- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- Konu Sahibi Nevermindjustsmile
herkese merhaba bende Zübeyde hanım da tüp bebek tedavisi görerek hamile kaldım.1 yıl çocuğumuz olmayınca ilk gittiğim hastaneydi.5 aşılama denedim.4 tanesi zubeydede 1 tanesi bir üniversite hastanesinde oldu.Zubeyde hanimdaki aşılama servisindeki hemşireler o kadar sabırlı o kadar ilgililerdiki ilaçların kullanımını anladığımızdan emin olana kadar anlatırlardı.kapidan çıkana kadar bak anlamadığın yer varsa sor diye sürekli sorarlardi.diger hastanede tedavinin başladığı gün ağlayarak ayrıldım ordan.o kadar ilgisiz o kadar baştan savma davraniyorlardiki asilamam bittikten sonra olumsuz sonuç alınca koşa koşa zubeydede tüp bebek tedavisi icin geri döndüm.ve tedavim boyunca en alt tabakadan en üst tabakaya kadar herkes o kadar iyi,guleryuzlu ve özveririliydiki tedaviniz boyunca stresiniz minumum seviyede oluyor ve hep pozitif düşünüyorsunuz.hemsireler kan alırken bile özür dileyerek alırdı, canını yaktiysam özür dilerim derdi.yani kısacası devlet hastanesinde olduğunuzu unutturan bir tüp bebek servisi.benim 11.haftanda pandemi çıkınca mecburen kontrollere başka hastanede devam ettim ama ona rağmen beni her ay arayıp hamileliğimin nasıl geçtiğini sorarlar.uzun uzun yazdım çünkü kafanızda soru işareti olmadan,guvenle tedavinize orda baslayabilin istedim.ayni dönemlerden gectigim için sizi çok iyi anliyorum.ben ilk denememde çok şükür mucizeme hamile kaldım Allah'ım size ve isteyen herkese de çok bekletmeden nasip etsin inşallah