Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım valla bende pazartesi başlıcam şimdi eve gidince bi abiye elbise vardı eski onu yeni tarza çevirmeye çalışıyorum dikiş nakış yani tabi bide inş. dvd ler elimde olursa o zamana bomba gibi zumbaya başlamış olcam ama en azından dün 40 dakika yürüdüm eve girmeden spora önem veriyorum yaa
bebeişim başladım şimdi bi tanesini yazdırdım bile bugün iş çıkışı veririm kargoya ptt vereyim mi?
Kızlar bende plates yapıyorum yanında zumbayıda eklicem beni de listeye eklermisiniz
tabikide canım benim hoşgeldin ekleriz yarın sabah aç karına önceki sayfada belirttiğim şekilde bilidirimini yap tamam mıı.
çok güzel canım. özellikle sabhları aç karına yapmak çok güzel oluyor uykundan yarım saat çal ve yürü mükemmel oluyor. günlük yürüyüşlerin sayma onlar günlük egzezsizlerin olsun :) sabah yürüyüşü fazlalıkların atılması için birebir :)
Sizde bildirimleri standart yaparsanız daha şık olur öpüldünüz.
Eki Görüntüle 688333
evet kızlar tablomuz bu şekilde olsunmu
tabi siz bilgileri alt alta yazarsanız iyi olur .. fikirlere açığım burada kaptan yok hepimiz kaptanız.
tamam canım yarın sabah bildiriyorum size
Peki hangi videoyu yapıyorsunuz i,stediğinizi mi?
Bu tabloya göre yazıyoruz sanırım
peki hangi gün bildiirm yapıcaz?
canım ben de seçenek çok olduğu için kafam karıştı seda arkadaşım bana yardımcı oluyor eğer bana ulaşırsa bende kopyalatıp sana göndereyim dvd leri tmm. ama yapabilirsem söz vermeyeyim internette seçenke çok ama seda benden dasha deneyimli onada danışmanda fayda var
yarın staart bildirimi sonrasında her cuma tmm
Çok sevinirim canım gönderirisen memnun olurum
Ben ilk defa yapıcam
öyle ortaya karışık yapayım dvd yollayana kadar o zaman
Mail olarak da atabilirsin
Tamam yarın start veriyorum o zaman
ilk amacım paylaşmak olacak aama olmaz ise hotelim kapanmadan yetiştirebilirsem bende sana yazdırıp göndereyim dvd leri sende başka birine yardımcı olursun böylece biizim gibi burada birleşip yardıma ihtiyacı olan bayan arkadaşlarımıza yardım etmiş oluruz tmm
ayyy canım benim çok sağol ya anlatamam şuanda ne kadar mutlu oldum mng kargoya verirsen bizim şirkete daha çabuk gelir. adresi mesaj atarım özele bide o kadar mutlu oldumki anlatamam allahım ne muradın varsa versin canım benim ya allahım seni ailene bağışlasın.inş.ya da fark etmez hangi kargoya verebilirsen ver sonuçta gelecek çok mutlu oldum.
rica ederim canım iş çıkışı pt kargoya vericem bizim evin yakınında bi tek o var çok bişey tutmaz 3-5 tl okü
bu arada kemerde çalışıyomusun geçen sene 1 hafta ordaydım eğitim için elizabeth...bilmem ne otel
evet canım eğer yolun buralara düşerse misafirim ol tamam burada yaşıyorum ben kemer de ptt ver canım farketmez çok tşk ederim tekrar
canım dvdler en geç pazartesiye eline geçer ve o gün diğer arkadaşlarla da birlikte başlayalım progamlı bir şekilde 10 gü arayla kilo ve ölçü bildirimi yapalım ama kimse savsaklamıcak...activite bir hafta yaptıktan sonra diğerlerine geçebilirsin ,başlangıçta adımlar biraz karışık gibi gelebilir ama zamanla çözülüyor herkes birlikte yapmalı
10 gündemi yapalım bildirimleri ben her cuma demiştim yarın başlangıç ölçülerini alayım demiştim ama böylesi uygunsa sen bilirsin hani
tmm pazartesi kesin başlıcam o kadar uğraştın benim için emeklerini boşa gidermicem arkadaşım çok sağol