bunada sukur. Olacak olacak olacak. Azim. İstikrar.sabir. birakmiyoruz birakmiyoruz!!!
Gecmjs olsun canım iştahın olmaz zatenDiyet yapmıyorum malesef oğlumdan bana hastalık bulaştı ateşim hiç düşmüyor
Tebrikler canımHergun yazamiyorum amaa devaaammmmmm kizlarrrrr haydiiinnnn!Cuma 65.80 misim bugun sabah 64.90 cumadan bu yana 1kilo farketmemis ama devam devam devam ! 68 le basladim 3 mayista. Bunada sukur. Olacak olacak olacak. Azim. İstikrar.sabir. birakmiyoruz birakmiyoruz!!!
Yok dün hiç bir şey yemedim zaten ancak su çay kahveGecmjs olsun canım iştahın olmaz zaten
Selam canım nasılsın nasıl oldunYok dün hiç bir şey yemedim zaten ancak su çay kahve
İyiyim... ilaçlar falan ateşim düştü şükür. Sen nasılsın?Selam canım nasılsın nasıl oldun
İyyim bende cok şükürİyiyim... ilaçlar falan ateşim düştü şükür. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?