- 23 Mart 2010
- 2.968
- 31
- Konu Sahibi ipektuncer
Şansım benim. Geldiğin doğdu içime. Bak bu saatte kalktım açtım.
Hoşgeldin canım arkadaşım.
Öyle özledim ki seni
Ben de seni çok özledim canım, bildiğin gibi.
Seni online görünce de şok oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansım benim. Geldiğin doğdu içime. Bak bu saatte kalktım açtım.
Hoşgeldin canım arkadaşım.
Öyle özledim ki seni
nasıl gidiyor bebişlerle
güzel ama zor, zor ama güzel
kızım okula başladı, oğlan 3 aylık olacak nerdeyse.
Zor zamanları atlattık diyemem, ama buna da şükür..
Senin kızın nasıl canım?
heralde çocuklarla ilgili tek cümlede söylenebilecek en doğru şey özet....
Bazen düşünüyorum insanın evlatlarının yaptığını başkaları yapsa boğuverirsin alimallah biz de iyiyiz işte yeni testlerimiz var onlar yapılacak sen de ihmal etme derim önünü görürsün karar verdin mi yapıp yaptırmamaya
Canim seni cok iyi anliyorum. Senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim hatta daha beterini. Hemde ilk bebegimde. Sezeryanli dogum yapmistim ve tecrubesiz oldugum icin cok yardima ihtiyacim vardi ama kimse yanimda yoktu. Dogum yapmistim ve canim tavuk cekmistide kimse getirmemisti. Ama Allah razi olsun esim hep yanimda oldu. Aksam gec saatde isten cikar hastaneye yanima gelir antrede koltuk vardi onun uzerinde yatardi. Sabaha kadar gozu kulagi bendeydi. Yaninda birde bolca yiyecek icecek. Ne ararsan ama ben buna ragmen depresyona girdim ve zor gunler basladi benim icin. Haplara basladim ve hizla kilo aliyordum. Vucudum sagligim guzelligim hepsi gitti. Takmasanda bir sekilde kafana takiliyor nedense. Ama hep dua ettim Allaha, onun varligi ve gucuyle ayaktaydim zaten. Sende dua et canim bol bol, allaha sigin. Sezeryanli halinle yerinde kalkman zor olacak ama dikkat et. Ben kalktim cunku mecburdum. Cok agrilarim oldu ama atlattim. Anlatsam hangi birini hic bir yere sigmaz. Dualarim seninle.
canım, aklım başımdan gitmiş benim, nerede yaptırılıyordu testler? Affına sığınarak rica ediyorum, hatırlatabilir misin bana..:-(
evet, ben de diyorum, evlattan başkası yapsa asla çekilmez. Emzirdim demin, havaya kaldırdım, yüzüme kustu nankör evlat