Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

aynen canım valla bende pazartesi başlıcam şimdi eve gidince bi abiye elbise vardı eski onu yeni tarza çevirmeye çalışıyorum dikiş nakış yani tabi bide inş. dvd ler elimde olursa o zamana bomba gibi zumbaya başlamış olcam ama en azından dün 40 dakika yürüdüm eve girmeden spora önem veriyorum yaa

çok güzel canım. özellikle sabhları aç karına yapmak çok güzel oluyor uykundan yarım saat çal ve yürü mükemmel oluyor. günlük yürüyüşlerin sayma onlar günlük egzezsizlerin olsun :) sabah yürüyüşü fazlalıkların atılması için birebir :)

Kızlar bende plates yapıyorum yanında zumbayıda eklicem beni de listeye eklermisiniz

bebeişim başladım şimdi bi tanesini yazdırdım bile bugün iş çıkışı veririm kargoya ptt vereyim mi?

ayyy canım benim çok sağol ya anlatamam şuanda ne kadar mutlu oldum mng kargoya verirsen bizim şirkete daha çabuk gelir. adresi mesaj atarım özele bide o kadar mutlu oldumki anlatamam allahım ne muradın varsa versin canım benim ya allahım seni ailene bağışlasın.inş.ya da fark etmez hangi kargoya verebilirsen ver sonuçta gelecek çok mutlu oldum.

[SUP][/SUP]
çok güzel canım. özellikle sabhları aç karına yapmak çok güzel oluyor uykundan yarım saat çal ve yürü mükemmel oluyor. günlük yürüyüşlerin sayma onlar günlük egzezsizlerin olsun :) sabah yürüyüşü fazlalıkların atılması için birebir :)

canım ben sabah çok erken gidiyorum işe 6,3 ayaktayım bide uykusuz kalırsam muhasebeciyim öldüm demek ama akşamları daha ii hissettiriyor bana ne bileyim yediklerim eriyor rahat uyuyorum yatmadan ağzım 2 yemek kaşığı yoğurt atıyorum öğle yani ama keşke yapabilsemde sabah yürüsem

tamam canım yarın sabah bildiriyorum size
Peki hangi videoyu yapıyorsunuz i,stediğinizi mi?

canım ben de seçenek çok olduğu için kafam karıştı seda arkadaşım bana yardımcı oluyor eğer bana ulaşırsa bende kopyalatıp sana göndereyim dvd leri tmm. ama yapabilirsem söz vermeyeyim internette seçenke çok ama seda benden dasha deneyimli onada danışmanda fayda var

canım ben de seçenek çok olduğu için kafam karıştı seda arkadaşım bana yardımcı oluyor eğer bana ulaşırsa bende kopyalatıp sana göndereyim dvd leri tmm. ama yapabilirsem söz vermeyeyim internette seçenke çok ama seda benden dasha deneyimli onada danışmanda fayda var

Çok sevinirim canım gönderirisen memnun olurum
Ben ilk defa yapıcam
öyle ortaya karışık yapayım dvd yollayana kadar o zaman
Mail olarak da atabilirsin

yarın staart bildirimi sonrasında her cuma tmm

Tamam yarın start veriyorum o zaman:KK1:

Çok sevinirim canım gönderirisen memnun olurum
Ben ilk defa yapıcam
öyle ortaya karışık yapayım dvd yollayana kadar o zaman
Mail olarak da atabilirsin

Tamam yarın start veriyorum o zaman:KK1:

ilk amacım paylaşmak olacak aama olmaz ise hotelim kapanmadan yetiştirebilirsem bende sana yazdırıp göndereyim dvd leri sende başka birine yardımcı olursun böylece biizim gibi burada birleşip yardıma ihtiyacı olan bayan arkadaşlarımıza yardım etmiş oluruz tmm

ilk amacım paylaşmak olacak aama olmaz ise hotelim kapanmadan yetiştirebilirsem bende sana yazdırıp göndereyim dvd leri sende başka birine yardımcı olursun böylece biizim gibi burada birleşip yardıma ihtiyacı olan bayan arkadaşlarımıza yardım etmiş oluruz tmm

tamam canm tşk ederim bende yeni isteyen birine kargolarım

ayyy canım benim çok sağol ya anlatamam şuanda ne kadar mutlu oldum mng kargoya verirsen bizim şirkete daha çabuk gelir. adresi mesaj atarım özele bide o kadar mutlu oldumki anlatamam allahım ne muradın varsa versin canım benim ya allahım seni ailene bağışlasın.inş.ya da fark etmez hangi kargoya verebilirsen ver sonuçta gelecek çok mutlu oldum.

rica ederim canım iş çıkışı pt kargoya vericem bizim evin yakınında bi tek o var çok bişey tutmaz 3-5 tl okü
bu arada kemerde çalışıyomusun geçen sene 1 hafta ordaydım eğitim için elizabeth...bilmem ne otel:KK70:

rica ederim canım iş çıkışı pt kargoya vericem bizim evin yakınında bi tek o var çok bişey tutmaz 3-5 tl okü
bu arada kemerde çalışıyomusun geçen sene 1 hafta ordaydım eğitim için elizabeth...bilmem ne otel:KK70:

evet canım eğer yolun buralara düşerse misafirim ol tamam burada yaşıyorum ben kemer de ptt ver canım farketmez çok tşk ederim tekrar

evet canım eğer yolun buralara düşerse misafirim ol tamam burada yaşıyorum ben kemer de ptt ver canım farketmez çok tşk ederim tekrar

canım dvdler en geç pazartesiye eline geçer ve o gün diğer arkadaşlarla da birlikte başlayalım progamlı bir şekilde 10 gü arayla kilo ve ölçü bildirimi yapalım ama kimse savsaklamıcak...activite bir hafta yaptıktan sonra diğerlerine geçebilirsin ,başlangıçta adımlar biraz karışık gibi gelebilir ama zamanla çözülüyor herkes birlikte yapmalı

canım dvdler en geç pazartesiye eline geçer ve o gün diğer arkadaşlarla da birlikte başlayalım progamlı bir şekilde 10 gü arayla kilo ve ölçü bildirimi yapalım ama kimse savsaklamıcak...activite bir hafta yaptıktan sonra diğerlerine geçebilirsin ,başlangıçta adımlar biraz karışık gibi gelebilir ama zamanla çözülüyor herkes birlikte yapmalı

10 gündemi yapalım bildirimleri ben her cuma demiştim yarın başlangıç ölçülerini alayım demiştim ama böylesi uygunsa sen bilirsin hani
tmm pazartesi kesin başlıcam o kadar uğraştın benim için emeklerini boşa gidermicem arkadaşım çok sağol

10 gündemi yapalım bildirimleri ben her cuma demiştim yarın başlangıç ölçülerini alayım demiştim ama böylesi uygunsa sen bilirsin hani
tmm pazartesi kesin başlıcam o kadar uğraştın benim için emeklerini boşa gidermicem arkadaşım çok sağol

ewet betonun dvdleri olmayanlar netten veya senin paylaştıklarından da yapabilirler en azından bunlar eline gçene kadar,hugonunkini şiddetle tavsiye ediyorum mesela
diğer arkadaşlarda videoları temin ettikten sonra pazartesi başlıyoruz..günlük 1 saat yapılacak yemekten en az 1,5-2 saat sonra yoksa tıkanıp kalıyosun,mümkünse akşam yemeğinden sonra daha iyi olur
ben zumbanın arkasna zamanım ve gücüm kalırsa brazilde eklemeyi düşünüyorum,biraz bölge çalışması yapmam lazım
evet 22 NİSAN başlangıç tarihimiz yaza kadar incecik formda bi vucut için enerjimizi toplayalım arkadaşlar:)):KK16:

X