- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
Guncelleme demissin ama hala ayni kafadasin. Evet senide anladim istemiyor olabilirsin ama biraz bnce insan empati yapmali seninde annenin bazi heveslerini nisanlin onaylamasa inan bozulursun. Ki zaten gorunurde onayda vermissin en son ama icten ice takmissin baya bence cok gereksiz yere kafani yoruyosun inan gelip gecici birak insanlar alsinlsr heveslerini. Eger sizde hazirlayacaksaniz birtek damada hazirlayin goturun bizdede adet bu dersiniz bazi seyleri buyuklere birakin napiyosalar yapsınlar evlenince hepsi sandik beklicek zaten kullanmazsan durur kimse sandgin basinda beklemiyo bosver herkes alsin hevesiArkadaşlar daha da kötüsü bugün bir şey farkettim. Ben bohçaları açıp detaylı bakmamıştım. Tül süsleme olduğu için görünüyordu yüzeysel olarak. Bugün açıp hepsini detaylı bakayım dedim ve bir şüphe daha oluştu kafamda.
Bohçaların üzerine isim yazıldı demiştim ya. Teyzeler yengeler isim yazmıştı. Bugün teyzelerin yaptığı bohçalara bakıyorum da kimse öyle bohça hazırlamaz kayınvalide değilse. Dantelli havlular patikler oyalı başörtüler çıktı içinden. Bana öyle geliyor ki aslında hepsini kayınvalide hazırlamış ama hepsini kendisi getirmek istememiş ben istemiyorum diye. Bence bu fikir de çok bilmiş yengeden çıkmıştır. Madem gelin istemiyor biz de üzerlerine kendi isimlerimizi yazalım biz yapmış gibi olalım demiş olabilir. Çünkü aynı yenge daha eve girer girmez bohçayı verirken sen istemedin ama biz bohça yaptık demişti.
Çok mu paranoyak oldum bilmiyorum ama biraz takıntılı bir insanım ve olayları enine boyuna incelemeden duramıyorum. Tabi ki onlara bunu hiç yansıtmadım sadece buraya yazıyorum aklıma gelenleri
Bence çok paranoyaksınArkadaşlar daha da kötüsü bugün bir şey farkettim. Ben bohçaları açıp detaylı bakmamıştım. Tül süsleme olduğu için görünüyordu yüzeysel olarak. Bugün açıp hepsini detaylı bakayım dedim ve bir şüphe daha oluştu kafamda.
Bohçaların üzerine isim yazıldı demiştim ya. Teyzeler yengeler isim yazmıştı. Bugün teyzelerin yaptığı bohçalara bakıyorum da kimse öyle bohça hazırlamaz kayınvalide değilse. Dantelli havlular patikler oyalı başörtüler çıktı içinden. Bana öyle geliyor ki aslında hepsini kayınvalide hazırlamış ama hepsini kendisi getirmek istememiş ben istemiyorum diye. Bence bu fikir de çok bilmiş yengeden çıkmıştır. Madem gelin istemiyor biz de üzerlerine kendi isimlerimizi yazalım biz yapmış gibi olalım demiş olabilir. Çünkü aynı yenge daha eve girer girmez bohçayı verirken sen istemedin ama biz bohça yaptık demişti.
Çok mu paranoyak oldum bilmiyorum ama biraz takıntılı bir insanım ve olayları enine boyuna incelemeden duramıyorum. Tabi ki onlara bunu hiç yansıtmadım sadece buraya yazıyorum aklıma gelenleri
Kusura bakmayin ama cok kotu niyetlisiniz. Kadin en basta ne demis ben heves ettim getirmek istiyorum sen hicbisey yapma dememismi. Oglu evleniyor getirsin sen yapmazsin ne var bunda? Uzatmis huzursuzluk cikarmissiniz bu birincisi. Herkesinkini kv hazirlamis olsun ne var bunda zaten boyle olur bu isler hosluk olsun diye isimlerini yazdirmislardir yani okadar fesat dusuncelisinizki bu kafayla evlilikte cok zor mutlu ve huzurlu olursunuz ben size soyliyimArkadaşlar daha da kötüsü bugün bir şey farkettim. Ben bohçaları açıp detaylı bakmamıştım. Tül süsleme olduğu için görünüyordu yüzeysel olarak. Bugün açıp hepsini detaylı bakayım dedim ve bir şüphe daha oluştu kafamda.
Kusura bakmayin ama cok kotu niyetlisiniz. Kadin en basta ne demis ben heves ettim getirmek istiyorum sen hicbisey yapma dememismi. Oglu evleniyor getirsin sen yapmazsin ne var bunda? Uzatmis huzursuzluk cikarmissiniz bu birincisi. Herkesinkini kv hazirlamis olsun ne var bunda zaten boyle olur bu isler hosluk olsun diye isimlerini yazdirmislardir yani okadar fesat dusuncelisinizki bu kafayla evlilikte cok zor mutlu ve huzurlu olursunuz ben size soyliyim
Saçma sen fazla tahammülsüz birisin bence iyi bir karşılık olmuş
Kadın heves etmiş emek vermiş tabiki getirmek isteyebilir sanırım siz getirmesinden çok tavırlarından rahatsız oldunuz ama çok da takılmayın derim sorun yapılacak bir konu değil siz hoşlanmıyorsanız karşılığını götürmeyin olsun bitsin çok da takılacak birşey yok bence böyle ufak tefek şeylere takılarak nişanlınızla siz yıpranırsınız
Valla o insanları allah senin şerrinden korusun konu sahibi... saygısızlık diyorsun istemiyorum diyorsun ama karşı tarafta evlat evlendiriyor her şeyi eksiksiz olsun istemis senin yaptığın da onlara saygısızlık.. kendini törpüle yoksa bu kafayla çok çekersin