Bekliyorum... iyi bir diyet arkadaşına ihtiyacim varBenim de yapmam lazım konuyu takip edeyim de belki gaza gelirim
Şekeri bende bırakamıyorum malesefAyyyy benim de başlamam lazım ama bugün değil yarın
Çünkü ana evinde yemeden olmuyor
Yarın aralıklı oruca başlıyorum. Karbonhidrat ve şekeri tamamen bırakamam ama azaltabilirim.
Ben Temmuz'a kadar değil de hazirana kadar beklicem bakalım.
Ben o kadar konh açtım ki burda hepsi zayıflama günlüğü ama hiç bir başarım yok. Yeni hesap açtım bu yüzden yeni bir başlangıç umarım bu kez pes etmem. Aslında iyi geliyorum ama sonra bi öfke patlaması ve kendimi anca yemekle sakinleştiriyorum. Yaz geldi artık ve ben hala panda gibi dolaşıyorum aynalara küstüm resmenAyy keşke iyi bir diyet arkadaşı olabilsem ben daha çok feyz almak için burdayım diyeyim
Ben ekmek yemiyorum da makarna pirinç vb beni mahvediyor ve maalesef onlar olmadan yapamıyorum çünkü yalnız yaşıyorum ve eve gelince ne yesem diye düşünüp sonunda gene makarnaya teslim oluyorumŞekeri bende bırakamıyorum malesef
Ama değiştiriyorum misal ben her çayın yanında çikolata tüketiyorum bunun yerine günde bir kere çayın yanında ya 2 hurma yada 2 kuçuk kare bitter çikolata tercih edicem. Karbonhidratda en çok ekmekden alıyoruz zaten ekmeği azaltınca ve ya bıraklnca insan zayıflamaya başlıyor. Pilav ve makarnada yemesen yada yerine esmer piriç ve makarna tercih etsen zayıflarsın uzun bi vakitte olur ama zayıflarsın. Kilo almaktan iyidir
yumurtalıda bi şeyler yapa bilirsiniz. Yapmak istedikden sonra çözüm bulunurBen ekmek yemiyorum da makarna pirinç vb beni mahvediyor ve maalesef onlar olmadan yapamıyorum çünkü yalnız yaşıyorum ve eve gelince ne yesem diye düşünüp sonunda gene makarnaya teslim oluyorum
merhaba çok isterim tabii kioncelikle hayirli olsun, bende yarin sabah tartilip basliyacagim. Dilersen beraber ogunleri yazip birbirimizi motive edelim. Her gun 3 ana 1 ara beslenip aksam 6 bucuk maksimum olucak sekilde yemeyi bitirmeyi dusunuyorum ve 1 saate kadar yuruyus en kotu spor yapamazsam bile.
Yumurtayumurtalıda bi şeyler yapa bilirsiniz. Yapmak istedikden sonra çözüm bulunur
Tebrik ederim bozmadan devam edersiniz inşallahSelam kızlar bende 72 kiloyum temmuza kadar 60 lara düşmek istiyorum . Bu gün 16/8 aralıklı orucumun ilk günüydü .
Sabah sirkeli ballı tarçınlı su ile güne basladım . 20.00 den beridir bisey yemedim .
Hepimiz istediğimiz kiloları veririz inşTebrik ederim bozmadan devam edersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?