- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
Neden olmasın.. Bakarsın kesisiriz..inşAllah canım benim inşAllah belki karşılaşırız oralarda belli mi olur ?
aynen sen salı günü histereskopi olacaktın değilmi?Neden olmasın.. Bakarsın kesisiriz..
Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip inşAllah peki sizin sorununuz neydiherkese merhababende Zübeyde hanım da tüp bebek tedavisi görerek hamile kaldım.1 yıl çocuğumuz olmayınca ilk gittiğim hastaneydi.5 aşılama denedim.4 tanesi zubeydede 1 tanesi bir üniversite hastanesinde oldu.Zubeyde hanimdaki aşılama servisindeki hemşireler o kadar sabırlı o kadar ilgililerdiki ilaçların kullanımını anladığımızdan emin olana kadar anlatırlardı.kapidan çıkana kadar bak anlamadığın yer varsa sor diye sürekli sorarlardi.diger hastanede tedavinin başladığı gün ağlayarak ayrıldım ordan.o kadar ilgisiz o kadar baştan savma davraniyorlardiki asilamam bittikten sonra olumsuz sonuç alınca koşa koşa zubeydede tüp bebek tedavisi icin geri döndüm.ve tedavim boyunca en alt tabakadan en üst tabakaya kadar herkes o kadar iyi,guleryuzlu ve özveririliydiki tedaviniz boyunca stresiniz minumum seviyede oluyor ve hep pozitif düşünüyorsunuz.hemsireler kan alırken bile özür dileyerek alırdı, canını yaktiysam özür dilerim derdi.yani kısacası devlet hastanesinde olduğunuzu unutturan bir tüp bebek servisi.benim 11.haftanda pandemi çıkınca mecburen kontrollere başka hastanede devam ettim ama ona rağmen beni her ay arayıp hamileliğimin nasıl geçtiğini sorarlar.uzun uzun yazdım çünkü kafanızda soru işareti olmadan,guvenle tedavinize orda baslayabilin istedim.ayni dönemlerden gectigim için sizi çok iyi anliyorum.ben ilk denememde çok şükür mucizeme hamile kaldım Allah'ım size ve isteyen herkese de çok bekletmeden nasip etsin inşallah
Ya canim benim. Bizlere umut oldun.. Darisi bizlere inş, tüm bekleyiş icerisinde olanlara ve uğraş verenlereherkese merhababende Zübeyde hanım da tüp bebek tedavisi görerek hamile kaldım.1 yıl çocuğumuz olmayınca ilk gittiğim hastaneydi.5 aşılama denedim.4 tanesi zubeydede 1 tanesi bir üniversite hastanesinde oldu.Zubeyde hanimdaki aşılama servisindeki hemşireler o kadar sabırlı o kadar ilgililerdiki ilaçların kullanımını anladığımızdan emin olana kadar anlatırlardı.kapidan çıkana kadar bak anlamadığın yer varsa sor diye sürekli sorarlardi.diger hastanede tedavinin başladığı gün ağlayarak ayrıldım ordan.o kadar ilgisiz o kadar baştan savma davraniyorlardiki asilamam bittikten sonra olumsuz sonuç alınca koşa koşa zubeydede tüp bebek tedavisi icin geri döndüm.ve tedavim boyunca en alt tabakadan en üst tabakaya kadar herkes o kadar iyi,guleryuzlu ve özveririliydiki tedaviniz boyunca stresiniz minumum seviyede oluyor ve hep pozitif düşünüyorsunuz.hemsireler kan alırken bile özür dileyerek alırdı, canını yaktiysam özür dilerim derdi.yani kısacası devlet hastanesinde olduğunuzu unutturan bir tüp bebek servisi.benim 11.haftanda pandemi çıkınca mecburen kontrollere başka hastanede devam ettim ama ona rağmen beni her ay arayıp hamileliğimin nasıl geçtiğini sorarlar.uzun uzun yazdım çünkü kafanızda soru işareti olmadan,guvenle tedavinize orda baslayabilin istedim.ayni dönemlerden gectigim için sizi çok iyi anliyorum.ben ilk denememde çok şükür mucizeme hamile kaldım Allah'ım size ve isteyen herkese de çok bekletmeden nasip etsin inşallah
aminnn canım inşallahRabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip inşAllah peki sizin sorununuz neydi
Evet salı histerekopim var, ama oncesinde kovit testi yaptiracagim. Temiz çikarsa baslayacagim tedaviye.aynen sen salı günü histereskopi olacaktın değilmi?
Aminn canım inşallahYa canim benim. Bizlere umut oldun.. Darisi bizlere inş, tüm bekleyiş icerisinde olanlara ve uğraş verenlereAllah senin hamileliginde saglikli sihhatli ilerlesin. Allah hayirli sekilde buyutmeyi nasip etsinn
Amin kuzum çok teşekkür ederim güzel duan için, bende aralık ayında histereskopi oldum serdar hoca rahimde perde var çok önemli değil ama tüp bebek yapacağımız için alalım dedi, aralık sonu ameliyat oldum ocakta verdikleri ilaçları kullandım şubata yında tüp bebeğe başlandı, olumsuz oldu malesef ama ben olumsuz olmasını birazda rahmimin ve vücudumun yorgunluğuna bağlıyorum hiç dinlemeden direk tüp bebeğe başlandı çünkü.aminnn canım inşallahAllah'ım sizede nasip etsin..benim önce sebepsiz infertiliteydi.esimde de bende de bir sorun yoktu ama 3 yıl aşılama falan denedik olmadi.en son Tüp bebeğe başladığımda Serdar hoca histeroskopi yaptı ve rahimde perde var ameliyat olacaksın dedi.ameliyatimi oldum 2 ay sonra da tedavim başladı.
İnşaalllah temiz çıkar kuzum:)Evet salı histerekopim var, ama oncesinde kovit testi yaptiracagim. Temiz çikarsa baslayacagim tedaviye.
Ayyy duygulandim yaa. İns,bizde yasariz o sewinciAminn canım inşallahsizlerinde bu son denemeniz olsun inşallah ve mucizelerinize kavuşun. ben kan vereceğim güne kadar test yapmadan beklemiştim.o konsey odasında Serdar hocanın ağzından duyduk o güzel haberi.esimle ağlayarak çıktık odadan.ve orda bekleyen diğer hastalarla paylaşmıştım sevincimi.aynısını sizin içinde diliyorum
Hangi ayda olumlu sonucu aldınız çok merak ettimAminn canım inşallahsizlerinde bu son denemeniz olsun inşallah ve mucizelerinize kavuşun. ben kan vereceğim güne kadar test yapmadan beklemiştim.o konsey odasında Serdar hocanın ağzından duyduk o güzel haberi.esimle ağlayarak çıktık odadan.ve orda bekleyen diğer hastalarla paylaşmıştım sevincimi.aynısını sizin içinde diliyorum
belki ben orda güzel haberimizi paylaşırken sende ordaydinAmin kuzum çok teşekkür ederim güzel duan için, bende aralık ayında histereskopi oldum serdar hoca rahimde perde var çok önemli değil ama tüp bebek yapacağımız için alalım dedi, aralık sonu ameliyat oldum ocakta verdikleri ilaçları kullandım şubata yında tüp bebeğe başlandı, olumsuz oldu malesef ama ben olumsuz olmasını birazda rahmimin ve vücudumun yorgunluğuna bağlıyorum hiç dinlemeden direk tüp bebeğe başlandı çünkü.
Şubat ayına yumurta takibi için gidip geliyordum bir kaç çift mutlu haberi verdi bize darısı başınıza diyerek çıktılar siz onlardan biriydiniz belki:)belki ben orda güzel haberimizi paylaşırken sende ordaydin ☺ bende Şubat ayında ayın 10 unda aldım güzel haberi.bana önemsiz demedi alınması gerekli dedi.ameliyatimida Serdar hocanın eşi Berna Dilbaz yapti.ameliyat esnasında rahim girişimi dar bulmuş ordada genişletme yapılmış.bende tam iki ay değil 1,5 ay sonra falan başladım tedaviye.nasip diyelim
muhtemelen onlardan biride benimdirŞubat ayına yumurta takibi için gidip geliyordum bir kaç çift mutlu haberi verdi bize darısı başınıza diyerek çıktılar siz onlardan biriydiniz belki:)
Rabbim sağlıkla büyütmek nasit etsin, sizin sorununuz neydi peki.Merhaba kızlar ben de 2017 de ilk tedavimde Zübeyde hanımda hamile kalmıştım ancak bebeğimi kaybettim . Sonrasında iki deneme daha yaptım Zübeyde hanımda Olumsuz sonuçlandı . Ufak tefek Sıkıntıları vardı , ancak genel anlamda memnundum hastahaneden ve doktorlardan . Biliyorsunuz bu süreçte psikoloji de çok önemli . Tedbili mEkanda ferahlık vardır deyip 4. DenememDe hastahane değiştirdim ve çok şükür 6 yıl sonra kucağıma aldım . Şu an beş aylığız , rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin , kimsenin kucağını boş koymasın . Kısa protokol , uzun protokol , dondurulmuş embriyo vs her türlüsünü denedim sayılır tedavinin . Yardımcı olabileceğim merak ettiğiniz konular varsa hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
Alemsin yaRabbim sağlıkla büyütmek nasit etsin, sizin sorununuz neydi peki.
Alemsin yatam bir argecisin papatyaaa