01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Merhabalar nasılsınız?

Şükür iyileştim artık🥴 ama üzerimden tır geçmiş gibiyim. 1 günlükde üzüntü depresyon ağlamalı zırlamalı bir günün ardından inşallah yarın yumurta diyetine başlıyorum. Bi ayağa kalkamadım valla hep diyete başladığım anda virüsler sorunlar sürüyle geliyorlar bana.
Neyse. Kaldığımız yerden devam🤩✌️

Aslinda yediklerime baktigimda diyetten ziyade saglikli beslenmek icin cabaliyor gibiyim. Birazda yasam rutini haline getirme cabasi. boyle boyle 4 kilo net gitti. o degilde yemeyide cok seviyomusum... 🤦🏼‍♀️
Kesinlikle canım bende diyet mantiği ile ilerlemiyorum cunku onzaman sonrası daha kötü oluyo. Canım bise cektiğinde yiyorum ölçülü olarak ama sonrasında sporla yada diğer öğünümde yediklerimi azaltarak dengelıyorum . Bu yaşam tarzı haline gelmezse sil bastan hep diyet yapmaya devam edicez . Kesinlikle yaşam tarzı olmalı ❤️ tebrik ederim

Merhabalar nasılsınız?

Şükür iyileştim artık🥴 ama üzerimden tır geçmiş gibiyim. 1 günlükde üzüntü depresyon ağlamalı zırlamalı bir günün ardından inşallah yarın yumurta diyetine başlıyorum. Bi ayağa kalkamadım valla hep diyete başladığım anda virüsler sorunlar sürüyle geliyorlar bana.
İyyim canım iyileşmene sevindim . Vücudun hastalıktan yenı cıkmısken böyle bi diyete girmen zorlayabılır seni . Bagısıklğı düştü dahada kötü oablırsınn. Saglıklı bir diyet ve sporla destekle lütfen zayıflama sürecini . Evet yavaş olur kilo verimin ama kalıcı olur . Sevgiler ❤️

68.20
.
.
.
Ve 63.80 💪 Eriyoruuumm.. 😁

Kizlarrr artik ilk gunlerden daha kolay geciyor. Az yemeye ve nefsimi bastirmaya yavas yavas alisiyorum... Sesiniz ciksin ama. Lutfen! 😁 Tek degilim dimi bu yolda. Nerde diyetdaslarim!
lzabella lzabella a a a a T Tubiskooo o o o o

Bugun kahvalti da. Bi corba kasesi kadar meyveli yulaf yaptim yogurtladim.
Bir salatalik yedim.

Arada sallama cay iciyorum.

Bi kup sekerin dortte biri kadar sekerle bi turk kahvesi yaptim.. oyle devam.

68.20
.
.
.
Ve 63.80 💪 Eriyoruuumm.. 😁

Kizlarrr artik ilk gunlerden daha kolay geciyor. Az yemeye ve nefsimi bastirmaya yavas yavas alisiyorum... Sesiniz ciksin ama. Lutfen! 😁 Tek degilim dimi bu yolda. Nerde diyetdaslarim!
lzabella lzabella a a a a T Tubiskooo o o o o
Süpersin😄 bende 72.5 ile basladıgım yolda 69.2 yim sanırım yarın 68 lerde olucam 😀

Bugun kahvalti da. Bi corba kasesi kadar meyveli yulaf yaptim yogurtladim.
Bir salatalik yedim.

Arada sallama cay iciyorum.

Bi kup sekerin dortte biri kadar sekerle bi turk kahvesi yaptim.. oyle devam.
Filtre kahvede yağ yakma konsujnda cok iyi canım bide süper metebolizma calıstırıyo😀 ben instagramda zülallemutlugünleri takip ediyorum onun tarifleri ve aralıklı orucla devam❤️

Selam kızlar cok şükür 68 i gördüm :) sizler nasolsınız
Harikasın! 🤩 Dun aksam yemeginde kofteyi bugun aksam yemeginde baligi cok kacirdim malesef. İkisindede "ben niye onceki zamanlardaki kadar cok yedim ki" dedim. Ve pismanlik hissi.. yarin aksam cezalandiriyorum kendimi sadece yogurtlu yulaf yicem 😁 bunlar disinda sabah kiloma baktigimda dun gibi yine 63 kilo ciktim. Muhtemelen yarinda 63 u korurum. bakalim umarim 62 yi de gorurum. Yasaklar hala yasak. Devam 💪😁 hedef 56 falan.

Bu arada hergun tartilmamak lazim der diyetisyenler haftada bir onerirler.ben uyanir uyanmaz tartiya kosuyorum 😁

Harikasın! 🤩 Dun aksam yemeginde kofteyi bugun aksam yemeginde baligi cok kacirdim malesef. İkisindede "ben niye onceki zamanlardaki kadar cok yedim ki" dedim. Ve pismanlik hissi.. yarin aksam cezalandiriyorum kendimi sadece yogurtlu yulaf yicem 😁 bunlar disinda sabah kiloma baktigimda dun gibi yine 63 kilo ciktim. Muhtemelen yarinda 63 u korurum. bakalim umarim 62 yi de gorurum. Yasaklar hala yasak. Devam 💪😁 hedef 56 falan.

Bu arada hergun tartilmamak lazim der diyetisyenler haftada bir onerirler.ben uyanir uyanmaz tartiya kosuyorum 😁
Kız bende günde kaç kere tartılıyorum ya aslında dıyorum tut kendını bi hafta tartılma ama yok dayanamıyorum 😀

Bende ıkı gündür biraz kaçırdım ama tavuktan köfteden zarar gelmez saglıklı kalorilee oldugu ıcın etkılemıyor cok . Ben onların kalorisine bile bakmıyorum ğilav ekmek makarna kiloyu yapan onlar

4bucuk net kilo verdim kimse zayiflamissin demiyo niye hala belli olmuyo 😁 ama dar gelen kiyafetlerimden anliyorum bi minikte olsa rahat oldugunu.

Birde ben diyetteyim demedim kimseye bozarim diye. Daha onceden iki kere bozdugum oldu cunku 😁. Gittigim yerlerde evden cikmadan yemistim cok yedim vs diyorum 😁

Ve burda sizin yazdiklarinizda tadi tuzu oluyo guzel keyifli geliyo arada yazmak 😁

4bucuk net kilo verdim kimse zayiflamissin demiyo niye hala belli olmuyo 😁 ama dar gelen kiyafetlerimden anliyorum bi minikte olsa rahat oldugunu.

Birde ben diyetteyim demedim kimseye bozarim diye. Daha onceden iki kere bozdugum oldu cunku 😁. Gittigim yerlerde evden cikmadan yemistim cok yedim vs diyorum 😁

Ve burda sizin yazdiklarinizda tadi tuzu oluyo guzel keyifli geliyo arada yazmak 😁
Ben diyete girince bütün sülale duyuyo 😂😂 ben sporda yapıyorum canım bazen pilates bazen eliptik bisiklet ama hergün mutlaka yapıyorum bu yüzden 4 kilo verdim ama direk belli oluyo vücudumdan

Ben diyete girince bütün sülale duyuyo 😂😂 ben sporda yapıyorum canım bazen pilates bazen eliptik bisiklet ama hergün mutlaka yapıyorum bu yüzden 4 kilo verdim ama direk belli oluyo vücudumdan
Supersinnn bende Lessie yaptim uc gun gunde 45 dk ama devam ettirmedim dusundugum an miskinlik geliyo 🤦🏼‍♀️ spor da bi aliskanlik sporuda aliskanlik haline getirmek gerekiyo. Tek sporum alisveris yuruyuslerim 😁 sen arada sporumuda yaptim yaz belki gaza gelirim.😁

Tüm sayfaları okudum da geldim kızlar bol eksiler olsun inşallah.
2 gün önce tesadüfen karşıma çıktı benim de Zülal'in instagramı ben de başladım onunla sürekli erteleyip duruyorum umarım bu sefer bozmadan yoluma devam ederim.
Doğum öncesi ve sonrası aldığım kiloları verebilmek adına bu sayfaları okumak beni motive ediyor, sabahları tarçınlı kakaolu kahve ve limonlu elmalı su beni baya tok tutuyor bugün kahvaltımı 14.00' e kadar yapmadım hiç de açlık çekmedim. Akşamları da genelde 19.00-19.30 gibi bitiriyorum katı beslenmeyi.
Sağlıkla verelim kiloşları kızlaaar :-):-)

Tüm sayfaları okudum da geldim kızlar bol eksiler olsun inşallah.
2 gün önce tesadüfen karşıma çıktı benim de Zülal'in instagramı ben de başladım onunla sürekli erteleyip duruyorum umarım bu sefer bozmadan yoluma devam ederim.
Doğum öncesi ve sonrası aldığım kiloları verebilmek adına bu sayfaları okumak beni motive ediyor, sabahları tarçınlı kakaolu kahve ve limonlu elmalı su beni baya tok tutuyor bugün kahvaltımı 14.00' e kadar yapmadım hiç de açlık çekmedim. Akşamları da genelde 19.00-19.30 gibi bitiriyorum katı beslenmeyi.
Sağlıkla verelim kiloşları kızlaaar :-):-)
Hoşgeldin canım cok dogru yoldasın devam 😅 sana önerim kendını ksııtlama çikolatamı canın cekti ye ama her zamanki gübi degıl . Her zaman bi oturuşta ıkı çikolata yiyosan yarım ye mesela . Bu sekılde aklında kalmamıs olur .onemlı olan diyet degılde yaşam tarzı haline getirebılmek bi ömür diyetle uğraşmak istemıyorum cunkı :) ben mantıda yiyorum pilav da ama ölçülü şekilde kalori hesabıyla . Diğer öğünümü ona gore dengelıyorum . Bol eksiler 🥰

Merhabalar nasılsınız?

Canımmmmm nerelerdesin bırakma lütfennnnnn

Ayyyy benim de başlamam lazım ama bugün değil yarın :KK35:
Çünkü ana evinde yemeden olmuyor :KK53:
Yarın aralıklı oruca başlıyorum. Karbonhidrat ve şekeri tamamen bırakamam ama azaltabilirim.
Ben Temmuz'a kadar değil de hazirana kadar beklicem bakalım.
Kız anne evinden cıkamadın mı hala beklenıyorsun 😀😀😀

Merhabalar nasılsınız?
Yaa çok kötüydüm ben.
Anca toparlana bildim kaç gündün annemlerdeyim kolumu bile kaldıramıyordum bu gün biraz toparlandım. Okudum mesajlarınızı güzel vermişsiniz sevindim😍 bol eksileriniz olsun. Bende yarından başlamak istiyorum çok saldım.

Merhabalar nasılsınız?
Yaa çok kötüydüm ben.
Anca toparlana bildim kaç gündün annemlerdeyim kolumu bile kaldıramıyordum bu gün biraz toparlandım. Okudum mesajlarınızı güzel vermişsiniz sevindim😍 bol eksileriniz olsun. Bende yarından başlamak istiyorum çok saldım.
Cok gecmiş olsun canım sende durumlar nasıl kaç kilodasın ?

Back
X