• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zr dilemeli miyim?

kocan önemli gerisi fasa fiso diyenlere ayrı gülüyorum, selamlar :))))
kocanız varetti sizi, doğru.. önemli olan koca. ne kocaymış be!! bu kadar kıymetlenecek neleri var bu adamların çok merak ediyorum doğrusu. sonra bu adamları burada şikayet edin ben de nasıl güleceğimi şaşırayım olur mu kocacı hanımlar :)) bütün dostunuzu herşeyinizi satın elin oğlu için.. sonra size yapmadığı kalmayınca gelin burda şikayet edin. müstehak. vallahi müstehak. :kızgın: ne demek en önemli kocan gerisi faso fiso, nesiniz siz ya köle falan mı :kızgın: ondan sonra nie erkekler kendini bi bk sanıyo diye hayıflanıyoruz, tek sebebi sizin gibiler :kızgın:
canım sen ilk önce bi evlen ondn sonra kocanın ne demek olduğunu yada ne kadar değer verilmesi gerektiğini öğren ondn sonra konuş:olmaz: bak sen böle diyosun ve büyük konuşuyosun ya sen dahada kocacı olucak bakta gör öle biri çıkarki karşına görürsün ondan sonra anyayı konyayı eğer karşındakine değer vermiyosan oda sana değer vermez bu bi evlilik flört değil herhalde kocanın dediğini dinliceksin oda seninkini dinlicek arada saygı olucakki yuva dağılmasın herhalde önemli olucak hiçbişey yerine koyamazsın sonuçta aynı evi paylaşıyosun ve eğer arada aşılamıcak sorunlar olmazsa bir ömür yaşıcaksın hayır bu devirde kim kimin kölesi adamı sırtında taşımıyosun ya ne köleliği bu geçin bunu allah aşkına şimdiki eşler birbirine yardımcı oluyo o öncedenmiş köle hayatı yaşamak şimdi kadınlarda çalışıyo erkeklerde şimdi kadınlar dahada baskınlar daha bilinçliler kimse kimseyi ezemez eşi istemiyo ne yapcak onun inadına gidip arkadaşıylamı konuşucak sonra huzuru bozulacak herhalde ilk planda eşin önemli ondan sonra arkadaşların geliyo ha sende bigün evlenirsin eşinde çok tutucu biri olur ve sana şunla şunla görüşmiceksin der bakalım o zamanda sanane be diyebilicekmisin ben senin kölenmiyim dersin eşine sıkıyosa dersin öle hiçbişi göründüğü kadar basit olmuyo sen bi yaşa ondan sonra böle yorumlar yap tamammı tatlımyerimsenibenyerimseniben

Sen gidip özür dilesende artik hicbirsey eski tadi vermez..
Cünkü iki arkadasin arasina senin esin girmis,simdi ya esini ezeceksin yada arkadasin aldigi cevap ile kalacak...
Cok sinir oluyorum ben ya erkeklerin böyle seylere karismasina...
Simdi anladimki benim esim bir Melek evet gercektende bir melek..
Eski okul arkadaslarim ile konusurum ki aralarinda 20 senelik bir erkek arkadasim vardir,arada hasta olurum cocuk msj atar,esimi arar sorar,asla ve asla esim kalkipta sen niye görüsüyorsun demez..Cünkü ilkin benden cok cok emin oldugu icin müdahale etmez.
Söyle bir durum varki,biz bayan arkadaslarimizla bazen toplanir sabaha kadar otururuz genelde bende toplaniriz,esim baska yerde kalmama pek razi gelmez cünkü ben alerjik astim oldugum icin ve bir cok gece kriz gecirdigim icin korkar..Yoksa kiz arkadaslarimla görüsmeme asla karismaz....

Bosver elbette bir gün yüz yüze geleceksiniz ve olayi anlatir sucunun olmadigini öna söylersin...Oda hakli simdi,kalkipta onun esi sana Ayten esimden uzak dur kötü örnek teskil ediyorsun onun icin dese sen ne yapardin?

canım sen ilk önce bi evlen ondn sonra kocanın ne demek olduğunu yada ne kadar değer verilmesi gerektiğini öğren ondn sonra konuş:olmaz: bak sen böle diyosun ve büyük konuşuyosun ya sen dahada kocacı olucak bakta gör öle biri çıkarki karşına görürsün ondan sonra anyayı konyayı eğer karşındakine değer vermiyosan oda sana değer vermez bu bi evlilik flört değil herhalde kocanın dediğini dinliceksin oda seninkini dinlicek arada saygı olucakki yuva dağılmasın herhalde önemli olucak hiçbişey yerine koyamazsın sonuçta aynı evi paylaşıyosun ve eğer arada aşılamıcak sorunlar olmazsa bir ömür yaşıcaksın hayır bu devirde kim kimin kölesi adamı sırtında taşımıyosun ya ne köleliği bu geçin bunu allah aşkına şimdiki eşler birbirine yardımcı oluyo o öncedenmiş köle hayatı yaşamak şimdi kadınlarda çalışıyo erkeklerde şimdi kadınlar dahada baskınlar daha bilinçliler kimse kimseyi ezemez eşi istemiyo ne yapcak onun inadına gidip arkadaşıylamı konuşucak sonra huzuru bozulacak herhalde ilk planda eşin önemli ondan sonra arkadaşların geliyo ha sende bigün evlenirsin eşinde çok tutucu biri olur ve sana şunla şunla görüşmiceksin der bakalım o zamanda sanane be diyebilicekmisin ben senin kölenmiyim dersin eşine sıkıyosa dersin öle hiçbişi göründüğü kadar basit olmuyo sen bi yaşa ondan sonra böle yorumlar yap tamammı tatlımyerimsenibenyerimseniben

süper cevap vermişsin canım benim sağol
:teselli:​

Sen gidip özür dilesende artik hicbirsey eski tadi vermez..
Cünkü iki arkadasin arasina senin esin girmis,simdi ya esini ezeceksin yada arkadasin aldigi cevap ile kalacak...
Cok sinir oluyorum ben ya erkeklerin böyle seylere karismasina...
Simdi anladimki benim esim bir Melek evet gercektende bir melek..
Eski okul arkadaslarim ile konusurum ki aralarinda 20 senelik bir erkek arkadasim vardir,arada hasta olurum cocuk msj atar,esimi arar sorar,asla ve asla esim kalkipta sen niye görüsüyorsun demez..Cünkü ilkin benden cok cok emin oldugu icin müdahale etmez.
Söyle bir durum varki,biz bayan arkadaslarimizla bazen toplanir sabaha kadar otururuz genelde bende toplaniriz,esim baska yerde kalmama pek razi gelmez cünkü ben alerjik astim oldugum icin ve bir cok gece kriz gecirdigim icin korkar..Yoksa kiz arkadaslarimla görüsmeme asla karismaz....

Bosver elbette bir gün yüz yüze geleceksiniz ve olayi anlatir sucunun olmadigini öna söylersin...Oda hakli simdi,kalkipta onun esi sana Ayten esimden uzak dur kötü örnek teskil ediyorsun onun icin dese sen ne yapardin?

eşin konusunda şanslısın demekki canım ALLAH mutluluğunuzu hiç bozmasın..
o arkadaşımın yerinde bende olsam üzülürdüm ama kin tutamadığım için bi süre sonra çözülürdüm olayın altında yatan sebebi araştırırdım..
ablasından öğrendim beni eşine karşı hiç korumadı demiş
ama onun için çok çaba sarf ettim ben
onun bana karşı yapmadıklarını düşününcede yoruldum
:umursamaz:​

İnsanların birbirini dinlemesi farklı birşey birbirine şart koşması ayrı birşey...
Kocacı olmak ne demek Allah aşkına? akannehir
Benim anne babam aile çevremdeki tüm kadın ve erkekler evliliğe saygı duyan ve birbirini dinleyen insanlar.
Hepsi de evlenmeden önce özgürlüğü savunan insanlarmış hala da öyle.
Bugüne kadar hiç görmedim ki birinin bile buraya gitmeyeceksin bunu yapmayacaksın dediğini...
kaydirigubbakcemile
Bunlar saygı işi...
Öncelikle eşler biribiriyle ortak hayat kuruyorlar esir hayatı değil!!!
December kötü niyetli biri değil, uzun zamandır onun yazılarını okuyorum tek istediği sert dille de olsa insanların yanlışlarını dile getirmek.
İnsan elbette eşini dinlemeli.
Ama ayten kocasının kölesi değil karısı eşiiiii...
a.s
Bunun için biraz gözünüzü açın, çünkü birşeyler için taviz vere vere ancak kendinizi üzersiniz. :sm_confused:
Demiyorum ki hep kavga edin ama orta yol sizin gözünüzde kocanızın dediğini yapmaksa onlar sizi daha çooooooook üzer...
:1no2: :1no2: :1no2:

İnsanların birbirini dinlemesi farklı birşey birbirine şart koşması ayrı birşey...
Benim anne babam aile çevremdeki tüm kadın ve erkekler evliliğe saygı duyan ve birbirini dinleyen insanlar.
Bugüne kadar hiç görmedim ki birinin bile buraya gitmeyeceksin bunu yapmayacaksın dediğini...
kaydirigubbakcemile
Bunlar saygı işi...
December kötü niyetli biri değil, uzun zamandır onun yazılarını okuyorum tek istediği sert dille de olsa insanların yanlışlarını dile getirmek.
a.s
Bunun için biraz gözünüzü açın, çünkü birşeyler için taviz vere vere ancak kendinizi üzersiniz. :sm_confused:
Demiyorum ki hep kavga edin ama orta yol sizin gözünüzde kocanızın dediğini yapmaksa onlar sizi daha çooooooook üzer...

zaten o arkadaşa kötü niyetli demedim canım ben
ama nasıl iyi yorumlara seviniyosak sert cevap veren kişilerinde cevaplarına bi okadar üzülüyoruz..
benim eşim şuraya gitmiceksin bunu yapmıcaksın diye beni zorlayan biri değil
yorumlarımın saatlerinede bakabilirsiniz
istediğim zaman istediğimi yapabiliyorum
hiçbir zaman karışmadı bana
uykum yok diyorum sabaha kadar bakıyorum kk'ya
bazen okuldan geç geliyorum gezerek geliyorum alışverişe çıkıyorum
hiçbizman kısıtlamadı beni
tabi bende onu
evlilikte herşey karşılıklı oluyor
sen herşeye bağırıp çağırıp ters davranırsan oda sana karşı öyle olucaktır
ama sen yumuşak davranırsan oda öyle
herşey karşılıklı bu zamanda
oyüzden sabretmesini öğrenmek lazım
arada sevgi olunca bazen yaptıklarını görmüyosunuz bile
eşimi mutlu görmek benide mutlu ediyor onu mutlu etmek için herşeyi yaparım ben
bu kocacı demek oluyosa evet kocacıyım ben
yerimseniben

Kocacı!! olmak ne demek bilmiyorum ama eşlerin karşılıklı fikirlerine saygı duymak ise ben tam bir kocacıyım:)))
arkadaşım anlattığına göre arkadaşınla yaşadığın 15 yıllık arkadaşlık boyunca verici olan taraf hep sen olmuşsun. her zaman şunu savunurum, gerek arkadaşlıkta gerek aşkta karşıdan bir gözün görmesi gerekir durumunuzu. bakın ne güzel tutucu diye tabir edilecek bir eşe sahip değilsiniz. istediğiniz saatte istediğinizi yapma hakkınız var. belki de arkadaşının seni kullandığını veya herhangi bir şekilde kötü etkildiğini düşündüğü için görüşmeni istemiyor. bunu hiç eşinle konuştunmu bilmiyorum.
ama yukarıda bir arkadaş da demiş, eğer sana çok değer verip görüşmek isteseydi eşine gereken cevabı verir sana küsmezdi diye düşünüyorum.
biraz empati yap, eşini kötü etkilediğine inandığın bir arkadaşı olsa görüşmesini ister misin? üstüne vazife değil diyen insanları anlayamıyorum, senin o an göremeyeceğin birşeyi o görmüş olabilir. hiçbirşeyine karışmayıp manyaklık derecesinde kıskançlık yapmayan bir insan bu arkadaşına neden karışsın yoksa. bence iyice bir konuş derim.

Son düzenleme:
Kocacı!! olmak ne demek bilmiyorum ama eşlerin karşılıklı fikirlerine saygı duymak ise ben tam bir kocacıyım:)))
arkadaşım anlattığına göre arkadaşınla yaşadığın 15 yıllık arkadaşlık boyunca verici olan taraf hep sen olmuşsun. her zaman şunu savunurum, gerek arkadaşlıkta gerek aşkta karşıdan bir gözün görmesi gerekir durumunuzu. bakın ne güzel tutucu diye tabir edilecek bir eşe sahip değilsiniz. istediğiniz saatte istediğinizi yapma hakkınız var. belki de arkadaşının seni kullandığını veya herhangi bir şekilde kötü etkildiğini düşündüğü için görüşmeni istemiyor. bunu hiç eşinle konuştunmu bilmiyorum.
ama yukarıda bir arkadaş da demiş, eğer sana çok değer verip görüşmek isteseydi eşine gereken cevabı verir sana küsmezdi diye düşünüyorum.
biraz empati yap, eşini kötü etkilediğine inandığın bir arkadaşı olsa görüşmesini ister misin? üstüne vazife değil diyen insanları anlayamıyorum, senin o an göremeyeceğin birşeyi o görmüş olabilir. hiçbirşeyine karışmayıp manyaklık derecesinde kıskançlık yapmayan bir insan bu arkadaşına neden karışsın yoksa. bence iyice bir konuş derim.
Eşler kesinlikle birbirinin fikirlerine saygı duymalı...
Ben de bundan bahsediyorum.
Ben de olsam eşimi mutlu görmek isterim...
Ama eşimin mutluluğu benim SÜREKLİ olarak mutsuzluğuma sebebiyet verecekse...

:umursamaz:
O zaman bu noktada onun 'dur' :olmaz: uyarısına ihtiyacı vardır.
Bu uyarıyı yapmazsanız tepenize çıkarlar... Maalesef gerçek bu.

Eşler kesinlikle birbirinin fikirlerine saygı duymalı...
Ben de bundan bahsediyorum.
Ben de olsam eşimi mutlu görmek isterim...
Ama eşimin mutluluğu benim SÜREKLİ olarak mutsuzluğuma sebebiyet verecekse...

:umursamaz:
O zaman bu noktada onun 'dur' :olmaz: uyarısına ihtiyacı vardır.
Bu uyarıyı yapmazsanız tepenize çıkarlar... Maalesef gerçek bu.

aslını isterseniz arkadaşın neden mutsuz olduğunu da anlamadım. kendi anlattığı kadarıyla yaşadığı tek taraflı bir arkadaşlıkmış. dediğim gibi birine çok bağlandığımız zaman karşıdaki insanın bizimle yapmaya çalıştığı arkadaşlık mı yoksa kullanmak mı olduğunu anlamak için bazen 3. bir göze ihtiyacımız olur. yoksa ben eşinin onu mutsuz etmek adına birşey yapacağını (arkadaşın anlattıklarını baz alarak) sanmıyorum.
bir arkadaşımın eşi bana böyle bir mesaj atsa o kişiyi kaale bile almaz, arkadaşımla konuşurdum ki burda kime sorsanız öyle yapar sanıyorum. benim nazarımda bir mesajla biten arkadaşlık çok da arkadaşlık sayılmaz.

eşin konusunda şanslısın demekki canım ALLAH mutluluğunuzu hiç bozmasın..
o arkadaşımın yerinde bende olsam üzülürdüm ama kin tutamadığım için bi süre sonra çözülürdüm olayın altında yatan sebebi araştırırdım..
ablasından öğrendim beni eşine karşı hiç korumadı demiş
ama onun için çok çaba sarf ettim ben
onun bana karşı yapmadıklarını düşününcede yoruldum
:umursamaz:​

Cok tsk ederim umarim seninde mutlulugun daim olur.
Evdeki huzur cok önemli ve hicbirsey icin huzurunu bozma.
Sonucta esinle sen yasiyorsun ayni evde,kavga etmek herzaman huzursuzluk getirir ve yorulursun...
Arkadasin konusunda evet iyi seyler olmamis ama zamana birak su akar yatagini bulur.
Sonucta baska bir arkadasina korumak olsa yaparsinda esin,e karsi nereye kadar koruyabilirsinki?..Illaki birgün karsi karsiya geleceksiniz,senin elinde olan bir durum degil,esin kuralci oldugu icin arada kalacaksin ve en iyisi zamana birakmak..

Evlilik,eşinin yaşadıklarına ve yaşayacaklarına hükmetmek demek değildir.Kusura bakma ama eşinin hiç saygısı yok.Kendini müneccim mi zannediyor,bilge kişi mi?Nereden biliyor arkadaşının sana zararlı olacağını,sadece sigara içiyor diye...
Ben olsam arkadaşımın gönlünü alırdım...Eşime de rest çekerdim.

senin eşinin mi dini düşüncesi fazla? :roflol::roflol::roflol: önce netteki karılarla konuşmayı bıraksın evliliğini kurtarsın. komik olma istersen ayten!!!!!!! nasıl hala bu adamın yanında olduğunu zaten anlayabilmiş değilim!!! şaka gibi ya. kaçıncı defa bu lafı bu siteye yazıyorum bilmiyorum. avludaki iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana canım. arkadaşlarına tercih ettiğin adamın tek düşüncesi, onsuzlukta seni çaresiz bırakmak. bu kadar saflaşmayın artık okurken sinirden gülüyorum ya!!

ne dediğimi anlamayanlar arkadaşın önceki konusuna baksın. ama aytencim bize doğru dürüst bir açıklama bile yapmamıştı konunun sonunda, ayrı mevzu. biz sinirlenip köpürdüğümüzle kalmıştık. niye yazıyosam hala. :kızgın:
bende hatırlıyorum o konuyu.çok haklısın alkisalkisalkis
arkadaş acı yazmış ama gerçekleri yazmış.

valla geçen seferki konunu hayretler içerisinde okudum inan ki kocanda sağolsun

ele verir talkımı kendi yutar salkımı cinsinden miş:)

her neyse arkadaş konusunda fikrim aynı gerek yok o da evlense ah canım arkadaşım diye

senin peşinde özür dilemezdi harab etme boşuna kendini....

dediğimi tekrar tekrarlıyorum
...
burdaki olumsuz yorumlar insanı gerçekten etkiliyor
oyüzden diğer konumda açıklama yapma gereği duymadım
burda insanlar dertlerini paylaşmak için anlatıyolar
bizi böyle yadırgamaya pek hakkınız oldğunu sanmıyorum
beni sadece anlattıklarımla tanırsınız
evde neler yaşıyorum
hayatım nasıl bilemezsiniz ki
anlattıklarımla sınırlıdır bildiğiniz ki
hayatta nezman ne olcağı belli olmuyor
ayrılmak istedim ama bilhassa burdaki bazı kişiler çok etkiledi
hem olumlu hem olumsuz şekilde
insan bazen nasıl davranması gerekiğini bilmiyor
ve başkalarının düşüncelerini bilmeye ihtiyacı oluyor
oyüzden burda birsürü paylaşım var
lütfen benide yanlış anlamayın
konum özür dilemelimiyimdi
burda eşimden şikayet etmiyorum yani
sadece akıl almak istedim
diğer konumla bağdaştırmayalım
geçmişe mazii....​

kaydirigubbakcemile
Bunlar saygı işi...
a.s
bak canım decemberin söyleyiş tarzı yanlış anlaşılmasına neden oluyo o zaman iyi niyetle söylüyorsa bunu bizimde anlamamız lazım hayır ben onun dediğine cevap verdim evliliğin ne demek olduğunu bilmeyen birisi çıkıpta siz kocacı olun daha çok üzülürsün demesine kızdım ne yapacaktıki kız kocasına karşı gelip huzursuzmu olucaktı herhalde eşinin istemediği bişeyi yapmıcak herşey karşılıklıdır ben eşimin eşim benim lafımı dinler benim istemediğim bişeyi yapmaz bu saygıdan olan bişi december dedi kocacısınınz diye bana değilde ona söyle bunları ya herşey karşılıklıdır saygıda sevgide kimse kimsenin kölesi felanda değil sadece herkes üstüne düşen görevleri yapıyo o kadar

Benim de eşimin en yakın arkadaşı ile yıldızım hiç barışmadı.Eşime dedim ki, sen görüş ama ben asla görüşmem,O da benimle görüşmek istemiyordu zaten.Lafını açmıyorum, zaten artık farklı ülkelerde yaşıyoruz artık isteseler de senede bir görüşürler.
Fakat sırf benden hoşlanmadığı için düğümüze gelmemişti, ben eşime sadece şunu söyledimö, gerçek bir arkadaş ne olursa olsun, en yakın arkadaşının düğününe gelirdi dedim, artık o düşünsün ama tutup da zorla görüşemeyeceksin filan asla demem.Bence eşiniz de bu şekilde arkadaşlığınıza karışmamalı.

senin eşinin mi dini düşüncesi fazla? :roflol::roflol::roflol: önce netteki karılarla konuşmayı bıraksın evliliğini kurtarsın. komik olma istersen ayten!!!!!!! nasıl hala bu adamın yanında olduğunu zaten anlayabilmiş değilim!!! şaka gibi ya. kaçıncı defa bu lafı bu siteye yazıyorum bilmiyorum. avludaki iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana canım. arkadaşlarına tercih ettiğin adamın tek düşüncesi, onsuzlukta seni çaresiz bırakmak. bu kadar saflaşmayın artık okurken sinirden gülüyorum ya!!

ne dediğimi anlamayanlar arkadaşın önceki konusuna baksın. ama aytencim bize doğru dürüst bir açıklama bile yapmamıştı konunun sonunda, ayrı mevzu. biz sinirlenip köpürdüğümüzle kalmıştık. niye yazıyosam hala. :kızgın:
madem gerçekler acıdır bende bi gerçek diyeyim sen böle büyük konuşmaya devam et sen aytenin yaşadıklarının iki katını yaşıcanada eminim çünkü insanlarla alaya ederk gerçekler söylenmez bunu öğrenememişsin bide büyük konuşma daha evli değilsin bişi değilsin gelmişsin burda gerçeklerden bahsediyosun bekara koca boşamak kolaydır burdan sölemende çok kolay basit geliyo sana ama göründüğü kadar kolay olmuyo evlenince sen bu tarz şeyler yaşadığında aldatmak gibi bakalım hemen boşanabilecekmisin büyük lokma yut ama büyük konuşma hiçbi zaman insanların hayatlarında neler olup bittiğinide bilemezsin o yüzden dalga geçerek anlatma konuşma tarzın yanlış anlaşılmana sebeb oluyo:olmaz::olmaz:

bende decembere katilmistim , tamam belki uslubü sert olmus olabilir ama december bu hep öyle.-tatlicadiarzu-
tabiki esler birbirine onla görüsme iyi degil filan der ama senin kocan cok ileri gitmis canim:sinifsinif:
heleki o son mesajinda ne yazdiysa bide silmi sen görme diye, artik ne yazdiysa arkadasin cok kizmis ki seni af etmedi. benimde 2. evliligim bu konuda tecrübeliyim ve bende december gibi diyorum cok fazla yüz vermeyin erkeklere tepenize cikmasin:umursamaz:
misal ben kacarim kocam kovalar, hic sormam ona beni seviyormusun diye o sorar bana bende hayir sevmiyorum derimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
normalde hiç şüphelenmem evde cep telefonunu bile karıştırmazdım
neyse bakıyım dedim bide ne göreyimm birsürü kadınlarla muhabbeti var
bikaç arkadaşlık sitesinede üyeymiş maillerine bakınca farkettim
msnsinde hatunlar adı altında 150 tane bayan msnsi vardı
üye oldugu siteleri buldum hepsinde kendini bekar olarak göstermiş
onları incelerken biri mail attı eşimin numarasını istemiş bi kadın eşim daha önceden numarasını vermiş ona ama o kişide numarasını kaybetmiş
tekrar istiyodu numarasını bende hemen kendi numaramı verdim tabi
eşim adına kadınla msjlaştım bigün boyunca
dayanamadım sonra aradım kadını elim ayagım titriyodu
kadınla 2 aydır muhabbetleri varmış evli oldugunu bilmiyomuş eşimin
internette konuşuyolarmış bi haftadır
hemen eşimi aradım sinirle eve gell diye bağırdım ağlıyodumda
eşim bişey oldu diye hemen izin alıp geldi işinden
bittiğini söyledim yaptığı haltları anlattım
ağlamaktan zor konuşuyodum
eşim ayaklarıma kapandı ağladı ayrılacağımı duyunca özür diledi ama affedemedim
2 gün ailemde kaldım ama hergün yalvardı mecbur döndüm
çünkü çok seviyorum eşimi

bir önceki konunuzdan bir bölüm.
sigara içiyor diye arkadaşınızla görüşmemenizi istiyor ama kendi 150 tane kadını kaydediyor. birine telefon veriyor, evliyken 2 aydır görüşüyorakannehir ...taaaa ki ,siz farkedene kadar.etmeseniz neler olacağı, Allah kerim tabii:delphin:. bari bunu demeye utanır ,insan. sigara içiyor.. görüşme:kahve:. ya sen kendine bak ,önce demezler mi, adama. sen ne yapıyorsun peki ,sigarayla aldatma bir mi. birde dinine düşkünmüş. nasıl düşkünlükse bu.
december, bütün yorumlarına katılıyorum. erkekler her haltı yerler yakalanınca yapmadım ,etmedim yada affet deyip işin içinden kolayca sıyrılırlar bizim kadınlarımız affeder
ama sigara içti diye 15 yıllık arkadaş eşin bir demesiyle anında silinir. sonrada bunları diyene bekarsın anlamazsın sen, denir. tabii biz aile ortamında büyümedik,tabii biz, anne babamızın evliliklerine ,şahit olmadık,tabii biz kardeşlerimizin , akrabalarımızın evliliklerini, arkadaşlarımızında hiç görmedik ,bilmedik.
biz bu hayatta aile eş nasıl olunur eşe nasıl davranılır mefhumundan bir haberiz. bekarız ya ondan:delphin:.

Son düzenleyen: Moderatör:
madem gerçekler acıdır bende bi gerçek diyeyim sen böle büyük konuşmaya devam et sen aytenin yaşadıklarının iki katını yaşıcanada eminim çünkü insanlarla alaya ederk gerçekler söylenmez bunu öğrenememişsin bide büyük konuşma daha evli değilsin bişi değilsin gelmişsin burda gerçeklerden bahsediyosun bekara koca boşamak kolaydır burdan sölemende çok kolay basit geliyo sana ama göründüğü kadar kolay olmuyo evlenince sen bu tarz şeyler yaşadığında aldatmak gibi bakalım hemen boşanabilecekmisin büyük lokma yut ama büyük konuşma hiçbi zaman insanların hayatlarında neler olup bittiğinide bilemezsin o yüzden dalga geçerek anlatma konuşma tarzın yanlış anlaşılmana sebeb oluyo:olmaz::olmaz:

oldu isterseniz evliler, konu açarken, bekarlar bizim evlilik sorunlarımızla ilgili yazmasınlar diye birde ibare koyun. olsun bitsin:hulya:.

Back