Zübeyde Hanımda TÜP BEBEK yaptıranlar BURAYA!!

Aaa cok iyi. İyi yorumlar duydum aygul hocayla ilgili.. Önerirmisin nasil bi dr? Fiyatlar nasil orda? Ewet baslayamadim dahaa😂😂 dusundugum bir yer var ama..
Cok tatli biri, bi anda cikti karsima. Yine bi gun randevum iptal die msj geldi o gece bu doktoru gordum. Iki gun takip ettim sonra kendimi ararken buldum. Fiyatlar normal bence. 10.400 hastane parasi, 600de muane ucreti(2 ay gecerli, tekrar vermiosun) Tabi avantajim tum testlerimin tam olmasi oldu. Orda testler biraz pahali geldi bana. Prolaktin ve tsh i yenilemek istedi. Orda 300 liraydi. Ben baska yerde 80 liraya yaptirdim. Yarinda esim icin test yapilcak, onada ilaclar yazilir sanirim.

Cok tatli biri, bi anda cikti karsima. Yine bi gun randevum iptal die msj geldi o gece bu doktoru gordum. Iki gun takip ettim sonra kendimi ararken buldum. Fiyatlar normal bence. 10.400 hastane parasi, 600de muane ucreti(2 ay gecerli, tekrar vermiosun) Tabi avantajim tum testlerimin tam olmasi oldu. Orda testler biraz pahali geldi bana. Prolaktin ve tsh i yenilemek istedi. Orda 300 liraydi. Ben baska yerde 80 liraya yaptirdim. Yarinda esim icin test yapilcak, onada ilaclar yazilir sanirim.
Fiyatlar normal islemlerin pahali oldugunu bende duydum. Orda rahim dinlendirme yapiyolarmi?

Hayirlisi olsun bakalim😊
Eşimle basta zubeydeyi istiyorduk, sonra artisiyla eksisiyle iyice konusup, farkli yol izleyelim dedik.Hafta sonu kura cektik klinikleri. İkimizde bahceciyi cektik😂 kuradan degil, zaten aklimiza yatan bir yerdi. Zubeyde hanimda masrafsiz olsun bu sefer, nasilsa sebepsiz infertilite tedavi fix diye dusunmustuk. Son dk fikrimiz degisti yani. Hayirlisi olsun hakkimizda..

Canım bende gidicem hocaya bişey sorabilir miyim her isteyene tüp bebek yapıyor mu hoca bana çünkü genelde aşılama diyor başka drlar bide hangi testleri istiyo hoca bide tüp bebek ilaçları kaç lira tutuyo acaba

Canım bende gidicem hocaya bişey sorabilir miyim her isteyene tüp bebek yapıyor mu hoca bana çünkü genelde aşılama diyor başka drlar bide hangi testleri istiyo hoca bide tüp bebek ilaçları kaç lira tutuyo acaba
Sonuclara gore tedavi plani ciziyoruz diye anlatmisti. Degerlerin normalse, evleneli cokta olmadiysa asilama yapabilir. Elindeki tum testleri gotur sen. Tup bebek ilaclarini henuz bilmiorum. Adetime 1 hafta var gidince baslarsa ogrenicem bakalim

Kesinlikkle katılıyorum, muayenelerimi oya hoca yaptı benim hep serdar hocayla değerlendirdiler, her muayenede güle oynaya muayene edildim, yumurta toplama odasına girerken tir tir titriyordum hemşireler beni o kadar rahatlattıkı o odada resmen arkadaşlarımla konuşuyo gibiydim, transfer aşamam yine aynı embriyolog doktor transfer gerçekleşene kadar başımda bekledi transfer aşamasının her adımını anlattı tek tek telkin etti beni, sakin ol herşey çok güzel olacak dedi sürekli.
Doktorlarda sizi sevmiş olacak ki bu kadar ince davranıyorlar. Oyo hoca çok konuşmadı benimle ilk muayenede

X