Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

o zaman senide listeye ekliyorum canım birazdan yayınlayacağım tablo formatında gün için de ölçülerini bildir tmm öpüldün.

Bildirmeyenler gün içinde bildirirse akşam güncellicem eğer bildirmez iseniz listeden silcem arkadaşlar hadi kızlar bugün akşam başlıyoruz start verilmiştir. Bir sonraki ölçü alım tarihimiz 2 mayıstır zumba başlasınnnnn....

Günaydın hanımlar..
Vatana, millete hayırlı olsun.. zayoflama serüvenimiz başladı herkes azimle hedefine ulaşır inşallah :)

Dün akşam egersiz yapmak için kalktım 15 dk yaptım uykum açılır dedim ama yorgunluk galip geldi 20dk sonra kıvrılıp uyudum :) .

günaydın kızlar ooo maşaallah buyük bi azim ve iştahla başlamışız hep böyle devam eder inşallah
merak etmeyin diğer egzersizler gib sıkıcı değil bi an önce bitsin diye beklemiyosun
ben bi sürü egzersiz yaptım slim in 6,jıllıean,pilates,brazil..vs ama içlerinde en zevklisi ZUMBAAA
çok faydalı arkadşlarım falan soruyolar ne yaptın nasıl bu hale geldin bize de söyle falan o an mest oluyorum tabiri caizse
10 kg verdim ama daha fazla verdim gibi duruyor sıkılaştırdığı için de
sculupting programı var exhilaratenin içinde ona uydunmu tamam
çok güzel bişey eğelenerek kilo vermek hamile kalmadan önceki girdiğim kotun içine girdim dün...Mükemmem bi duygu bu ya
evet haziran sonuna kadar vermem gereken bi 10 kg daha var yaklaşık 2 ay 10 gün var hep birlikte ericez yazın kotlar gömlekler badyler ve bikiniler bizi bekliyor
düşünün plajdasın yağdan göbekten kalçadan milletten utanıp sıkılmak var bide rahat rahat güneşlenmek var:))
HEPİNİZE BOLLLL BOLL Yağ yakmalar ve AZİMLER diliyorum hep birlikte başarıcaz inşallah

Bende ilk linkteki latin Zumbayı yaptım şuan ölüyorum yaa
Ama hareketleri tam yapamıyorum kaçırıyorum arada
Platesimi de sabah yapmıştım
Bugün pesss oldumm
Dünde bahar temizliğimi yaptım yorgundum üzerine Zumba beni öldürdüüü

zumbamı yaptım geldim hanımlar yoruldum ve su içmek istiyorum :)))

zumbamı yaptım geldim hanımlar yoruldum ve su içmek istiyorum :)))

hangisini yapıyorsun canım senn
Felaket yorucu yaa
nefes kontorolü yapamıyorum
Plates yapıyorum nefes kontrolü yapmam lazım ama zumba da zor ve buda beni yoruyor korkuyorummm Zumba sendenn

Son düzenleme:
hangisini yapıyorsun canım senn
Felaket yorucu yaa
nefes kontorolü yapamıyorum
Plates yapıyorum nefes kontrolü yapmam lazım ama zumba da zor ve buda beni yoruyor korkuyorummm Zumba sendenn

zumbda müziğin ritmene ver kendini yavaş yavaş alışırsın ve arada dinlen ve kaslarına ağrı gelirse özellikle karın bölgene, zıpla 10 kere.... hareketleri yapamazsan bile mizkle dans et

benim daha önceden indirdiğim bir video var 50dk video onu yapıyorum ona alışmışım diğerleri zevk vermedi :) ilk konuyu açtığımda paylaşmıştım 2 sene önce ama ş,mdi kaldırılmış video yükleyemiyorumda öyel işde bende elimde stokladım :)

bölgesel kas gruplarımı çok fazla çalıştırayım dedim ve akşam 13 dk bunu yaptım. bu adamda dünya şampiyonu" billy blanks" sadece tekme ve yumruk atmayı bileceksin biraz zor ama hem zevkle yapıyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=qHrDjMRW9_s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…