seda_sivas
şimdi ben şu bilgilendirmeyi yapmak istiyorum eğer yapabilirsen ben sana 7 tane dvd alayım göndereyim sen orada yaptır ama yapamam diyorsan sen dvd leri bana gönderki (bana güvenirsen zorunda değilsin ben hotelde muhasebeciyim) bende burada bilgi işlemci arkadaş ben yaparım dedi ben kargo ücretlerini karşılarım nolur bana yardım et sadece 1 hafta dvd lerin bende olur çünkü 7 dvd kopyalaması oratalama 2-3 gün sürer 3 günde yolda kargoda geçerse maksimum bir haftaya geri sana gönderirim. nolur bana yardımcı ol cok istiyorum çünkü ama dersenki sen dvd leri gönder ben burda yaparım oda olur yani sadece çok uzun bi işlem herkes yapmaz diye dedim
canım 1 şubatta başladım diyete pardon sağlıklı yaşama 89 kilo idim şimdi 72,7 kiloyum diyet yaptım vede egzersiz yürüyüş ama sporu düzenli değil en fazla 15 gün yapabildim yan boğazımı tuttum diyet şart.
nasıl yaniii neredeyse 2buçuk ayda 16 kg mi verdiin çok şaşırdımm nasıl yaptın bunu yaa
Arkadaslarimmmmm bence bu cuma degilde 26si olan cuma olcum gunune baslamis olalim cunku simdi iki gun var zaten yeni olcuo verdik haftaya daha saglikli olmaz mi ne dersinizzzz
oyyy ne yalvarıyon kız:))deli gönderirim tabi alır hediye bile gönderirim sanki ne olacak ya senin bana duan yeter başka bişey istemem...yarın DVD.leri götüreyim arkadaşa bi kaç saatte hallederiz derse yapar göndeirrim ben sana DVD falan da göndermene gerek yok ayrıca saçmalama..ama eğer olmaz kem küm eder uzun sürer derse ben sana DVD.leri yollarım kopyalarsın gönderirsin bana tamam mı canım:))(ama dua edeceksin bana)
ay canım yaa çok sağol allahım ne muradın varsa versin allah sevdiceğine yavrularına ailene bağışlasın seni herşey gönlüne göre olsun inş. varya beni o kadar mutlu ettinki anlatamam sana ya canım benim muratların bir bir gerçek olsun inş. yaşasın ya hergün dvd lerden oynarım artık kendime bu dvd lere o kadar adapte ettim ki
canım diyet konusuna gelince ben kalori sayımı yaptım bazen günlük 1500 kaloride kaldım bazen 1100 de ama canım çikolata istediğinde tuttum kendimi mesela haftada sadece 1 kere çikolata yedim bir öğünde kendime hediye ettim salataya yeşilliğe ağırlık verdim. tabi bir de her öğünden önce sofrada ilk yoğurda saldırıyorum canım yoğurt özellikle direktmen karın bölgesinde ki yağlara hücum ediyormuş yani ortalama her öğün 3 ymk.kaş yoğurt yedim. işte her öğünden önce yine 2 bardak su içtim gün içinde 3 lt.suyu bitirdim . benim bi yeşilçayım var doğadan elma kromlu çay migros grupta ve şok ta var poşet çay günlük 3 fincan bu çaydan içtim kek börek işini iptal ettim yani klasik diyet be gülüm bunları yaptım aç kaldığım günde oldu herşeyden az az yediğim günde oldu.. bugün saabah 72.5 oldum yarın saabah 72 olacağım artık biraz hızlanmam gerek yoksa diktiğim elbiseyi kuzenimin düğününde giyme hakkımı kaybedecedim çünkü kocamla girdiğim iddiayı kaybetmiş olacağım 17 mayısta 65 kilo olmam lazım bu ay biraz sıkıp kalan 7,5 kiloyu vermem lazım birde bu zumdaya başlarsam 1 ayda beni baya bi sıkılaştırı diye düşünüyorum öğle olur demi bir ayda sıkılaşırım demi kızzlar. işte bu benim hikayem kızlar kesin kararlıyım eski halime döncem bu yüzden eldeki imkanları değerlendirmeye çalışıyorum yardımın için gerçekten çok minnettarım sseda allah ne muradın varsa versin bütün kapıların açık olsun nasibin hep çok olsun inş.
Canımmm aynen benimde en geç 15mayısta 65olmam lazım dıkkat edelımmmm ben ancak pazartesiden itibaren tam olarak baslarım çünkü izmirden misafirlerim geliyo ve sınavlarım var Pazartesi full rahatlamış olcam bilginizeeay canım yaa çok sağol allahım ne muradın varsa versin allah sevdiceğine yavrularına ailene bağışlasın seni herşey gönlüne göre olsun inş. varya beni o kadar mutlu ettinki anlatamam sana ya canım benim muratların bir bir gerçek olsun inş. yaşasın ya hergün dvd lerden oynarım artık kendime bu dvd lere o kadar adapte ettim ki
canım diyet konusuna gelince ben kalori sayımı yaptım bazen günlük 1500 kaloride kaldım bazen 1100 de ama canım çikolata istediğinde tuttum kendimi mesela haftada sadece 1 kere çikolata yedim bir öğünde kendime hediye ettim salataya yeşilliğe ağırlık verdim. tabi bir de her öğünden önce sofrada ilk yoğurda saldırıyorum canım yoğurt özellikle direktmen karın bölgesinde ki yağlara hücum ediyormuş yani ortalama her öğün 3 ymk.kaş yoğurt yedim. işte her öğünden önce yine 2 bardak su içtim gün içinde 3 lt.suyu bitirdim . benim bi yeşilçayım var doğadan elma kromlu çay migros grupta ve şok ta var poşet çay günlük 3 fincan bu çaydan içtim kek börek işini iptal ettim yani klasik diyet be gülüm bunları yaptım aç kaldığım günde oldu herşeyden az az yediğim günde oldu.. bugün saabah 72.5 oldum yarın saabah 72 olacağım artık biraz hızlanmam gerek yoksa diktiğim elbiseyi kuzenimin düğününde giyme hakkımı kaybedecedim çünkü kocamla girdiğim iddiayı kaybetmiş olacağım 17 mayısta 65 kilo olmam lazım bu ay biraz sıkıp kalan 7,5 kiloyu vermem lazım birde bu zumdaya başlarsam 1 ayda beni baya bi sıkılaştırı diye düşünüyorum öğle olur demi bir ayda sıkılaşırım demi kızzlar. işte bu benim hikayem kızlar kesin kararlıyım eski halime döncem bu yüzden eldeki imkanları değerlendirmeye çalışıyorum yardımın için gerçekten çok minnettarım sseda allah ne muradın varsa versin bütün kapıların açık olsun nasibin hep çok olsun inş.
ayyy bende kocamla iddiaya girdim biliyo musun?haziran sonuna kadar 65 olacam diye yoksa arabanın lastiklerini değişecem o önemli değilde iddiayı kaybetmek kötü olur..şuan 77-78 çıkıyorum yaklaşık 2,5 ay var 65 olmam lazım sıkı bi diyete başlıcam ama oğlumu emziriyorum biraz kestinmi etkileniyor hemen..ekmeği tamamen kestim nerdeyse akşamları da yemek yemeği düşünmüyorum sadece yoğurt ve salatayla geçiştireyim diyorum bol bol da su içiyorum bakacaz artık
Canımmm aynen benimde en geç 15mayısta 65olmam lazım dıkkat edelımmmm ben ancak pazartesiden itibaren tam olarak baslarım çünkü izmirden misafirlerim geliyo ve sınavlarım var Pazartesi full rahatlamış olcam bilginizee
canım sütün çok ise eğer maşallah 41 kere su içsen süt olur o yüzden hem emziriyorsun madem birazda yediklerine dikkat edersen çok rahat verirsin 2,5 ay 13 kiloyu gerçekten sadece tatlı börek çörek çikolatadan uzak dur protein ağırlık lı beslenki enerjik ol beyaz ekmeğide unuttunmu bak gör hiç zorlanmadan vereceksin allahım oğlunu allahım sana bağışlasın canım sağlıklı mutlu huzurlu yuvanda yaşlanırsın inş. ama iddaayı kazanacağız senin zamanın var ya ben ne yapcam bir ay var önümde bir ayda 7 kilo vermem lazım kendime şuna modladım 3 günde bir kilo vermem lazım bu hafta bunu uyguluyorum pazartesi 73,5 idim bugün sabah 72.5 çıktım yani 3 günde bir kilo olayına devam edersem ancak verebilcem 7 kiloyu yoksa o düğünde o elbise hayal olacak
kızlar kalori sayımı çok önemli koca bi kase 200 kalori olabiliyorken bir dilim de aynı kaloriye sahip olabilir aç kalıp kilo alabilirsiniz o yüzden kaloriye dikkat edin bu bende takıntı oldu artık canım bişi isteyince hemen kalorisine bakıyorum tabi birde şu var sizde deneyin bu 3 günde 1 kilo olayını buna adapte olursanız ayda 10 olmasada 7 verirsiniz hemde kaçamak yaparak anladınızmı çok hızlı vermek iyi değil biiliyorum ama ben saten 3 günde bir kilo vercem diyorum ama bazen oluyor bazen olmuyor o yüzden toplaamda 1 ayda 6 kilo verdim mesela hemde arada kaçamaklar yaparak ve 2 günlük tatilde çabası bu ayın düşünün yani motivasyon adaptasyon çok önemli kararlıysak başarıcaz tmm
anladım ama ben hala regl olmadım o yüzden biraz ağır gidiyo kilolar...sen zumbaya başla içinde 7 tane dvd var ilk step by step o harektleri gösteriyo ben yapmadım bile adımları falan öğretiyo sonra activıte,ripped,rush,exhilarate,mıx ve fıtness konser var...ripped ve ehhilarate arka arkaya yaptınmı çok etkili oluyor..madem sen yediklerine bu kadar dikkat ediyosun günlük zumba yap bir saat sürüyo sadece acyivıte 40 dk çok rahat istediğin kiloya ulaşırsın ayran detoksu yapabilirsin mesala aralardai...ben b regl olsam sezeryan oldum hala şişkinlik var doğumdan sonra doğru düzgün kanamam bile olmadı
kalori sayımın nasıl yapıyosun ya neyin ne kadar cal.olduğunu nerden bilyiosun ki
anladım ama ben hala regl olmadım o yüzden biraz ağır gidiyo kilolar...sen zumbaya başla içinde 7 tane dvd var ilk step by step o harektleri gösteriyo ben yapmadım bile adımları falan öğretiyo sonra activıte,ripped,rush,exhilarate,mıx ve fıtness konser var...ripped ve ehhilarate arka arkaya yaptınmı çok etkili oluyor..madem sen yediklerine bu kadar dikkat ediyosun günlük zumba yap bir saat sürüyo sadece acyivıte 40 dk çok rahat istediğin kiloya ulaşırsın ayran detoksu yapabilirsin mesala aralardai...ben b regl olsam sezeryan oldum hala şişkinlik var doğumdan sonra doğru düzgün kanamam bile olmadı
inşallah canım ya internette 10 günde 1 beden incelirsin demişler ama bakıcaz artık 1 saat te 500 den fazla kalori yaktırıyormuş
geberiyosun ölüyosun be terden
inş.ulaşırım canım ya dvd ler bana bi ulaşsında inş. canım sen konuştunmu arkadaşlar ile eğer olmayacaksa bana bugün kargoya veriver mng ile gönder tabi ben bian önce başlatayım ta salıdan sana geri göndereyim hiç değilse