- 24 Mayıs 2012
- 189
- 0
[SUP][/SUP]
canım ben sabah çok erken gidiyorum işe 6,3 ayaktayım bide uykusuz kalırsam muhasebeciyim öldüm demek ama akşamları daha ii hissettiriyor bana ne bileyim yediklerim eriyor rahat uyuyorum yatmadan ağzım 2 yemek kaşığı yoğurt atıyorum öğle yani ama keşke yapabilsemde sabah yürüsem
Kızlar yarın mı ilk bildiriyi yapıcaz?
kızlar beni de alın aranıza:)60 kiloyum ilk hedefim 55 inş..
sedalis dün verdim kargonu ptt.yeben de o zaman akşam alayım ölçülerimi yazayım
canım çok teşekkür ederim sen hangi il deydin canım ölçüleri akşam yaz tamm bugün herkes yapsında yarın sabah tabloyu yayınlarım
boludayım canım eve gidince yazar bildirim artık:)))eve gidince oğlumu uyutup zumba yapsam akşamda brazil ve jıllıean takılsam yapabilir miyim acaba? Zamanım kalmıyo ki hiç ev topla yemek yap kuzuyla ilgilen derken bi anda akşam oluyo..:)
zumba zayıflamak için jıllıean ve brazilde sıkılaşmak göbek popo toplamak için:18:
vav supersin bişi diyimmi evi toplamayı boşver spor yapıyorum diye 3 hafta evi temizlemedim ben sonunda eşimle temizledik ee zayıflamak için herşey mubah bence önce sporunu yap sonra ev işine bak bebeğim super. Bu arada zumda sıkılaşma sağlamıyormu yahu 10 günde 1 beden incelmek varya üstüne sadece birini ekle bence çok ağız kalır jili+brazil
yok kız ne bikinisi benimki hayatta giydirmez bikini falan ancak elbise şeklinde etekli mayolardan giyebilirim ..yaz geliyo tabi bikini giyecen demi ondan böyle acele ediyon:)
sen bebek falanmı oldu kilo aldın,benim doğum öncesinde de kilo almıştım ondan da uzadı bu kadar ahhh bi regl olsaydım 1 sene oldu ya hala tık yok
yok kız ne bikinisi benimki hayatta giydirmez bikini falan ancak elbise şeklinde etekli mayolardan giyebilirim ..
canım bundan 3 yıl önceydi psikolij destek almaya karar verdim ve 6 ay önce 58 kilo iken 6 ay sonra bir bakmışımki hooooop 80 sonrası geldi 89 oldum 3 senedir böyleydim artık bu sene şubatta karar verdim eskisi gibi olcam dedim ve bu yolda gidiyorum durum bu ama bak senin durumun normal değil doktora gittinmi canım bu kadar süre olmamış olman normal değil bence bi doktora git önemli yani.
anladım aynı benimki gibi desene
sütüm var emziriyorum da ondan diye düşünüyorum ama gidecem heralde haftaya adet söktürücü falan kullanırım artık çünkü bende aşırı stres ve şişkinlik yapıyo kilo vermemi engelliyor
kızlar imzadaki kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz?Ben başlangıç kilomun hedefimin ve şuanki kilomunda gözükmesini istiyorum