- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
"Cahillik Mutluluktur" demisler papatyaakızzz napıyım herşeyi sorguluyorum umut dünyası bizimle aynı sorunu olan insanlar napmış ne etmiş kaçıncı denemede hangi yöntemle olmuş dimi ama
fazla cahillik başa bela bebemmmm azcık fikir sahibi olmak iyidir."Cahillik Mutluluktur" demisler papatyaasorgulama ani yaşa
Eee tabi herseyin fazlasi zararfazla cahillik başa bela bebemmmm azcık fikir sahibi olmak iyidir.
aynen tatlımEee tabi herseyin fazlasi zarar
5 yıl. Ya sen?aynen tatlımkızzzzzzz bu arada sen ne kadarlık evlisin onu sormamışım gördün mü? sende hiç demiyon
Önümüzdeki ay 3 yıl olacak canım5 yıl. Ya sen?
Daha nice 3 yillarin olsun inşÖnümüzdeki ay 3 yıl olacak canım
Amin inşAllah hepimiz nice güzel yıllaraDaha nice 3 yillarin olsun inşsağlik ve mutlulukla
Bizde görünürdeki sebep eşimin sperm sayı ve hareketliliğinde idi . Ayrıca morfoloji sıkıntısı da vardı . Düşük sebebi olarak da yine görünürdeki sebep kan pıhtılaşması ve rahim yetmezliği idi . Gebelik boyunca iğne kullandım. Ayrıca rahim yetmezliği için 14. Haftamda serklaj oldum . Çok şükür kucağıma aldım yavrumu . Arkadaşların dediği doğru , cahillik mutluluk getirir . İlk tedavimde hiç araştırma vs yapmadım , süreci heyecanla takip ettim . Tedavi sürecinde çok rahattım . Ama sonraki tedavilerde bilinçli olunca çok fazla düşüncelere daldım . Olumsuz şeyler düşündüm .Rabbim sağlıkla büyütmek nasit etsin, sizin sorununuz neydi peki.
Tam aksine ben ilk tedavimde daha gergindim her aşamada başıma ne geleceği gerginliği vardı şimdi her aşamasını bildiğim için daha rahat başlayacağım, her aşamada sıkıntı strese girmeyeceğim, tabiki çok heycanlı bir süreç olacak yine umarım bizimde sonumuz mutlu olur, burda tek tek gebelik haberlerimizi paylaşırız.Ama sonraki tedavilerde bilinçli olunca çok fazla düşüncelere daldım . Olumsuz şeyler düşündüm .
İnş canimTam aksine ben ilk tedavimde daha gergindim her aşamada başıma ne geleceği gerginliği vardı şimdi her aşamasını bildiğim için daha rahat başlayacağım, her aşamada sıkıntı strese girmeyeceğim, tabiki çok heycanlı bir süreç olacak yine umarım bizimde sonumuz mutlu olur, burda tek tek gebelik haberlerimizi paylaşırız.
Biz erkek kaynaklı olduğu için şart istemediler kuzu sadece 900 gün sigorta şartı vardı bizdeZübeyde hanımda rapor şartlarını bileniniz varmı arkadaşlar?
Benim şartlarda uyuyor,ilk kez raporlu yaptiracağim ben..Normal prosedürde şartlar ne acaba?Biz erkek kaynaklı olduğu için şart istemediler kuzu sadece 900 gün sigorta şartı vardı bizde
Kuzum en az 3 yıllık evlilik şartı var sanırım kadın yaşının 35 altı olması lazım yine 900 gün sigorta şartı var onun disinda bir şart varmi bilmiyorum.Benim şartlarda uyuyor,ilk kez raporlu yaptiracağim ben..Normal prosedürde şartlar ne acaba?
canım 3 yıl evli olma şartı,iki kez iğneli aşılama yaptırmış olmak ,900 gün sigortali olma,39 yaşından büyük olmama gibi şartları vardı ben yaptirdigimda.ama sen daha önce tüp bebek denedigin için aşılama şartı aramazlar sende diye düşünüyorum.ama onlarin evraklarini kesin isterler.Zübeyde hanımda rapor şartlarını bileniniz varmı arkadaşlar?
Çok teşekkürler hilalcanım 3 yıl evli olma şartı,iki kez iğneli aşılama yaptırmış olmak ,900 gün sigortali olma,39 yaşından büyük olmama gibi şartları vardı ben yaptirdigimda.ama sen daha önce tüp bebek denedigin için aşılama şartı aramazlar sende diye düşünüyorum.ama onlarin evraklarini kesin isterler.