Zorla lohusa depresyonuna sokacaklar, ama zor biraz..!

İlk önce tebrik ederim. Allahım analı babalı sağlık büyütsün inşallah..
Sizi o kadar iyi anlıyorumki..
Bu özlük üveylik mevzuları malesef herzaman cocukları yıpratmıştır zaten..
Ama siz gördüğüm ve anladıgım kadarıyla donanlımlı,güçlü kendi başına birşeylerin üstesinden gelebilecek yapıdasınız..
Allah kolaylık versin demek istiyorum :/

Son düzenleme:
güzel ama zor, zor ama güzel:-)
kızım okula başladı, oğlan 3 aylık olacak nerdeyse.
Zor zamanları atlattık diyemem, ama buna da şükür..

Senin kızın nasıl canım?

heralde çocuklarla ilgili tek cümlede söylenebilecek en doğru şey özet....

Bazen düşünüyorum insanın evlatlarının yaptığını başkaları yapsa boğuverirsin alimallah biz de iyiyiz işte yeni testlerimiz var onlar yapılacak sen de ihmal etme derim önünü görürsün karar verdin mi yapıp yaptırmamaya

Canim seni cok iyi anliyorum. Senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim hatta daha beterini. Hemde ilk bebegimde. Sezeryanli dogum yapmistim ve tecrubesiz oldugum icin cok yardima ihtiyacim vardi ama kimse yanimda yoktu. Dogum yapmistim ve canim tavuk cekmistide kimse getirmemisti. Ama Allah razi olsun esim hep yanimda oldu. Aksam gec saatde isten cikar hastaneye yanima gelir antrede koltuk vardi onun uzerinde yatardi. Sabaha kadar gozu kulagi bendeydi. Yaninda birde bolca yiyecek icecek. Ne ararsan ama ben buna ragmen depresyona girdim ve zor gunler basladi benim icin. Haplara basladim ve hizla kilo aliyordum. Vucudum sagligim guzelligim hepsi gitti. Takmasanda bir sekilde kafana takiliyor nedense. Ama hep dua ettim Allaha, onun varligi ve gucuyle ayaktaydim zaten. Sende dua et canim bol bol, allaha sigin. Sezeryanli halinle yerinde kalkman zor olacak ama dikkat et. Ben kalktim cunku mecburdum. Cok agrilarim oldu ama atlattim. Anlatsam hangi birini hic bir yere sigmaz. Dualarim seninle.

heralde çocuklarla ilgili tek cümlede söylenebilecek en doğru şey özet....

Bazen düşünüyorum insanın evlatlarının yaptığını başkaları yapsa boğuverirsin alimallah biz de iyiyiz işte yeni testlerimiz var onlar yapılacak sen de ihmal etme derim önünü görürsün karar verdin mi yapıp yaptırmamaya

Canım, aklım başımdan gitmiş benim, nerede yaptırılıyordu testler? affına sığınarak rica ediyorum, hatırlatabilir misin bana..:-(

evet, ben de diyorum, evlattan başkası yapsa asla çekilmez. emzirdim demin, havaya kaldırdım, yüzüme kustu nankör evlat:-)

Canim seni cok iyi anliyorum. Senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim hatta daha beterini. Hemde ilk bebegimde. Sezeryanli dogum yapmistim ve tecrubesiz oldugum icin cok yardima ihtiyacim vardi ama kimse yanimda yoktu. Dogum yapmistim ve canim tavuk cekmistide kimse getirmemisti. Ama Allah razi olsun esim hep yanimda oldu. Aksam gec saatde isten cikar hastaneye yanima gelir antrede koltuk vardi onun uzerinde yatardi. Sabaha kadar gozu kulagi bendeydi. Yaninda birde bolca yiyecek icecek. Ne ararsan ama ben buna ragmen depresyona girdim ve zor gunler basladi benim icin. Haplara basladim ve hizla kilo aliyordum. Vucudum sagligim guzelligim hepsi gitti. Takmasanda bir sekilde kafana takiliyor nedense. Ama hep dua ettim Allaha, onun varligi ve gucuyle ayaktaydim zaten. Sende dua et canim bol bol, allaha sigin. Sezeryanli halinle yerinde kalkman zor olacak ama dikkat et. Ben kalktim cunku mecburdum. Cok agrilarim oldu ama atlattim. Anlatsam hangi birini hic bir yere sigmaz. Dualarim seninle.

Sağol canım, ben de atlattım sayılır. Dikiş ağrılarımı önemsemeyince çabuk ayaklandım. Bu arada göbek fıtığı oldum falan ama idare ediyorum. Allahım güç veriyor dileyince. Ama zor günlerdi açıkçasıi gerçekten sıkıntılı günlerdi.

canım, aklım başımdan gitmiş benim, nerede yaptırılıyordu testler? Affına sığınarak rica ediyorum, hatırlatabilir misin bana..:-(

evet, ben de diyorum, evlattan başkası yapsa asla çekilmez. Emzirdim demin, havaya kaldırdım, yüzüme kustu nankör evlat:-)

vay hain vay =)) test okul gönderirse rehberlik araştırma merkezinde yapılıyor ama sen git bi üniversite psikiyatristine çocuk psk. Tabi orda yaptır bire başladı değil mi şimdi çok iyi olur nerde ne yapman gerektiğini öğrenirsin şimdi bizim testlerden neye ilgisi var zeka alanı hangisi o çıkacak inşallah çok daha bilinçli olucaz ne istiyorsa onu vericez

X