01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Bende gitmiyor. Oölum 2 gündür hasta ateşi 40a çıkıyor. Gece de uyumadım resmen ölüyorum
Bemde adet oldum ya beynım catlıyor pazardan beri normalde 70.15 dim 70.700 cıkıyorum tartıda adetten mi acaba cunku 69 u görmem gerekıyordu aksine fazla cıkıyorum

Sadece haşlanmış yumurta yiyorsun🤣
Yarından başlicam çok çabuk kilo verdiriyor tek sıkıntı 2ci günden sonra yumurta yiyemiyorsun insan bıkıyor🤣
Kız salata yap kendine üzerine biraz tavuk gogsu yada balık koy yada köfte ekmeksız bunu ye hem daha saglıklı hemde doyurucu sıkılmazsın

Hergun yazamiyorum amaa devaaammmmmm kizlarrrrr haydiiinnnn! 😁😁💪💪 Cuma 65.80 misim bugun sabah 64.90 cumadan bu yana 1kilo farketmemis ama devam devam devam ! 😁 68 le basladim 3 mayista. Bunada sukur. Olacak olacak olacak. Azim. İstikrar.sabir. birakmiyoruz birakmiyoruz!!! 😁

Hergun yazamiyorum amaa devaaammmmmm kizlarrrrr haydiiinnnn! 😁😁💪💪 Cuma 65.80 misim bugun sabah 64.90 cumadan bu yana 1kilo farketmemis ama devam devam devam ! 😁 68 le basladim 3 mayista. Bunada sukur. Olacak olacak olacak. Azim. İstikrar.sabir. birakmiyoruz birakmiyoruz!!! 😁
Ahahah süpersin ya bende bu gün 69 u gordum 72 bucukla baslamıstım 😀 akşam yemeklerımde salata yanına et tavuk balık biseyler yıyorum sabahta omlet yada haslanmıs yumurta ile domates salatalık zeytinli sade bi kahvaltı 😋 gun içinde canım isterse meyve yanına badem koyup ara öğün yapıyorum hic ac kalmadan zayıflamak Saglıkla gitsin kiloşlar 😄

Tebrikler canım😍😘

Devam demeye geldim. 😁

Kahvaltilarim stabil (saat 10-12 araliginda) Omlet yada haslanmis yumurta. Tadimlik kahvaltilik zeytin peynir vs. Ama tadimlik:)
Nadiren yogurt yulaf bal karisimi yada sut yulaf bal .

Canim bsyler mi istiyor. Kahve.cay. (tatli istegim gelmisse kahveye bir kup sekerin 4te 1ini ekliyorum tadini yumusatsin diye.genelde kesiyor)

Yine mi kesmedi. yarim avuc findik fistik ceviz vs.

O da mi kesmedi. elma erik vs.

Aksam yemegi saat 17-19 araliginda.

Uc cesit kesin oluyor.

Corba, sebze yemegi, sulu herturlu yemek. et yemegi kofte izgara tavuk vs. Salata, yogurt.
Ornek; corba sebze yemegi yogurt
Ornek; corba tavuk sote salata

Gunluk kahvalti ve aksam yemegi esmer ekmekten toplam 2-2bucuk dilim.

( Nadiren iki uc lokmalik kacamaklarim oluyor. Buna hersey dahil 😁 mesela patates kizartmasi, mesela ilk gunlerde tostun kokusuna dayanamadim iki uc isirik aldim. Belki bi cikolata. Boyle ufak tefek bunlari gormeyin 😁 )

Son düzenleme:
Aslinda yediklerime baktigimda diyetten ziyade saglikli beslenmek icin cabaliyor gibiyim. Birazda yasam rutini haline getirme cabasi. boyle boyle 4 kilo net gitti. o degilde yemeyide cok seviyomusum... 🤦🏼‍♀️

Back
X