Zübeyde Hanımda TÜP BEBEK yaptıranlar BURAYA!!

Arkadaşlar, yumurta takibi hangi binada yapiliyor, birde sigorta kagidi edevletten çikiyormu??
sigorta kağıdını ssk dan ıslak imzalı alacaksın, yumurta takibi konseyin olduğu binada o katta yapılıyor, tüp bebeğe başladığın an bütün işlemler o binada yumurta takibi, yumurta toplama, transfer dahil.

Orda olmasi çok iyi.. Bugun kalabalikti hastane. Her hastaya tedavi oncesi kovit testi yapiliyor, kovit sirasida çoktu
Allah herkesin yardimcisi olsun şu süreçte

Test yapmalarida güven verici..
canım yumurta takibi tüp bebek servisinde yapılıyor.sgk dökümü e devletten barkodlu olarak alıyorsun.yani ben yaptirdigimda öyleydi.
Öyleyse gitmeye hic gerek yok. O sekilde cikartayim o zaman. Hepsini hazirladim,sadece o kalmisti.. Hilal sen doğum için nereyi düsünüyosun bu arada?

Test yapmalarida güven verici..
Öyleyse gitmeye hic gerek yok. O sekilde cikartayim o zaman. Hepsini hazirladim,sadece o kalmisti.. Hilal sen doğum için nereyi düsünüyosun bu arada?
aynen sgk ya falan gitmene gerek yok e devletten karekodlu olarak çıktı aldığın zaman kabul ediyorlar.ya yalan yok bu pandemi olmasa ben doğumuda Zübeyde hanımda yapacaktım.11.haftamda pandemiden dolayı bir türlü randevu alamadım hep iptal oldu o yüzden 29.haftaya kadar özel bir tıp merkezine gittim kontrollere.ve şimdi şehir Hastanesi'ne gidiyorum doğumu da orda yapcam.sirf odaları tek kişilik olduğu için orayı tercih ettim

Sehir hastanesinin sartlari iyiymis evet. Hayirlisiyla kolayca atlatirsin inş.Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..

bizleride dualarında unutma canım :)

Canim ben bu ay gatada testlerimi yaptirdim ama tedavi icin doktor genelge beklicez tup bebege hasta kabul edemioruz henuz demisti. Herseyini hazirlayip bekleyelim, direk tedaviye baslariz acilinca dedi. Zubeyde hanim 1 ay acti sikayet uzerine yine kapandi die anlatti. Acaba bu test yaparak tedaviye baslama yeni mi oldu.

kuzum yasak olsa özellerde de yasak olması gerekmezmi?

kuzum yasak olsa özellerde de yasak olması gerekmezmi?
Vallahi bilmiorum gidince oyle anlatti, hatta benim beklemek istemeyip ozele gidicegimi anladi. Benden sana abi tavsiyesi ozelede gitme ankarada cok unlu bi merkezin embriyologu covid cikti su an yogun bakimda dedi. Gel biz butun testleri yapip bekleyelim dedi. Bende serdar hocaya ofis histeroskopi olmustum onu gorunce de zubeyde hanim 1 ay acti pandemi yayilinca tekrar kapandi sikayet olmus dedi

Sonuclar icin haftaya sali gidicem bakalim, bi soruyum insallah yeni bisidir bu uygulama ve baslanir

başka hastaneye gitme diyemi yaptı dicem ama ne alaka devlet hastanesi sonuçta

zübeyde hanım pandemi başlayınca kapattı evet ama şikayet olduğu için değil pandemiden dolayı durdurdu sadece tüp bebeği değil bütün herşeyi kısıtladı gebe hasta bile kabul etmedi kontroller için.

aynen ben randevu alıp kontrollerime bile devam edemedim orda.aldigim bütün randevular iptal oluyordu

başka hastaneye gitme diyemi yaptı dicem ama ne alaka devlet hastanesi sonuçta
Dayimin kizi ebe ankarada, oda hasta kabul edilmiyo bi sure dedi. Anlamadim ki
Sen oyle yazinca bende tedaviler acildi galiba oh iyi dedim. Neyse gidince bi soruyum bakim ne dicek

Sen ne zaman basladin bu ay mi. Ztn butun hastaneler acil ve gebe olmadikca kapandi herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…