- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi pembesever1ii
-
Erkek asla kısır olamaz. Kadındır suclu. Kadındır kısır. Kadındır özürlü olan.
Erkeğe hopp ikinci kadın alınır.
Medenileştik, modernleştik diyoruzda. Yok yok daha cok yolumuz var bizim. Dimi abla
Eşim İstiyor böyle düşüncedeki bi insan benim firimimi sorar her şeye sen bilirsin diyorum yoksa kavga edicez ya da ayrılıcam boşanmış olmakta istemiyorum
Ah ah .ne deyim kültür farkı is de en başta o hatayı yapmiyacaksin.birde esin kotu onlara laf veriyorsa..ilk defa bir bayan bosan demek istiyorum.ne gelenleri biter ne gidenleri .7 24 çalışmalısın .erkenden kalıp en geç yatacaksın.çayları sohbetleri bitmez.ayrı odana gidip dinlenemezsin..daha neler nelerKadına suç atılıyor,belkide kısır olan erkekse ne bok yiyecekler o zaman..
Ah ah .ne deyim kültür farkı is de en başta o hatayı yapmiyacaksin.birde esin kotu onlara laf veriyorsa..ilk defa bir bayan bosan demek istiyorum.ne gelenleri biter ne gidenleri .7 24 çalışmalısın .erkenden kalıp en geç yatacaksın.çayları sohbetleri bitmez.ayrı odana gidip dinlenemezsin..daha neler neler
Artık lütfen aşkın gözü kör olmasınBiraz evvelde yazdım,modern aileleri tenzih ederim diye..
Birazda aşkın gözü kördür derler ya,kızımızda o hataya düşmüş evlenmiş..
iArtık lütfen aşkın gözü kör olmasın
Ben ciddi ciddi üzülüyorum.
Aşkın gözü kör olunca evlendiğin andan itibaren açılacaksa hiç bir ehemmiyeti kalmıyor
Sorgulamayı öğrensin kızlarımız artık.
Aynı eve gelin gidip koloni halinde yaşamak offff
Çocuğumu izmitte doğurmak istiyorum desen biraz uzaklaşsan? Belki adam senden uzakta hasret kalır kıymetini anlar. Ya da boşanma kararı alırsın. Sen çocuğuna bakamazsın herşeyine karışırlar. Sen hizmetçilik yaparken çocuğunla onlar ilgilenir.En korktuğumda sonda dediğin. Aynı evde çocuğuma hasret kalmak
Sizin eşiniz iyi.onun eşi desteklemiyor.mesela benim eşimde yeri yari ya o yuzden birazdaha katlanabilir oluyor.çok şükür hem ankaradayım hem ayrı oturuyorum.böyle bir yaşam sisteminde birde esin yanında değilse bay haline..O yuzden diyorum hala geç kalınmış degil..Bende Akdeniz bölgesinden
Diyarbakırında doğusuna gelin gitmiş bir insanım
Allah yardımcın olsun
2 yıllık evli olacağım hem bir tedavim vardı hemde evliliğim oturmadığı için bebek düşünmedim
Kısır mi olmadım, karnım tutulup dualar mı okunmadı, sakın korunma diye sözler mi isitmedim
Hepsini duydum yaşadım ama ben kendi doğrumdan şaşmadım
Onlar icin çocuk çok önemli ama kusura bakmasınlar çok istiyorlarsa kendiler yapsınlar
Benide sürekli uzun uzun gelip kalmaları bıktırdı
Ama onuda çözümledik eşimle inşallah
Keşke restini çekseydin
Evden ayrilmadigimiz sürece çocuk düşünmüyorum diye
Ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?