• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zr dilemeli miyim?

Aradan 6 geçmesi bence aranızdaki kırgınlığın soğuması olayların unutulması açısından çok daha iyi bence gidip konuşmanın aranızı düzeltmenin tam sırası.
Eminim o da seni çok özlüyordur.

:1hug:

beni özlediğini biliyorum
geçen ablasının doğum mevlütüne gittigimde
ablası çok üzgün olduğunu
arada hep benden bahsettiğini söyledi
ama inat ve gurur işte
ikimizde oyüzden yanaşamıyoruz birbirimize
..
:1no2:

esinizin boyle birsey yapmasi size saygisizlik.esin diye hakki yok boyle birseye.ben olsam cok kizardim..yanilmiyorsam esine herseyi anlatmissin yada arkadasinla ilgili birseyler anlatmissin.o sigara iciyor sende dayanamayip iciyorsan bu arkadasinin sucu degil bana gore..kimse kimseye zorla yaptiramaz.Allah korusun :Saruboceq:birgun esinle ayrilirsan veya dara dusersen bir bakmissin cevrende dertlesecegin.arayacagin kimsen kalmamis..

şuan olduğu gibi işte
belki ondan o arkadaşımın yokluğunu arıyorum şimdi
dertleşcek beni anlıcak kimse yok
eşimden boşanmadan döndüm
kendi yaptığı yanlışları hatırlamıyo bile
ama benim yaptıklarım ona göre daha büyük
eşime herşeyi anlatmıştım geçmişte
keşke anlatmasaydım kafam daha rahat olurdu sanırım
ama ağzım durmaz ki herşeyi noktasına virgülüne anlatcam iştee
bu huyumu hiç sevmiyorum
:olmaz:

anlatman esinin birazda isine gelmis..zaten kendi agziyla soylemis seni arkadaslarindan uzaklstirarak icini rahatlatigini.ona bagimli olmani istiyor..zayif noktalarini ogrenmis.bu yuzden seni istedigi kivama rahat getiriyor.bence arkadasin birazda dominant yapida biri..aklinin celinmesinden korkmasi birazda bu yuzden.sana kotu ornek oldugu sey sigara bu cok komik bir bahane.benimde esimin her 5 dakikada bir icen sigara bagimliisi arkadasi var benim simdiye kadar coktan imha etmem gerekirmis:))esine soyleme bence bundan sonra..olmadi aynisini sen ona yap bakalim nasil oluyormuss:kahve:

Bence nolursa olsun arkadaşınla görüş aytencim eminim herşey iyi olacak.
Eşine de herşeyi kabullenmek düşecek.
Madem eskiden hatalar yaptın o eskidendi artık sen özgür bir bireysin... Kaç yaşındasın üstelik onun eşisin ileride bir gün çocuğunuz olacak onu da yetiştirmene de mi güvenmeyecek?
Evlilikte saygı ve güven çok önemli.
Gurur yapma ve bence konuş arkadaşınla.
Emin o da sana 1 adım atacaktır. Seni ilk özründen sonra terslediği için çok pişmandır kesin...

Bence nolursa olsun arkadaşınla görüş aytencim eminim herşey iyi olacak.
Eşine de herşeyi kabullenmek düşecek.
Madem eskiden hatalar yaptın o eskidendi artık sen özgür bir bireysin... Kaç yaşındasın üstelik onun eşisin ileride bir gün çocuğunuz olacak onu da yetiştirmene de mi güvenmeyecek?
Evlilikte saygı ve güven çok önemli.
Gurur yapma ve bence konuş arkadaşınla.
Emin o da sana 1 adım atacaktır. Seni ilk özründen sonra terslediği için çok pişmandır kesin...

canım benim içimi rahatlattın teşekkür ederim
inşALLAH herşey istediğim gibi olur
acaba bişeyler alsamda öylemi gitsem özür dilesem
:uhm:

canim senin baska bir konunu daha okumustum.o e$in zaten sana yaptiklariyla cizmeyi coktan a$mi$ti.bence artik onun son durumundan sonra iplerin senin elinde olmasi lazim.yanilmiyosam zor da olsa onu affetmistin.arkadasinlada araniza girmesine firsat verme.git arkadasina al kar$ina ve bütün olanlari konu$.eminimki seni anlayacaktir.dostluklar kolay kazanilmiyo.sevgiyle kal.

canim senin baska bir konunu daha okumustum.o e$in zaten sana yaptiklariyla cizmeyi coktan a$mi$ti.bence artik onun son durumundan sonra iplerin senin elinde olmasi lazim.yanilmiyosam zor da olsa onu affetmistin.arkadasinlada araniza girmesine firsat verme.git arkadasina al kar$ina ve bütün olanlari konu$.eminimki seni anlayacaktir.dostluklar kolay kazanilmiyo.sevgiyle kal.

evet canım zorda olsa affettim ama nekadar ipleri ben almaya çalışırsam okadar zorladı beni hiçbişeye karışmayınca daha rahat oluyoruz..kendime güvenimi çok kırdı benim..
oyüzden tek ona muhtaç olmak istemiyorum artık..dostlarıma ihtiyacım var.. kaybettiklerimi geri kazanmaya çalışıcam bundan sonra..
iyi dileğin için teşekkür ederim canım evet haklısın dostluklar kolay kazanılmıyo ama ufacık bişeyde harcamak kolay olumuş işte..
umarım anlar benii
:teselli:
sende sevgiyle kal tatlım
:1rolleyes:

bencede özür dilemelisin sonuçta o senin faso fiso arkadaşlarından biri değilmiş 15 yıllık bi arkadaşlık var ortada

her isine karistirma..ben aramizin acilacagini bilsem bile isime karistirmamak icin inadina konusurum.sigra vs.de tuketmem laf ettirmemek icin.arkadasinin sana zarari yoksa neden hayatindan cikaracaksin.arkadasinda uzuluyormus.sen bir laf atsan belki degisir durumunuz..dost kolay bulunmuyor..kusura bakma belki biraz sert oldu ama esine kizdim.ve seninde ileride daha cok pisman olmani istemem..:teselli:cok belli bir sekilde esin seni kendine bagimli yapmaya calisiyor..

Son düzenleme:
her isine karistirma..ben aramizin acilacagini bilsem bile isime karistirmamak icin inadina konusurum.sigra vs.de tuketmem laf ettirmemek icin.arkadasinin sana zarari yoksa neden hayatindan cikaracaksin.arkadasinda uzuluyormus.sen bir laf atsan belki degisir durumunuz..dost kolay bulunmuyor..

evet canım deniycem bakalım sonuç ne olcak
kaydirigubbakcemile

valla ilk yorumllardan birinde okudum ona aynen katılıyorum kocan önemli gerisi fasa fiso...

ben olsam bende dileyemezdim 2 .kez sonuçta sen gidip dilemişsin ayrıca ben yazdıklarından

eşinin haklarına saygısızlık değil seni korumaya çalıştığını gayet açık anladım yanlışlar yaptım kendimi

fazla kaptırdım demişsin bence bu durumda seninde biraz dikkatli olman gerek.. arkadaşında bunu

eşinin yazdığından dolayı olayı birde senden dinleme zahmetine girebilirdi bence cnm...

valla ilk yorumllardan birinde okudum ona aynen katılıyorum kocan önemli gerisi fasa fiso...

ben olsam bende dileyemezdim 2 .kez sonuçta sen gidip dilemişsin ayrıca ben yazdıklarından

eşinin haklarına saygısızlık değil seni korumaya çalıştığını gayet açık anladım yanlışlar yaptım kendimi

fazla kaptırdım demişsin bence bu durumda seninde biraz dikkatli olman gerek.. arkadaşında bunu

eşinin yazdığından dolayı olayı birde senden dinleme zahmetine girebilirdi bence cnm...

eşimde arkadaşımda hatalı biliyorum
ama ben arada kalmak istemiyorumm
müslümanın kardeşiyle,arkadaşıyla 3 günden fazla küs kalması caiz değilmiş
ben gene özür dileyip üstümdeki yükü atmak istiyorum
suç bende olmasada
:1closedeyes:

anlattıklarından eşinin huylarını n benim eşime ne kadar benzediğini anladım canım.benim eşimde çok uyanıktır.çoğu zaman benim görmediklerimi görür.ben insanlardan bana zarar geleceğini çok düşünmem mesela ama o bana işte falan kişi çok güvenilir değil,işte ona fazla güvenme sırrını verme falan diye uyarır beni.ve çoğu zamanda haklı çıkar.senin eşinde senin zarar görmeni istememiş bence.iyice bi düşün derim.acaba senin göremeyip eşinin gördüğü birşeyler olabilirmi arkadaşında.hani sen çok sevdiğin için kötü yanını göremeyebilirsin.sen 1 kez özür dilemişsin ikinciye gerek yok bence.seni görünce yüzüne bile bakmadığını söylemişsin.çok iyi arkadaşınsa böyle yapmaması gerekirdi bence.bir kezde olsa seni dinlemeliydi.sen eşinle mutlu ol.arkadaşınla barışınca eşinle aran açılırsa o daha kötü bence.sen eşine bak gerisini boşver..

eşimde arkadaşımda hatalı biliyorum
ama ben arada kalmak istemiyorumm
müslümanın kardeşiyle,arkadaşıyla 3 günden fazla küs kalması caiz değilmiş
ben gene özür dileyip üstümdeki yükü atmak istiyorum
suç bende olmasada
:1closedeyes:

haklısın canım her koyun lendi bacağından asılır diyebilirsin aama arkadaşında

senin kadar düşünceli olsaydı o gelirdi zaten o inatçı gibi bi seçenek bana yeterli gelmiyo

ama tabiki sende çok haklısın 15 yıl dile kolay ama ben olsam beni dinleme

gereği duymadığı için kızardım ve en önemlisi senin eşin bu arkadaşı istemiyooooorrrrrr

eşinle aranı bozulmasına izin verme bence.....

senin eşin haddini aşmış.
senin beynin,aklın,hür insiyatifin var.ne hakla sana çocukmuşsun gibi karışır.
boşanma sebebidir.

esin agir birseyler yazmis ki..o da hakli olarak konusmuyor..esiyle arasi acilmasin diye de dusunuyor olabilir..tamam sen barisacaksin,ya yine ayni seylerin tekrari olursa o zaman ikinizde cok daha fazla uzulursunuz..bence ona gore adim at..

Son düzenleme:
bence dileme canm gerek yok.dilemişsin kabul etmemiş sonuçta. ama o da haklı çok kırılmıştır buna.
ama senden önce de ben vardım muhabbetine inanmıyorum. sonuçta eşin ölünceye kadar yanında olacak, aynı yatakta yattığın aynı evi paylaştığın insan, arkadaştan önemlidir.
son kez özür dile karar verdiysen, yine kabul etmezse kendi bilir.
ederse de zaten eskisi kadar yakın olabileceğinizi sanmıyorum. sen üstüne düşeni yapmışsın zaten..

evet hatanın baştan bende olduğunu biliyorum
ilk ilişkimizin başlangıçında tepeme çıkarmışım herifi
herkese ibret olsun
sevgilinizin herdediğine tamam demeyin sonradan böyle oluyo işte
benim eşimin kimseden korkusu yok valla
hatta bigün annemle tartışmıştım
benim haklı olduğum bi konuydu
gece annemi arayıp kızmıştı anneme telefonda
Çok üzgünüm çoook

iyi yönleride var eşimin bazen çok kızsamda kandırmasını başarıyo işte
:dilcikar:

ama arkadaşım konusunda inat yapıp eşime gidip konuşmaya karar verdimde
nasıl özür dilicem hiç bilmiyorum
aradan 6 ay geçti
:bbo:
sen özür dileyeceğine,eşine özür diletmen gerekli.arkadaşından özür dilemen hiç birşey ifade etmez bu saatten sonra.
eşinin arkadaşından çok büyük bir özür dilemesi lazım.o kıza kötü kadın muamelesi yapmış resmen.büyük ayıp.
sen benim arkadaşım olsan,eşinin bana özür dilemesini sağlamanı isterdim ancak seninle öyle konuşabilirdim.
ama hiç birşey eskisi gibi olmazdı yine.
eşin senin hayatını maffetme çabasında ve çok tehlikeli birisi.

eşim önceden pek güvenmiyordu bana evet oda yanlışlarım yüzünden
hiç arkadaşım yok şimdi
oyüzden içi rahatmış
hayır diyemediğim için arkadaş seçemediğimi herkesi kendin gibi sandığımı düşünüyor
evlenmeden önce öğrenci evinde kalıyordum ben
arkadaş çevrem hep boş insanlardı
boşuna dememişler bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim diye
hiçbi arkadaşımı sevmedi tanıştığında
arkadaşlarımda onu tabiki
dini düşüncesi fazla diye
evlenmeden önce hiçbirşeyi bilmiyordum
eşim dini yönü çok fazladır
bense hiçbişeyinden haberdar olmayan boş bi insandım
onun sayesinde biliyorum herşeyi şimdi
oyüzden benim düşüncelerimi pek önemsemiyor
yanlış kararlar verdiğim için herşeyime karışıyor
en çokta arkadaş seçimim konusunda
ama o arkadaşım diğerleri gibi değildi
mafoldumben​

senin eşinin mi dini düşüncesi fazla? :roflol::roflol::roflol: önce netteki karılarla konuşmayı bıraksın evliliğini kurtarsın. komik olma istersen ayten!!!!!!! nasıl hala bu adamın yanında olduğunu zaten anlayabilmiş değilim!!! şaka gibi ya. kaçıncı defa bu lafı bu siteye yazıyorum bilmiyorum. avludaki iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana canım. arkadaşlarına tercih ettiğin adamın tek düşüncesi, onsuzlukta seni çaresiz bırakmak. bu kadar saflaşmayın artık okurken sinirden gülüyorum ya!!

ne dediğimi anlamayanlar arkadaşın önceki konusuna baksın. ama aytencim bize doğru dürüst bir açıklama bile yapmamıştı konunun sonunda, ayrı mevzu. biz sinirlenip köpürdüğümüzle kalmıştık. niye yazıyosam hala. :kızgın:

Back