01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Bende gitmiyor. Oölum 2 gündür hasta ateşi 40a çıkıyor. Gece de uyumadım resmen ölüyorum
Bemde adet oldum ya beynım catlıyor pazardan beri normalde 70.15 dim 70.700 cıkıyorum tartıda adetten mi acaba cunku 69 u görmem gerekıyordu aksine fazla cıkıyorum

Sadece haşlanmış yumurta yiyorsun
Yarından başlicam çok çabuk kilo verdiriyor tek sıkıntı 2ci günden sonra yumurta yiyemiyorsun insan bıkıyor
Kız salata yap kendine üzerine biraz tavuk gogsu yada balık koy yada köfte ekmeksız bunu ye hem daha saglıklı hemde doyurucu sıkılmazsın

Diyet yapmıyorum malesef oğlumdan bana hastalık bulaştı ateşim hiç düşmüyor

Hergun yazamiyorum amaa devaaammmmmm kizlarrrrr haydiiinnnn! Cuma 65.80 misim bugun sabah 64.90 cumadan bu yana 1kilo farketmemis ama devam devam devam ! 68 le basladim 3 mayista. Bunada sukur. Olacak olacak olacak. Azim. İstikrar.sabir. birakmiyoruz birakmiyoruz!!!

Ahahah süpersin ya bende bu gün 69 u gordum 72 bucukla baslamıstım akşam yemeklerımde salata yanına et tavuk balık biseyler yıyorum sabahta omlet yada haslanmıs yumurta ile domates salatalık zeytinli sade bi kahvaltı gun içinde canım isterse meyve yanına badem koyup ara öğün yapıyorum hic ac kalmadan zayıflamak Saglıkla gitsin kiloşlar

Tebrikler canım

Devam demeye geldim.

Kahvaltilarim stabil (saat 10-12 araliginda) Omlet yada haslanmis yumurta. Tadimlik kahvaltilik zeytin peynir vs. Ama tadimlik:)
Nadiren yogurt yulaf bal karisimi yada sut yulaf bal .

Canim bsyler mi istiyor. Kahve.cay. (tatli istegim gelmisse kahveye bir kup sekerin 4te 1ini ekliyorum tadini yumusatsin diye.genelde kesiyor)

Yine mi kesmedi. yarim avuc findik fistik ceviz vs.

O da mi kesmedi. elma erik vs.

Aksam yemegi saat 17-19 araliginda.

Uc cesit kesin oluyor.

Corba, sebze yemegi, sulu herturlu yemek. et yemegi kofte izgara tavuk vs. Salata, yogurt.
Ornek; corba sebze yemegi yogurt
Ornek; corba tavuk sote salata

Gunluk kahvalti ve aksam yemegi esmer ekmekten toplam 2-2bucuk dilim.

( Nadiren iki uc lokmalik kacamaklarim oluyor. Buna hersey dahil mesela patates kizartmasi, mesela ilk gunlerde tostun kokusuna dayanamadim iki uc isirik aldim. Belki bi cikolata. Boyle ufak tefek bunlari gormeyin )

Son düzenleme:
Aslinda yediklerime baktigimda diyetten ziyade saglikli beslenmek icin cabaliyor gibiyim. Birazda yasam rutini haline getirme cabasi. boyle boyle 4 kilo net gitti. o degilde yemeyide cok seviyomusum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…