01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Günoo dün yazamadım
OMAD ilk günüm güzeç geçti akşam uyuma vakti bi açlık geldi ama tarçınlı kahveyle geçiştirdim.
Dün 3 litre su içtim 2 kupa tarçınlı kahve içtim.
Akşam 6da 1 kase çorba ve aldeniz salatası yedim.
Bu gün protein ağırlıklı yemek yapıcam.

Kase çorba ve salata zaten olması gereken , ana yemek neden yok yanında ? Günde tek öğün besleniyosun canım biraz yediklerins dikkat etmen gerek kendini aç bırakarak sadece kas kaybına ugrarsın

Kase çorba ve salata zaten olması gereken , ana yemek neden yok yanında ? Günde tek öğün besleniyosun canım biraz yediklerins dikkat etmen gerek kendini aç bırakarak sadece kas kaybına ugrarsın
Bizde çorba bir ana yemek türkiyeden farklı

Bu gün tavuklu sebzeli yemek yedim.
5 tane çilek
Ve 2 tane küçük çikolata dayanamadım regl zamanı acayib çikolata istiyorum.
2 litre su içtim yatana kadarda 1 litre içicem 1 kupa kahve öğlen içtim 1 kupa da yatmadan önce içicem. Ben normal acı nescofe falan varya onun bir şişesini alıyorum içerisine 15 gr toz tarçın döküyorum karıştırıp öyle içiyorum tarçınlı kahve. Metabolizmayı hızlandırıyor

Canım nescafeler aşırı saglıksızmş . Sana önerim filtre kahve al demle iç hem daha lezzetli

Bende bu gün çikolta yedim . Tamamıyle kendımı kısıtlamak istemıyorum cunku sonrası kötü oluyo saldırıyorum bian da . Böyle azar azar herseyden abartmadan yesek olur bence

Merhaba
Tek öğüne devam
6da yemek yedim 1 tabak tavuk soslu karabaşak yedim yanında salata
3 lire su
2 kupa tarçınlı kahve

Bu gün bayanı keyfim yoktu niye anlamadım içimde tatsız bi hal vardı hiç bir şey yapasım yok konuşasım yok tüm gün kitap okudum diye bilirim. Gözlerim ağrıdı artık. Umarım yarın keyfim yerine gelir.

164 boyum 66 kiloyum suan. 68le basladim ilk yazdigim gun. Yazamadim gelipte ama cok ski bi diyet uygulamadim. Daha dogrusu uygulayamadim. Bi haftadir falan makarnadir pilavdir ekmektir bunlari tadimlik yiyorum. Hic yememek lazim ama yemedigimde doymuyorum doymadigimi dusundugumde aklim midemde geziyorum

Ben kahvaltida neler yedigimi yazmiyim doydum cunku

Az yiyorsan sorun yok

İyi akşamlar...
Bu gün 6da lahana kavurması 1 bardak yoğurt domates salatalık yedim. Dünkü yemekten kalmıştı 2 kaşıkta ondan yedim.
3 litre su içtim 2 kupada tarçınlı kahve.

Zor bi gün gecırdım canım oglum hasta sanırım aşırı huysuzdu .kaç kere telefonu elime aldım geri unutmusum bakmayı buraya . Bende devam ediyorum . 70 in altını görmek ilk hedefım ama düşemiyorum . 72 .5 ile baslamıstım şuan70 lerdeyım

Kıyamam iyleşir inşallah.
70 çok zaman direnç kilo ola biliyor pes etme devam et iniceksin. Bende bu sabah tartıldım 72.7 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…