Zübeyde Hanımda TÜP BEBEK yaptıranlar BURAYA!!

Canim sen en son ne zaman gittin. Bugun tup bebek bolumunde hastalar vardi. Gataninda açilacagina pek emin degilim acikcasi, %80 i kovit hastalariyla dolu.

Canim sen en son ne zaman gittin. Bugun tup bebek bolumunde hastalar vardi. Gataninda açilacagina pek emin degilim acikcasi, %80 i kovit hastalariyla dolu.
1 eylulde gittim o gun genetik testleri hallettim, 5 gun sonrada adrtken yapilan testler icin gittim. 2 hafta sonra gel sonuclarina bakalim dedi. Haftaya sali gidicem sonuclar icin. Belkide dedigin gb dier hastaneler baslasa bile burasi bekleyebilir

1 eylulde gittim o gun genetik testleri hallettim, 5 gun sonrada adrtken yapilan testler icin gittim. 2 hafta sonra gel sonuclarina bakalim dedi. Haftaya sali gidicem sonuclar icin. Belkide dedigin gb dier hastaneler baslasa bile burasi bekleyebilir
başlamıcak olsa testleri yapmaz zübeyde hanım kuzum yapmıyoruz sonra gelin der bence, yada bilgi veriri testlerini tamamlayalım ama tüp bebek yapmıyoruz diye.

evet gata öyle belki o yüzden başlanmıyordur orda zübeyde hanım doğum hastanesi olduğu için başlamış olabilir.
Dedigim gb yeni bisi olabilir bu. Dayimin kizi kizilcahamamda o da hastane bombos hic hasta alinmiyo dedi. Bi kac doktor tanidigina yonlendircekti mecbur beklicez ben haber edicem dedi. Ben yine duramayip bu ay gittim, onun soylediklerini soyledi

Dedigim gb yeni bisi olabilir bu. Dayimin kizi kizilcahamamda o da hastane bombos hic hasta alinmiyo dedi. Bi kac doktor tanidigina yonlendircekti mecbur beklicez ben haber edicem dedi. Ben yine duramayip bu ay gittim, onun soylediklerini soyledi
sen zübeyde hanıma gidince sorarsın zaten bilgi verirler ama başlamasalar testleri yapmazlar bence öyle düşünüyorum.

başlamıcak olsa testleri yapmaz zübeyde hanım kuzum yapmıyoruz sonra gelin der bence, yada bilgi veriri testlerini tamamlayalım ama tüp bebek yapmıyoruz diye.
O hastane kisiye uygun tedavi yaparak gerekiosa 3 ay ilaclarla vucudu hazirliyo canim. Sonuca gore belki beklerken bana onlari uygular die dusundum. Corona testi pozitif olmamasi gerekio demisler ya basliyo demeki ki orasi. Yoksa bana soylendigi gb soylenirdi sizede

b
Bencede canım arkadaş bugünde gitti başlamıyoruz falan dememişler tedavi olan hastalarda varmış

b

Bencede canım arkadaş bugünde gitti başlamıyoruz falan dememişler tedavi olan hastalarda varmış
Aynen soylenirdi tabi. Insallah burada baslamistir. Kapaninca hepsi birden kapandi, acilinca da ayni anda acilmasi gerek. Ama o hastanede vaka cok die beklemezler umarim

Hastane adi vermedi. Ztn doktor tatli dilli bitanem bak bence gitme abi tavsiyesi embiryolar ya zarar gorduyse acele etmeyelim annem oyle konusuo
Yani bunu hangi klinik icin soyledi bilmiyorum ama ozeller tedaviye devam ediyo kesintisiz. Yarin ne olacagi belirsiz tabiki yasaklar gelebilir. Sen gatada yaptiracagim diyosun zubeyde hanima neden gidiyosun onu anlamadim..¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…