- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
Ayni şeyi dusunuyoruzzz, belirsizlikten hic hoslanmiyorum.hatta tedavinin her sonuclanmasinda bi hata payi ariyorum, bulamiyorumm. Nerde yanliş yaptim, yada gelecek sefere şoyle yapayim. Kafa kurcalayici bi durum. İns sonuca baglariz bi gun, ve bu belirsizlikten kurtuluruz.Kesinlikle katiliorum. Su sebepsiz lafina sinir oluorum zaten, hep bisi ciksada tedavi olsam derdim
Peki sehir hastanesini arastirdinmi? Ordaki dr larda zekai tahirden gelme. Muzeyyen gülnur özaksit ve esma sarikaya iyi diyolar mesela.. Ama orda tedavi devam ediyormu, bilmiyorum..Oyle, bende ne zaman hastaneye adim atsam bi engel cikiyo var bi saati diorum. 2 sene onceye kadar sebepsiz infertiliteydi. Zubeyde de tupe karar verdiklerinde amh düşük cıktı. Ama bu sene gataya gidene kadar 4 doktor gezdim hepsi muaneden sonra amh in yanlis cikmis olabilir dedi. Mutlu hocada oyle soyleyip testi tekrarladi. Ne cikcak merak ediorum.
Insallah canim, benim ilk denemem olucak. Bu saydiklarini dusunmuo deilim. Aklima gelince oyle olmucak dierek baska bisi dusunmeye calisiorumAyni şeyi dusunuyoruzzz, belirsizlikten hic hoslanmiyorum.hatta tedavinin her sonuclanmasinda bi hata payi ariyorum, bulamiyorumm. Nerde yanliş yaptim, yada gelecek sefere şoyle yapayim. Kafa kurcalayici bi durum. İns sonuca baglariz bi gun, ve bu belirsizlikten kurtuluruz.
Doktorlarin ordan gittigini ve temiz oldugunu biliorum sadece. Tedavi orda da baslamadi. Bi doktora on gorusmeye gttim vaka ciktigi hafta, bana asilama dene tuple ugrasma gerek yok dedi bida gitmedimPeki sehir hastanesini arastirdinmi? Ordaki dr larda zekai tahirden gelme. Muzeyyen gülnur özaksit ve esma sarikaya iyi diyolar mesela.. Ama orda tedavi devam ediyormu, bilmiyorum..
Tup bebek icin rapor hakkin varmi? Peki özelde düsundunmu hic?Doktorlarin ordan gittigini ve temiz oldugunu biliorum sadece. Tedavi orda da baslamadi. Bi doktora on gorusmeye gttim vaka ciktigi o hafta, bana asilama dene tuple ugrasma gerek yok dedi bida gitmedim
3 seneyi gecince rapor cikiyo direk, bide amh dusuk cikti demistim ya. Ben 6 senedir istiyorum.S Sabr-Sukur-Dua sana muhtemelen rapor cikmaz, devlette ucretli yaptirmak yerine neden özeli tercih etmiyosun?
İyi beklemissin bu zamana kadar, gercekten isminin hakkini vermissin3 seneyi gecince rapor cikiyo direk, bide amh dusuk cikti demistim ya. Ben 6 senedir istiyorum.
Vermisimdir insallahİyi beklemissin bu zamana kadar, gercekten isminin hakkini vermissinbence erteleme artik, yaş ilerleyince yumurtalarda yaslaniyo hormonlarda yavaşliyor..
Simdide imkanlar elverisli degil.Vermisimdir insallah
Imtihanina sabredebiliyorumdur insallah die dua ediorum
Yok artik karar verdim baslicamda baslayamadim
Bana hep asilama dediler ben istemedim, 2 senedir de hazir hissetmedim kendimi ondan kaldi boyle
OyleSimdide imkanlar elverisli degil.Vardir bundada bi hayır.. Allah bi yoluna koymustur inş, dogru yerde dogru zamanda başlar, ve sonuc alirsin umarimm
Sonuc icin gidene kadar yok su an, beklemedeyimYa açilmazsa gata, b planin varmi? S Sabr-Sukur-Dua
İns beklemeler son bulur.Sonuc icin gidene kadar yok su an, beklemedeyim
Insallahİns beklemeler son bulur.hepimizin mucadelesi ve hikayesi farkli. Allah ugrastirmasin inş
Hilal canim, zubeyde hanimda genelde embriyo transferini kaçinci günde yapiyorlar?aynen sgk ya falan gitmene gerek yok e devletten karekodlu olarak çıktı aldığın zaman kabul ediyorlar.ya yalan yok bu pandemi olmasa ben doğumuda Zübeyde hanımda yapacaktım.11.haftamda pandemiden dolayı bir türlü randevu alamadım hep iptal oldu o yüzden 29.haftaya kadar özel bir tıp merkezine gittim kontrollere.ve şimdi şehir Hastanesi'ne gidiyorum doğumu da orda yapcam.sirf odaları tek kişilik olduğu için orayı tercih ettim
canım benim ki yumurtalar topandiktan 3 gün sonra yaptılar.3.gun embriyosuydu benimki.bazilarin ki 5.gunde yapıliyordu.yani yumurtanın çokluğuna kalitesine göre degisiyor.benim sadece 6 yumurtam toplandi.3 tanesi dollendi ve sadece 2 tanesi 3.gune gelebildi.boyle olunca anneninde yaşı gözönüne alarak 5.gune kadar bekleyip riske atmayıp transferi yapıyorlar.Hilal canim, zubeyde hanimda genelde embriyo transferini kaçinci günde yapiyorlar?
Duruma göre yani. Tmm cnm, sağolasincanım benim ki yumurtalar topandiktan 3 gün sonra yaptılar.3.gun embriyosuydu benimki.bazilarin ki 5.gunde yapıliyordu.yani yumurtanın çokluğuna kalitesine göre degisiyor.benim sadece 6 yumurtam toplandi.3 tanesi dollendi ve sadece 2 tanesi 3.gune gelebildi.boyle olunca anneninde yaşı gözönüne alarak 5.gune kadar bekleyip riske atmayıp transferi yapıyorlar.
2 haftadir benim gittigim doktor yok hastanede. Takip ediorum bakalim sonuc icin bile gidemedim anlicagin. Hatta gittim bu hafta bos bos geri döndüm. Randevusuz gittigim icin, o gun orda olan doktora da giremedim.S Sabr-Sukur-Dua canim naptin? Gatadan haber varmi? Beklemedemisin?