• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zr dilemeli miyim?

kocan önemli gerisi fasa fiso diyenlere ayrı gülüyorum, selamlar :))))
kocanız varetti sizi, doğru.. önemli olan koca. ne kocaymış be!! bu kadar kıymetlenecek neleri var bu adamların çok merak ediyorum doğrusu. sonra bu adamları burada şikayet edin ben de nasıl güleceğimi şaşırayım olur mu kocacı hanımlar :)) bütün dostunuzu herşeyinizi satın elin oğlu için.. sonra size yapmadığı kalmayınca gelin burda şikayet edin. müstehak. vallahi müstehak. :kızgın: ne demek en önemli kocan gerisi faso fiso, nesiniz siz ya köle falan mı :kızgın: ondan sonra nie erkekler kendini bi bk sanıyo diye hayıflanıyoruz, tek sebebi sizin gibiler :kızgın:

kocan önemli gerisi fasa fiso diyenlere ayrı gülüyorum, selamlar :))))
kocanız varetti sizi, doğru.. önemli olan koca. ne kocaymış be!! bu kadar kıymetlenecek neleri var bu adamların çok merak ediyorum doğrusu. sonra bu adamları burada şikayet edin ben de nasıl güleceğimi şaşırayım olur mu kocacı hanımlar :)) bütün dostunuzu herşeyinizi satın elin oğlu için.. sonra size yapmadığı kalmayınca gelin burda şikayet edin. müstehak. vallahi müstehak. :kızgın: ne demek en önemli kocan gerisi faso fiso, nesiniz siz ya köle falan mı :kızgın: ondan sonra nie erkekler kendini bi bk sanıyo diye hayıflanıyoruz, tek sebebi sizin gibiler :kızgın:

eh dogru lafa daha ne denirvereliniortak

arkadasim kötü de olsa iyide olsa kocam karisamaz, gerci hic yok arkadasim zaten:gitme: iyice asosyal oldum buralarda:sinifsinif:

Aytencim; nasıl mı özür dilicen?
Öncelikle telefon et naber filan de...
yerimseniben
Sonra buluşalım konuşmak istiyorum dersin evine gidersin elinde tatlı filan olursa güzel olur.
Tatlı yiyip tatlı konuşalım misali.
Ve barış!!! :1hug:
December haklı; kocanın önceki yaptıkları yenilir cinsten değil, ayrıca eşinin dini saptırma konusunda büyük vukuatları var.
Daha 1 ay bile olmadı, seni aldatmasının üstünden geçen zaman.
Eşini ne olursa olsun seviyorum diyorsun ama, bence eşin senin düşüncelerini önemsemiyor bile.
Arkadaş dost dediğin kolay bulunmuyor.
Demedi deme....

¤ decemBer ¤;10220422 .!.:
senin eşinin mi dini düşüncesi fazla? :roflol::roflol::roflol: önce netteki karılarla konuşmayı bıraksın evliliğini kurtarsın. komik olma istersen ayten!!!!!!! nasıl hala bu adamın yanında olduğunu zaten anlayabilmiş değilim!!! şaka gibi ya. kaçıncı defa bu lafı bu siteye yazıyorum bilmiyorum. avludaki iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana canım. arkadaşlarına tercih ettiğin adamın tek düşüncesi, onsuzlukta seni çaresiz bırakmak. bu kadar saflaşmayın artık okurken sinirden gülüyorum ya!!

ne dediğimi anlamayanlar arkadaşın önceki konusuna baksın. ama aytencim bize doğru dürüst bir açıklama bile yapmamıştı konunun sonunda, ayrı mevzu. biz sinirlenip köpürdüğümüzle kalmıştık. niye yazıyosam hala. :kızgın:

BEKARA KARI BOŞAMASI NEKADARDA KOLAY DıMıııı!!!
sinirimi bozma canım lütfen boşanmak okadarda kolay bişey değil..
günümüzde kolay gibi gözüküyo ama ben eşimi bırakmak istemiyorum
çok emek verdim bu ilişki için
senin sözlerini dinlemek istemiyorum
..
ne evlilikler var
iyi huyları kötü huylarını bastırıyor eşimin
bazen canımı sıksada affediyorum işte
senin anlamanı beklemiyorum
teşekkür ederim
yorumların içinde
yerimseniben

eşim haklı demiyorum ben hiçbir zaman
eşimi etrafımdaki herkes iyi tanıyor zaten
ailemde anladı artık
dengesiz olduğunu
ikizler burcu sonuçta dengesiz bi insan nezman ne yapcağı belli olmuyor
bigün çok iyi davranır elimi sıçak sudan soğuk suya sokturmaz
bigünde sanki yabancıymışım gibi davranır
bigün dini yönü baskın olur
diğer gün dinden haberi yokmuş gibi davranır
ama RABBİM bilir
affetsin önceden hiçbişeye inanmıyordum ben
onun sayesinde tanıdım başımızdan geçen bi mucize sebebiyle
eğer onu tanımasaydım hiçbi zaman inancağımıda sanmıyordum
arkadaş ortamım çok kötüydü
erkek kız karışık
herşeyin olduğu ortamlar
hayatları sadece içki uyuşturucudan ibaret olan insanlar
eğer ben onu seçip vazğeçmeseydim o hayattan
bikereden bişey olmaz düşüncesinden
bende onlara kurban gidebilirdim
çünkü ailemden ayrı yaşıyordum
herşey olabilirdi..
ben bu konuda duacıyım ona
aldatma konusunada gelince
evet internette aldattı beni ama bu hiçbizaman yüzyüze yada cinsel anlamda aldatma değildi
sadece muhabbette kaldı
haklı erkektir yapar demiyorum
haksızdı
ama o dönem eşime hiç iyi davranmıyordum
yalnız olduğum için arkadaşlarımın olmadığı için artık
sürekli öfleyip pöfleyim yaklaştırmıyodum kendime
suç azda olssa gene bende
nezaman onun yapmamı istemediği bişey yaptığımda hep başıma bişey geldi benim
oyüzden onun her düşüncesi önemli benim için
boşanmak istedim evet
daha yeni aramız düzeliyor eşimle
hemen eskisi gibi olamayız yani
ama ben eşimin gerçekten pişman olduğunu anladım ve affettim
ne yaşadığımı siz bilemezsiniz
affettim işte
...
affettikten sonra uzun bi süre gene dokundurmadım kendime
hep uzak davrandım ona
sonuçta kırgındım
oda benimle olmak istedi
iktirdim istemiyorum diye
oda çok kızdı buna
aramızda tatsız bi durum geçti
ama bu demek değildir ki
herzman şiddet görüyorum eşim bana sürekli kötü davranıyor
ben içimde ki ona karşı olan sevgimle gene sustum
ama ne bayanlar biliyorum
eşi hergün dövdüğü
aldattığı halde boşanmayanlar
yuvasını bozmak istemeyenler
nelerinide biliyorum ki eşi bi sesini yükseltti diye gidip boşanma davası açanlar
ama ben öyle biri değilim
eşimi seviyorum
sadece paylaştım bunu sizinle
insan güzel bi söz duyduğunda nasıl mutlu oluyorsa öyle mutlu oldum güzel bi cevap aldığımda sizden
ama kötü şekilde yorum yapanlarada bi okadar üzüldüm
lütfen anlamadan sert cevaplar yazmayın
gerçekten etkileniyor insan
beni anlayın lütfen
:çok üzgünüm:

anlattıklarından eşinin huylarını n benim eşime ne kadar benzediğini anladım canım.benim eşimde çok uyanıktır.çoğu zaman benim görmediklerimi görür.ben insanlardan bana zarar geleceğini çok düşünmem mesela ama o bana işte falan kişi çok güvenilir değil,işte ona fazla güvenme sırrını verme falan diye uyarır beni.ve çoğu zamanda haklı çıkar.senin eşinde senin zarar görmeni istememiş bence.iyice bi düşün derim.acaba senin göremeyip eşinin gördüğü birşeyler olabilirmi arkadaşında.hani sen çok sevdiğin için kötü yanını göremeyebilirsin.sen 1 kez özür dilemişsin ikinciye gerek yok bence.seni görünce yüzüne bile bakmadığını söylemişsin.çok iyi arkadaşınsa böyle yapmaması gerekirdi bence.bir kezde olsa seni dinlemeliydi.sen eşinle mutlu ol.arkadaşınla barışınca eşinle aran açılırsa o daha kötü bence.sen eşine bak gerisini boşver..

arkadaşımda sütten çıkmış ak kaşık değil tabiki ama benim kardeşim gibi olduğundan yaptığı hataları mazur gördüm..
benim sayemde arkadaşlığımız bukadar iyiydi zaten
eşimde bunu biliyor yani
ben hayır diyemediğim için hep arkadaşımın istediklerini yapıyodum
iyi niyet işte
ama arkadaşım benim için hiçbişey yapmadı o ayrı
6 ay boyunca nerdeyse yüz kez karşılaştık ama hiçbi şekilde dönüp bakmadı
o ayrı aileside biz küs olunca geri çekti kendini
annesi bile selam vermedi
okadar inatcı ve kincidirleer yani
ama ben hiçbir zaman kin besleyemem
barışalımda eşimi bi şekilde hallederim ben canım
ama işte kararsızım benim mi özür dilemem lazım diye...
:uhm:
yoksa benim bi suçum olmadığı için
dilemesemde olur mu
hiçbilmiyorum yaa
ama şunu biliyorum
ben gidip özür dilemezsem o hiçbi şekilde bakmaz yüzüme
çok kafam karışık yaaa
:bbo:

canim anliyorum senii..vazgecmek kolay olmuyor yasanmisliklar varsa..her insan hata yapar esinde yapmis sen affedip sifirdan baslamissiniz.birakip gitmek cok kolay olmuyor..cok buyuk seyler olmadikca..tabi bu kisisine gore degisiyor verilen tepki..kimsenin evinin icini bilemeyiz anlattigi kadarini biliriz..sevgi bitse simdiye kadar coktan gitmistin.uzulmee..senin icin dogru neyse onu yasaa..
ama yasarken sadece esine gore hareket etme..ileride daha cok uzulursun..kendine guven zamaninda yasamissin ve ders almissin..az cok insanlari tanimissin ne dogru ne yanlis bilirsin..ayni hatalari yapmazsin..esine de bu guveni ver..

bencede özür dilemelisin sonuçta o senin faso fiso arkadaşlarından biri değilmiş 15 yıllık bi arkadaşlık var ortada

15 yıllık bi arkadaşlık var evet ama
mesela o hiçbi zaman benim evime gelmedi
geldiysede 15 sene içinde 2 defadır
benim biyere gidelim şunu yapalım dediğimde :
saçım yağlı,hastayım,dersim var derdi
nadirdir dediğim yere gelmesi
ben gitmişidir hep onlara
canım sıkıldığında
oda canı sıkıldığında hadi gel diye mesaj atardı giderdim hemen
nerdeyse hergün ordaydım
evlenmeden önce
annesi nüfusumuza alcaz derdi seni
evlendikten sonrada azaldı görüşmemiz ama sadece eşimi düğünde gördü
ben ise onun için çok şey yaptım
nezman bi işi olasa bana anında yaptım
biyere gitcek oluyodu yalnız gitmez hiç biyere yanında giderdim
o üzülmesin diye çoğu zman derslerime girmedim önemli olsada hiç belli bile etmedim ona
çok fedakar oldum herşeyimi paylaştım onunla
yediğimiz içtiğimiz kıyafetlerimiz hiç ayrı değildi
ben onun kıyafetlerinden giyerdim o benim
bi derdim olduğunda hidip onunla paylaşırdım
özlüyorum şimdi
en çok oyüzden özür dilemek istiyorum
mafoldumben

canim anliyorum senii..vazgecmek kolay olmuyor yasanmisliklar varsa..her insan hata yapar esinde yapmis sen affedip sifirdan baslamissiniz.birakip gitmek cok kolay olmuyor..cok buyuk seyler olmadikca..tabi bu kisisine gore degisiyor verilen tepki..kimsenin evinin icini bilemeyiz anlattigi kadarini biliriz..sevgi bitse simdiye kadar coktan gitmistin.uzulmee..senin icin dogru neyse onu yasaa..
ama yasarken sadece esine gore hareket etme..ileride daha cok uzulursun..kendine guven zamaninda yasamissin ve ders almissin..az cok insanlari tanimissin ne dogru ne yanlis bilirsin..ayni hatalari yapmazsin..esine de bu guveni ver..

anladığın için çok teşekkür ederim canım
eşimde farkında yaptığı hataların
başka hiçbişeyime karışmaz yani
mesele geçen gün doğum günümde dışarı çıkardı beni
mini etek giydim çok kısa değildi ama uzunda değildi
hiçbişey demedi
ne eşler var karısının giyimine bile karışan
o benim ne giydiğime hiç karışmaz mesela..
yemek yapmıyorum bazen
canım istemedi diyorum
hemen o gelince masayı hazırlıyo süper bi şekilde
hiçbizaman bi iş yapmadığım için ters davranmamıştır bana
vize haftasıydı şükür bitti şimdi sınavlarım ama
o dönemde ders çalışıyorum diye hiçbişey yapmadı
süpürge tuttu toz aldı
yemekte yaptı
hiçbizaman benden habersiz biyere gitmedi
arkadaşlarını çağırırken önce bana danıştı
oda benim öyle davranmamı istiyor
kendi arkadaşlarıyla konuşmama hiç karışmaz
okuldan kız arkadaşları var mesela
onlarla konuş gidin buluşun dışarı çıkın
ama pınarla görüşmeni istemiyorum diyo
onunla oturup eskilerden konuşmanızı
dertleşmenizi bi derdin varmış gibi davranmanı istemiyorum diyo
:sinifsinif:

senin eşinin mi dini düşüncesi fazla? :roflol::roflol::roflol: önce netteki karılarla konuşmayı bıraksın evliliğini kurtarsın. komik olma istersen ayten!!!!!!! nasıl hala bu adamın yanında olduğunu zaten anlayabilmiş değilim!!! şaka gibi ya. kaçıncı defa bu lafı bu siteye yazıyorum bilmiyorum. avludaki iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana canım. arkadaşlarına tercih ettiğin adamın tek düşüncesi, onsuzlukta seni çaresiz bırakmak. bu kadar saflaşmayın artık okurken sinirden gülüyorum ya!!

ne dediğimi anlamayanlar arkadaşın önceki konusuna baksın. ama aytencim bize doğru dürüst bir açıklama bile yapmamıştı konunun sonunda, ayrı mevzu. biz sinirlenip köpürdüğümüzle kalmıştık. niye yazıyosam hala. :kızgın:

Büyük konuşmamanı öneririm arkadaşım hiçbir zaman...ok doğru bulmayabilirsin ama bunu söylemeninde bir uslubu var...arkadaşın halini tavrını beğenmiyorsan okuma yorum yapma...sonuçta ilişki iki kişilik bir şey biz burada sadece önerilerde bulunabiliriz..ve destek olabiliriz...ama özellikle böyle bir psikolojide arkadaşa yaptığınız bu yorumdaki uslübunuz sadece zarar verir....Ayrıca umarım ileride yaşama ihtimalinizin olduğu olumsuzluklardada bu kadar kolay çözümler bulabilirsiniz...gitmek bazı durumlarda en kolayı kalıp bir şeyleri kurtarmaya çalışmaktan çok daha kolay inan bana...

eşim haklı demiyorum ben hiçbir zaman
eşimi etrafımdaki herkes iyi tanıyor zaten
ailemde anladı artık
dengesiz olduğunu
ikizler burcu sonuçta dengesiz bi insan nezman ne yapcağı belli olmuyor
bigün çok iyi davranır elimi sıçak sudan soğuk suya sokturmaz
bigünde sanki yabancıymışım gibi davranır
bigün dini yönü baskın olur
diğer gün dinden haberi yokmuş gibi davranır
ama RABBİM bilir
affetsin önceden hiçbişeye inanmıyordum ben
onun sayesinde tanıdım başımızdan geçen bi mucize sebebiyle
eğer onu tanımasaydım hiçbi zaman inancağımıda sanmıyordum
arkadaş ortamım çok kötüydü
erkek kız karışık
herşeyin olduğu ortamlar
hayatları sadece içki uyuşturucudan ibaret olan insanlar
eğer ben onu seçip vazğeçmeseydim o hayattan
bikereden bişey olmaz düşüncesinden
bende onlara kurban gidebilirdim
çünkü ailemden ayrı yaşıyordum
herşey olabilirdi..
ben bu konuda duacıyım ona
aldatma konusunada gelince
evet internette aldattı beni ama bu hiçbizaman yüzyüze yada cinsel anlamda aldatma değildi
sadece muhabbette kaldı
haklı erkektir yapar demiyorum
haksızdı
ama o dönem eşime hiç iyi davranmıyordum
yalnız olduğum için arkadaşlarımın olmadığı için artık
sürekli öfleyip pöfleyim yaklaştırmıyodum kendime
suç azda olssa gene bende
nezaman onun yapmamı istemediği bişey yaptığımda hep başıma bişey geldi benim
oyüzden onun her düşüncesi önemli benim için
boşanmak istedim evet
daha yeni aramız düzeliyor eşimle
hemen eskisi gibi olamayız yani
ama ben eşimin gerçekten pişman olduğunu anladım ve affettim
ne yaşadığımı siz bilemezsiniz
affettim işte
...
affettikten sonra uzun bi süre gene dokundurmadım kendime
hep uzak davrandım ona
sonuçta kırgındım
oda benimle olmak istedi
iktirdim istemiyorum diye
oda çok kızdı buna
aramızda tatsız bi durum geçti
ama bu demek değildir ki
herzman şiddet görüyorum eşim bana sürekli kötü davranıyor
ben içimde ki ona karşı olan sevgimle gene sustum
ama ne bayanlar biliyorum
eşi hergün dövdüğü
aldattığı halde boşanmayanlar
yuvasını bozmak istemeyenler
nelerinide biliyorum ki eşi bi sesini yükseltti diye gidip boşanma davası açanlar
ama ben öyle biri değilim
eşimi seviyorum
sadece paylaştım bunu sizinle
insan güzel bi söz duyduğunda nasıl mutlu oluyorsa öyle mutlu oldum güzel bi cevap aldığımda sizden
ama kötü şekilde yorum yapanlarada bi okadar üzüldüm
lütfen anlamadan sert cevaplar yazmayın
gerçekten etkileniyor insan
beni anlayın lütfen

Arkadaşım takma gitmek veya kalmak sadece senin vereceğin karar...burası sadece fikir alışverişi ne bilim belki içini boşaltmak için iyi güzel bir yerr...bende burada yazıp rahatladım çok iyi telkinler aldım...bütün arkadaşlarımada teşşekkür ederim...ama her şey bir yere kadar sonuçta eşini sen tanıyorsun...yarın girer başka bir konu anlatırsın oradada eşini melek diye yorumlayabiliriz...hayat böyle insanlarda...sadece ak veya kara yok malesef..yani seni anlıyorum...bu olayların hepsinden sonra kalmışsın demekki kalmanı gerektirecek bir şey görmüşsün bunuda çok insana anlatmak ve açıklamak için yıpratma kendini...

arkadasin konusunda anlamadigim birsey var..neden o size hic gelmemis dogru durust sen hep gittin?ve sen gidelim dediginde hep bahanesi olmus..oyle yazmissin eger oyleyse bu kisi seni isi dusunce mi yada isine gelince mi seninle birlikte birseyler yapiyo??eger oylese bu tek tarafli dostluk o da senin dostlugun..
birde gecmisten bahsetmeniz seni daha cok uzer kendine yeni duzen kurmussun..hatirlamaman gerekir artik gecmisi esin bu konuda hakli..

şöyle düşünüyorum, eğer ben böyle bir olay yaşamış olsaydım, bir arkadaşımın kocası bana bunu yapsaydı, arkadaşıma küsmek yerine kocasına çemkirirdim. Daha sonra oturur arkadaşımla konuşur kocan böyle böyle yapıyor, ne yapalım, istersen telde görüşmeyelim mesajlaşmayalım ama ilişkimizi de koparmayalım derdim. kısaca topu karşıdakine atardım.

bir kere dilemişsin özür, bence bekle gelirse artık o gelsin...

Son düzenleme:
arkadasin konusunda anlamadigim birsey var..neden o size hic gelmemis dogru durust sen hep gittin?ve sen gidelim dediginde hep bahanesi olmus..oyle yazmissin eger oyleyse bu kisi seni isi dusunce mi yada isine gelince mi seninle birlikte birseyler yapiyo??eger oylese bu tek tarafli dostluk o da senin dostlugun..
birde gecmisten bahsetmeniz seni daha cok uzer kendine yeni duzen kurmussun..hatirlamaman gerekir artik gecmisi esin bu konuda hakli..

evet işi düşünce hep ihtiyacı oldu bana kişilikleri öyle yani
aileside öyle yani hiçbişekilde ne misafirleri gelir ne biyere giderler annemlerde mevlüt olurdu komşu günü olurdu hiç gelmezdi annesi sevmiyolar insanlarla kaynaşmasını
huyunu bildiğim için hep ben gittim ama ben biyere gidelim dediğimde hep bi bahane buldu gelmedi hatta bigün hatırlıyorum pantalon almam lazımda oda eşortman alcaktı dedim beraber hem dolaşalım hem alışveriş yaparız neyse pazarda ona eşortman bakcaz ilk sonrada mağazalara girip bana pantolon bakcaz yani ben kafamda öyle kurdum pazarda dolaştık onunla ilk eşortman baktık bitürlü beğenemedi saatlerimiz geçti pazarda dedim gidelim artık pantolon bakcaz daha ben dedi gelemicem senle yada daha sonra bakarsın yoruldum dedi dedim bende pantolon alıcaktım söylemiştim senin için saatlerdir geziyorum sırf istediğini alalım sonra benimkini alırız diye ben salakmıyım seninle burda gezceğime gider alırdım şimdiye yada ilk önce kendi işimi hallederdim ama genede gelmedi benle kaç saat ağladığımı hatırlıyorum..
mafoldumben
bunları düşününce diyorum banane niye gidip özür dileyim ki
ama iyi günlerimizde oldu arkadaşımla
çok güldüp eğlendiğimiz zamanlarda var
onları düşününcede yumuşuyorum
sert bi insan değilim
kimseyi üzmek istemiyorum
oyüzden hep ben üzülüyorum

Arkadaşım takma gitmek veya kalmak sadece senin vereceğin karar...burası sadece fikir alışverişi ne bilim belki içini boşaltmak için iyi güzel bir yerr...bende burada yazıp rahatladım çok iyi telkinler aldım...bütün arkadaşlarımada teşşekkür ederim...ama her şey bir yere kadar sonuçta eşini sen tanıyorsun...yarın girer başka bir konu anlatırsın oradada eşini melek diye yorumlayabiliriz...hayat böyle insanlarda...sadece ak veya kara yok malesef..yani seni anlıyorum...bu olayların hepsinden sonra kalmışsın demekki kalmanı gerektirecek bir şey görmüşsün bunuda çok insana anlatmak ve açıklamak için yıpratma kendini...

teşekkür ederim canım beni anladığın için çok mutlu oldum sağol
:1hug:

arkaadasin konusunda karar verecek olan sensin.anlattiklarini oyunca bende olusan bencil birisi oldugu bu kisinin..bazen insanlari olduklari gibi kabullenmek hatalarini gormemize engel olabiliyor.kendi adima artik es gecmiyorum bunlari..

canım benim eşimde bi arkadaşımla görüşmemmi istemiyo 1 sene kadar görüşmedim hiç kıza msj atmış oda eşimle görüşmeni istemiyorum diye arkadaşımda kızmış eşime ama yapabilicek bişeyim yoktu kusura bakma eşim istemiyo bi süre görüşmeyelim dedim oda tamam dedi sonra faceme ekledim arkadaşımı eşim ilk başta görünce kızdı ama sonra bende dedim yüzyüze görüşmüyorum burdan konuşuyorum kızın kötülüğü dokunucak olsa zaten konuşmam ne zararı olucak bana onca sene zararı dokunmamış şimdimi dokunucak dedim bişi demedi şimdi konuşuyoruz eşim bişi demiyo senin eşini ikna edip eşin kızdan özür dilemesi lazım kızla yüzyüze geliyoruz selam bile vermiyo kardeşim gibiydi o öle yapınca çok üzülüyorum hem zararı dokunsa onca sene onla arkadaşlık etmezdim bu diğer arkadaşlarım gibi değil tamam sende haklısın ama önümüz bayram küs kalmak istemiyorum bayramlarda küslük olmaz senin yanında konuşmam sen varken eve gelmez sen görmezsin canım diyebilirsin eşini ikna etmen lazım canım yoksa görüşmeniz imkansız ama güzel dille tatlılıkla halletmen lazım o sinirlense bile sen tamam haklısın de tamam öle de onuda ikna ederek arkadaşınla görüşebilirsin fakat arkadaşın yanlış yapmış tamam deyip eşini sinirlendirmeden sana söleyebilirdi eşin böle böle msj çekti diyip sana sormasında fayda vardı olay bu kadar büyümezdi eşine karşılık msj atması yanlış olmuş eşin sevmiyodu öyle yapınca tamamen kızmıştır inş bu bayramda barışırsınız

canım benim eşimde bi arkadaşımla görüşmemmi istemiyo 1 sene kadar görüşmedim hiç kıza msj atmış oda eşimle görüşmeni istemiyorum diye arkadaşımda kızmış eşime ama yapabilicek bişeyim yoktu kusura bakma eşim istemiyo bi süre görüşmeyelim dedim oda tamam dedi sonra faceme ekledim arkadaşımı eşim ilk başta görünce kızdı ama sonra bende dedim yüzyüze görüşmüyorum burdan konuşuyorum kızın kötülüğü dokunucak olsa zaten konuşmam ne zararı olucak bana onca sene zararı dokunmamış şimdimi dokunucak dedim bişi demedi şimdi konuşuyoruz eşim bişi demiyo senin eşini ikna edip eşin kızdan özür dilemesi lazım kızla yüzyüze geliyoruz selam bile vermiyo kardeşim gibiydi o öle yapınca çok üzülüyorum hem zararı dokunsa onca sene onla arkadaşlık etmezdim bu diğer arkadaşlarım gibi değil tamam sende haklısın ama önümüz bayram küs kalmak istemiyorum bayramlarda küslük olmaz senin yanında konuşmam sen varken eve gelmez sen görmezsin canım diyebilirsin eşini ikna etmen lazım canım yoksa görüşmeniz imkansız ama güzel dille tatlılıkla halletmen lazım o sinirlense bile sen tamam haklısın de tamam öle de onuda ikna ederek arkadaşınla görüşebilirsin fakat arkadaşın yanlış yapmış tamam deyip eşini sinirlendirmeden sana söleyebilirdi eşin böle böle msj çekti diyip sana sormasında fayda vardı olay bu kadar büyümezdi eşine karşılık msj atması yanlış olmuş eşin sevmiyodu öyle yapınca tamamen kızmıştır inş bu bayramda barışırsınız

teşekkür ederim canım yorumun için eşime bazen açıyorum konuyu hemen konuyu değiştiriyo başka bişeyden bahsediyo bende uzatmak istemiyorum oyüzden konuşmuyorum bikere dedim madem senin kardeşin gibiydi özür dilemişsin ya sevse kabul ederdi selamını esirgemezdi diyo böyle düşününcede eşimde haklı oluyo
ama ben bu küslüğü sonlandırmak istiyorum artık arife günü bayram girmeden üstümde çekingenlik var şimdi o arkadaşıma karşı çünkü hç bukadar ayrı kalmamıştık araya soğukluk girdi yani eskisi gibi olmayı beklemiyorum ama hiç değilse selamını eksik etmesin
sadece bunu istiyorum onca zamanın hatrına
mafoldumben​

Canım bir laf vardır damdan düşünin halinden damdan düşen anlar:a015::1hug:o yüzden sert yorumlarda fazla canını sıkmamaya çalış..bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor...

evet canım öyle gerçekten
canım sıkıldı gerçekten kötü yorum yapanlara
bazılarıda o kişiyi profilinde tebrik etmiş
iyi cevap vermiş diye
insan nasıl sıkılmasın üzülmesin yani
evli olmayan bi kişinin beni anlıcağını sanmıyorum zaten
bende evlenmeden önce böyle sert davranabiliyodum
ama evlenince çok farklı oluyor durum
sengözlerimebaksanab​

Back