Çok güzelAksam evde dolu dolu yarim saat ekipmansiz yapilabilecek egzersizleri yaptim.
Aksam yemegini hafif gecirdim.
Ekmek acma pogaca cikolata en sevdiklerimden uzak durdum
68.20
66.15
65.80 10.uncu Gün
Heycanlanbeklıyorum umarım 71 sindirİyi akşamlar...
Bu gün akşam 6da tavuklu patatesli yemek yapmıştım fırında ondan yedim. Yanında salata 1 bardak ayran.
3 litre su içildi 2 kupa kahve içildi. Yarın 72 kilo olmayı diliyorum
Maşalllah canımAksam evde dolu dolu yarim saat ekipmansiz yapilabilecek egzersizleri yaptim.
Aksam yemegini hafif gecirdim.
Ekmek acma pogaca cikolata en sevdiklerimden uzak durdum
68.20
66.15
65.80 10.uncu Gün
Yok yaa 73.1 çıktımHeycanlanbeklıyorum umarım 71 sindir
Olsun genede cok güzel vermişssin canım 2 kilo kadar vermıs oluyorsun dimiYok yaa 73.1 çıktım
Zaten esas tartı günüm pazartesi ona kadar gider inşallah
Evet ama o 2 kilo ödem zaten 2 günde gitti sonra durduOlsun genede cok güzel vermişssin canım 2 kilo kadar vermıs oluyorsun dimi
Ben aslında diyet mantığı ile ilerlemıyorum . Yediklerimi azaltarak dengelıyorum . Kahvaltıyı olabuldıgınce gec yapıyorum akşam 8 den sonra bisey yemıyorum . Canım isterse azar azar herseyden yiyorum ama sabah kacırdıysam biraz akşam ona gore yiyorumBu gün es geçtim moralim bozuktu o yüzden diyet yapmadım
Yok ben OMAD yapıyorum tek öğün vere bildiğim tek çözüm bu. Oğlum 3 yaş sendromunda sinirlerim bozuluyor her şeye ağlıyor zırlıyor sadece kendi dediği olsun istiyor hiç böyle değildi. Piskolojimi bozdu bu çocukBen aslında diyet mantığı ile ilerlemıyorum . Yediklerimi azaltarak dengelıyorum . Kahvaltıyı olabuldıgınce gec yapıyorum akşam 8 den sonra bisey yemıyorum . Canım isterse azar azar herseyden yiyorum ama sabah kacırdıysam biraz akşam ona gore yiyorum
Kız benımkıde oyle 27 aylık sayılır süreklı anne anne hep benjmle oynamak istiyo süreklı konusuyo artık saclarımı yolmak istiyorumYok ben OMAD yapıyorum tek öğün vere bildiğim tek çözüm bu. Oğlum 3 yaş sendromunda sinirlerim bozuluyor her şeye ağlıyor zırlıyor sadece kendi dediği olsun istiyor hiç böyle değildi. Piskolojimi bozdu bu çocuk
Seninde güzelim anneler günün kutlu olsun.Ben omad yaparsam ölürüm heraldehem aclık hem sendromlu cocuk zor olur benım ıcın . Bu arada anneler gunun kutlu olsun
Ben saçlarımı mı yolmadın dişlerimi mi kırmadım ooo delirdim ben çoktanKız benımkıde oyle 27 aylık sayılır süreklı anne anne hep benjmle oynamak istiyo süreklı konusuyo artık saclarımı yolmak istiyorum
Tartıldınmı canjmBen saçlarımı mı yolmadın dişlerimi mi kırmadım ooo delirdim ben çoktan
73.3 çıktımTartıldınmı canjm
Yumurta diyetine başlicam yarın açilen 69a inmem lazımTartıldınmı canjm
Bende gitmiyor. Oölum 2 gündür hasta ateşi 40a çıkıyor. Gece de uyumadım resmen ölüyorumGünaydınnnn kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?