- Konu Sahibi ipektuncer
ben de tam onu soracaktim...
cok iyi yapmissiniz....
sizin ve bebegin sagligi nasil? umarim hersey yolunda gidiyordur....
cok iyi yapmissiniz....
sizin ve bebegin sagligi nasil? umarim hersey yolunda gidiyordur....
Benzerlerini yaşadığını biliyorum cnm, beni de gayet iyi anlıyorsun bu nedenle.
İnsan bazen takmamayı başarıyor, bazen d eişte psikolojisinin zayıfladığı bir an bu sorunlara odaklanıveriyor. Neyse ki uzakta oturuyorum, çok az görüyorum bu insanları. Görüştüğümüzde de normal hal hatır sorma tarzı yüzeysel sohbet etsek, hiç sorun çıkmayacak. Ama illa ki laf sokuşturma, iğneleme derdindeler. Hele bir de kendi hatalarını bana yükleme yüzsüzlükleri yok mu.. Birkaç defa konuşmaya çalıştım, hak verdiler ve geri adım attılar. Saf olmadığımı izah edince gayet güzel kuyruklarını kıstırıyorlar. Ama öyle balık hafızalı ki bu insanlar, her defasında aynı sahneyi yeniden oynasak asla bıkmıyorlar..
Zaten bundan sonra 2 evladımı memnun etmek derdinde olacağım için, bu insanlarla maddi-manevi bir bağ bırakmayacağım.
Zeynep abla bugün bana gelmek istedi, bebek görecek.
Doktor randevum var, dedim. Başka zamana erteledim. MEvlid yaparken çağırırım, kalabalık içinde herhangi biri gibi gelsin ve gitsin, o kadar..
Şimdi gelmeye kalksa bana 2 saat dil dökecek, yoğundum da arayamadım da.. Hiç öyle bir dialog içine sokmak istemedim kendimi.
K.valideler geldiğinde de onların soktuğu laflara cevap vermeye çalışmayıp, aksine ne kadar mutlu, ne kadar pozitif, ne kadar yaşama sevinciyle dolu olduğumu göstereceğim.. Onlara en büyük ızdırap bu olur.