oyoyoy baya karıştırmışım ortalığı desenize. :ecrin_bebek:
öncelikle "bekarsın anlamazsıncılara" diyeceğim, efendim burada beni ve bir numaralı derdimi bilen arkadaşlar zaten beni anlayışla karşılamışlar. evet evli değilim ama birçoğunuzun çekmediği kadar kaynana eziyetini kendi babannemden çektim. annemin çektiklerine şahit olduğumu, babamın evet kendi babamın defalarca yine annesi tarafından üstüme yürütüldüğünü, babamın da sanki karısıymışım gibi bunlardan beni hesaba çektiğii biliyorum, dayak yediğimi de. elin kızları sevgilisinden çeker, nişanlısından çeker, ben evli olmadığım halde koca, kaynana ve görümce çektim buncacık yaşımda.
burda hatunlara kızıyorum adamları başlarına çıkardıklarında ya, anneme on kat kızıyorum aynını yaptığında. çünkü acı çekiyor. sinirleniyorum. kendim acı çeksem, annemin kendi babamdan babanemden çektiğini görmek kadar acıtmaz canımı. çünkü elim kolum bağlı bişey yapamıyorum.
soruyorum, anladınız mı? siz ne anlarsınız ki? bekar diyip geçiyorsunuz.
babannem beni elin kızının evladı, babam da elin kızının kızı olarak gördü.
sizin evliliklerinizde yaşadıklarınız yine elken, ben kendi sülalemden çektim.
asıl siz anlamazsınız hanımlar.
o yüzden bana se anlamazsın deseniz de, aynı diğer mesajımdaki gibi yüzümde gülümsemeyle okuyorum yazdıklarınızı. çünkü tek başına fedakarlığın hiçbir işe yaramadığına 25 senelik bir şahidim. yahu kendi kanımdaki insanda yaramamış, elin oğlunda mı yarayacak? ki etraftan gördüklerim ve burda okuduklarım beni hiç yanlış çıkarmadı.
ben kendi anneme de dedim defalarca boşan diye. ve şimdi düşünüyorum, keşke boşansaydı. çünkü çektiğim bitmiyor. babam dursa halam,halam dursa babannem fitne sokuyor hala ailemize. boşansalardı bu insanlardan kurtulacaktık en azından.
o yüzden sadece o "bekar" ibaresine bakarak beni suçlamayın. bu, sizin benim söylediklerime karşı bir şey diyemeyecek kadar benim haklı olduğumu gösterir. çünkü ben o yazıda bekarlığımdan dem vurmadım.
ayten sana kızdım. evlisin. evet çok şey (!) biliyosun, ama benden 3 yaş küçüksün. hadi ben de bunu öne süreyim. ama olgunluğun ne evlilikle ne de yaşla gelişmediğini biliyorum. ben sana niye kızdım biliyomusun? bir diğer konuda bize o çok sevdğin toz kondurmadığın eşinin tüm iğrençliklerini sayıp, burada efendim dindarmış bilmemneymiş diye övdüğün için. güldürme kendine. tutarlı ol. bunun bekarlıkla evlilikle alakası ne?
ve gördün, ben anneme de boşan demiş bir insanım. ve benim babamın gözünü harama diktiğini bilmem, görmedim duymadım, ama fıtratı da buna uygun değil zaten. benim babam da boşanılması gereken bi adamdı evet ama senin kocan kadar alçalmış değildi. buna rağmen boşan dedim. senin kocan gibi evliliğin ilk aylarında namussuzluk yapmış bir adam değil. kusura bakma ama gerçek bu. öbür konunda kocana herkes sayıp dökerken kimseye kızmıyordun, şimdi burda da kızmaya hakkın yok. kalkıp da bana sen anlamazsın mavalları okuma, gerçekten komik duruma düşüyosun.
efendim, hani kocam olsa ben bin kat kocacı olur muşum ya, ispat niteliğinde şöyle bişi yapalım:
kocam olacak insan evladı beni bilmemkaç yıllık arkadaşımdan ayırmaya kalktığı vakit (buna cesaret edebilirse tabii) çıkacak arbedeyi istanbulun ve civar ilçelerin hepsinden duyacağınız için beklemenizi öneriyorum.
aslında tek tek bana yöneltilen tüm mesajlara cevap vercektim ama alıntı yap yap bitmedi :)) o yüzden bu şekilde cevap verdim..
son olarak. beni kendi babam ne yaptıysa sindiremedi 25 sene, elin oğlu hiç bir şey yapamaz efendim. ben de aşık oldum, süründüm olmayacak adamlar için. ama geldiğim nokta budur. ve asla da değişmeyecektir.
ve ayten, bi arkadaş beni özelden tebrik etmiş görmüşsün, burdan da sitem etmişsin. evli olup da senin gibi olmayan da var demek ki. istersen kabullen.
arkadaşını hayatından çıkarmana değecek adam vardır, haklıdır saniyesinde çıkarırsın. amenna. ama böyle saçma salak bir şey için kocan sana engel olmuş. o kadar bariz ki seni arkadaşsız bırakmak istediği. ki bunu da, en iyi arkadaşını sevgilisiyle gece yarısı saatler boyu konuşurken yakalayıp arkadaşlığını da ilişkisini de bitirmiş biri olarak söylüyorum. gerekirse arkadaşlık o an biter, ama bu sigara içme saçmalığından değil.
önceki mesajlarımda da kızdığım sen değil yine müstakbel kocandı. ama artık senin haline sinirden gülüyordum ayten. öyle bir adamın seni ele geçirmesine izin verdiğin için kızıyorum. sen de bana kız ona hakaret ettiğim için. ama içinden bana hak verdiğini biliyorum. yine de konduramıyorsun şu an, kullanıldığını kabul edemiyorsun. ama ilerde sen de gerçeği kabul etmeyi öğreneceksin canım.
başka sorusu olan? :)