Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

doğum sonrası 12 kilo fazlam var bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin. seda _sivas bende istiyorum dvd den nolursun ....

:) Benim ölçülerim
13/04/2013 :57,500
şu andaki Kilom:56,900 ( şişkinlikler birlikte :)) )
boy: 155cm
Bel:74 cm
Göbek:93 cm
Bacak:53cm
Kol: 29cm
Göğüs:90cm
90 70 90 :)) koca göbekli oldum yaa şu göbek olmasa

canım kalça ve alt bacak ölçünyok diz altı kalınlığı yani

doğum sonrası 12 kilo fazlam var bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin. seda _sivas bende istiyorum dvd den nolursun ....

canım aramıza katıl şimdilik internetteki videolar ile idare et ben bi arkadaşa söz verdim çoğaltıp ona göndercem oda sana göndersin tmm bir hafta sabret ama pazartesi zumbaya başlıyoruz internetteki videolarla idare et aramıza katılacakmısın ona göre ölçülerini bildir.

kızlar günaydın benim ölçülerim
boy:1.68
kilo:77.5
bel:86
göbek:96
kalça:108
bacak:99
üst kol:33
göğüs:100

benim bacaklar biraz sporcu bacağı gibidir o yüzden alt bölge kilo pek almaz genelde üst bedeb kilo alıyor :) futbol oynadım sanki :)))kız sendeki bacak bende yok der abim :)) iş gereği keçi gibi dağ tepe gezince iyice keçi bacağı oldu yani :))
diz altını şimdi ölçemem iş yerindeyim ama olsa olsa 35cm gelir . şimdi kadar kimse diz altımı ölçmedi hiç aklımda da gelmedi
yaş 29 bekar olarak hayatıma devam etmekteyim :))

Son düzenleme:
kızlar bu kilo takip çizelgesi nasıl yapılıyor ya ben hiç bilmiyorum

Weight Loss - Diet Ticker
siteye girin.
ilk olarak 1 resimden tablo seç nexte tıklayın
sonra 2 resimden dan işaret seçeneğinizi belirleyin next tıklayın
3 sayfada gereken bilgileri hemen alttaki resimde yazdım sonra next deyin
4 resimde koyu renkli olan yeri seçip kopyalayın
5 resimde kadınlar kulübünde kullanıcı kontrol paneline tıklayın profili düzenleye girin orada koyu renkli yere yapıştırın kaydedin bu kadar basit sonrası mesajların altında gözükecektir. okey öpüldünüz. $3.jpg

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $2.jpg
    $2.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $4.jpg
    $4.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $5.jpg
    $5.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
benim bacaklar biraz sporcu bacağı gibidir o yüzden alt bölge kilo pek almaz genelde üst bedeb kilo alıyor :) futbol oynadım sanki :)))kız sendeki bacak bende yok der abim :)) iş gereği keçi gibi dağ tepe gezince iyice keçi bacağı oldu yani :))
diz altını şimdi ölçemem iş yerindeyim ama olsa olsa 35cm gelir . şimdi kadar kimse diz altımı ölçmedi hiç aklımda da gelmedi
yaş 29 bekar olarak hayatıma devam etmekteyim :))

ttamam tatlım yazdım tşk ediyorum listeyi tamamlanınca yayınlıcam hala eksikler var

başlangıç kilo:84
şuandda kilo:74
boy:163 cm
göğüs:84 cm
bel :84 cm
göbek :94 cm(göbek deliği hizası)
kalça:106 cm
bacak: 64cm
alt bacak :39 cm
kol:32 cm
kızlar sizde bu şekilde yapın bildirimleri ben tabloya dökerim tmm öpüldünüz

canım bu siteye girdiğinde track kısmında 2 seçeneği tikle sadece weight sonra bi altta ilk kısma hedef kilonu
ikinci kısma başlangıç kilonu
üçüncü kısma şuanki kilonu yaz
en altta metrıc yap boyunu yaz sonra olacaktır yapamazasn forumda anlatımı vardı orayı incele bide öpüldün

Anlatımın için çok teşekkür ederim canım:)

Kilo.62.8
boy:1.66
göğüs:83
kalça:100
bel:70
göbek:81
bacak:62
alt bacak:38
kol 30
dün yazamadım kusura bakmayın :)

valla benide aranıza yazabiilrisiniz. utandığımdan ölçülerimi buraya yazmıyroum ama yaş 29 boy 163 cm kilo 74. bel ve kalça bölgesi can simidi gibi duruyor. iiinternetten takip edeyim o zaman şu zumbayı :)

bende bugün oylum talunun programında izledim tesadüf çok güzel bir egzersiz tarzı hem danset hem zayıfla hemde mutlu olllllll ve kıvrak bir hatun olmak isteyenlere erkekler bile yapıyormuş salonlar da ve yurt dışında çok yaygın bir spor tarzıymış pilatese göre de daha çok kalori yakıyormuş çünkü kardiyo grubuna giriyormuş çünkü..

başlamak lazım benim gibi işten gelip evet yarın akşam spora başlıyorum .........başlamayan ben için her akşam koltukta sızıp kalanlar için ideal çünkü spor tek başına yapınca sıkılıyor insan evde tabi ama eğlence olunca ......

X