Zor durumdayım yardımcı olur musunuz?

gerçekten iyileşmek istiyorsan karısını da onu da engelle
Engellesem ne fayda telfonumda yer alıyorlar sonuçt
Birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir yada daha iyisi olacağı içindir çok gencsniz gün doğmadan neler doğar hayırlısı buymuş demek ki
Sadece kendimi çok küçük düşürdüm utanıyorum kendimden

ilk sevdiğimle evlensem baya kötü olurmuş diye düşünüyorum
ki 10 senedir düzenli aralıklarla bulduğu her yerden bana ulaşmaya çalışır
o beni terk etmişti :rolleyes:

Benim çok saf duygularım vardı dedim ona sonradan gideceksen başlamadan bitsin ama hayır exi dönene kadar vardım ben sadece sonra köşeye atıldım ondan sonra da seninle zaten yaşadığımız bir şey yok unutabilirsin dedi.vicdanını rahatlatmaya çalışıyor
E haklı adam. Bişey yasamışsiniz ki, sen hiç görmediğin bir adam evlendi diye intihar etmeye kalkıyorsun adamın bir ihaneti suçu yok.

Baskıcı bir aileniz olduğunu yazmissiniz. Muhtemelen aileniz de sevgiyi size yeterince hissettirmemis. İlk kez karşı cinsten biriyle bu tarz bir iletişiminiz olmuşsa hepsi birleşince şu an böyle hissediyorsunuzdur. Ama onu sevdiginizi soylediginiz şey sevgi değil. İçinizdeki boşluğu bu şekilde kapatmaya calismissiniz. Yaşınız küçük ve daha kim bilir hayat karşınıza neler çıkaracak..

Ona güvendim, özel duyguları onunla yaşadım gibi düşüncelerle ailenizin baskısının bir başka versiyonunu siz de kendinize yapıyorsunuz. 21 yıldır öğrendiğiniz, alıştığınız şey bu olduğu için böyle düşünüyorsunuz. Ama bir insan hayatında sadece bir kisiyi sevmeyebilir. Bu o insanın kötü biri olduğunu göstermez. Yanlış olduğunu da göstermez. Hata da değil. İnsan birilerini sevip daha sonra ayrilip başka birini sevip onunla evlenebilir. Bu o kişinin kocasına özel duygular beslemedigini göstermez. Bazı şeylere bu kadar büyük anlamlar yüklemeniz, hiç görmediğiniz birini bu denli takıntı haline getirmeniz sevgi değil. Bunlar olsa olsa içinizdeki boslugun, ailenizin baskısının vb şeylerin dışa vurumudur. Ama bunları düzeltmek de sizin elinizde.

En son 13 yaşında ilk ve son kez sanal sevgili yapmıştım galiba
Ayakta uyutmuş sizi. Yaşınız da o kadar küçük değil ki böyle şeyler için, buluşmadan etmeden. Takıntı haline getirmeyin. Biraz mantığa davet ediyorum, görüşmeden yüzyüze gelmeden nasıl bişeyler tam anlamıyla yaşanabilir. Zamanla geçicekr

ah be güzelim ya çıtır çıtırsın. İleride bu yazdıklarına güleceksin yaşın o kadar genç ki bırak bittiyse bitti yani seni hak etmemiş demek ki önüne bakman lazım hayat geçmişte yaşanmıyor maalesef

Çok zor bir durumdayım yaşamak istemiyorum hayat zehir oldu bana ne yapacağım bilmiyorum 1.5 yıldır neredeyse her gün ağlıyorum.inançlıyım kendime zarar da veremiyorum..baskıcı ailem var yarı yolda bırakıldım çok güvendiğim insan tarafından.onu çok seviyordum hiç görmeden sevdim güvendim..ihanete uğradım duygularım kullanıldı umutlarım çalındı psikolojim bozuldu eğitim hayatım kötüye gidiyor sağlığım kötüye gidiyor birini sevmek istiyorum güvenmek istiyorum ama olmuyor ben galiba hayatım boyunca hep yanlız kalıcam bir yol gösterin onun bana yaptıklarını unutamıyorum gitti evlendi geride kaldım mahvoldu her şeyim ne yapmalıyım?
21 daha hayatının baharı,daha neler göreceksin.Hayat kurtlar sofrası,daha %1ini gördün.Silkelen :)

E haklı adam. Bişey yasamışsiniz ki, sen hiç görmediğin bir adam evlendi diye intihar etmeye kalkıyorsun adamın bir ihaneti suçu yok.
Pardon da birini sevmek için illa onunla sevişmek mi gerekiyor hanfendi? Ne yaşamak gerekiyor? başkasını sevdiği halde ne diye beni oyaladı? Deseydş bana ben başkasını seviyorum diye niye demedi.Adamın bana verdiği sözler ne olacak suçlu olan ben miyim bu konuda o çok saf temiz değil mi madem onunla evlenecek kadar çok seviyordu niye beklemedi? benimle niye konuştu?ben başalrda bitirmeye çalıştığımda niye anneni ararım diye beni tehdit etti?niye bana duygu sömürüsü yaptı?

Baskıcı bir aileniz olduğunu yazmissiniz. Muhtemelen aileniz de sevgiyi size yeterince hissettirmemis. İlk kez karşı cinsten biriyle bu tarz bir iletişiminiz olmuşsa hepsi birleşince şu an böyle hissediyorsunuzdur. Ama onu sevdiginizi soylediginiz şey sevgi değil. İçinizdeki boşluğu bu şekilde kapatmaya calismissiniz. Yaşınız küçük ve daha kim bilir hayat karşınıza neler çıkaracak..

Ona güvendim, özel duyguları onunla yaşadım gibi düşüncelerle ailenizin baskısının bir başka versiyonunu siz de kendinize yapıyorsunuz. 21 yıldır öğrendiğiniz, alıştığınız şey bu olduğu için böyle düşünüyorsunuz. Ama bir insan hayatında sadece bir kisiyi sevmeyebilir. Bu o insanın kötü biri olduğunu göstermez. Yanlış olduğunu da göstermez. Hata da değil. İnsan birilerini sevip daha sonra ayrilip başka birini sevip onunla evlenebilir. Bu o kişinin kocasına özel duygular beslemedigini göstermez. Bazı şeylere bu kadar büyük anlamlar yüklemeniz, hiç görmediğiniz birini bu denli takıntı haline getirmeniz sevgi değil. Bunlar olsa olsa içinizdeki boslugun, ailenizin baskısının vb şeylerin dışa vurumudur. Ama bunları düzeltmek de sizin elinizde.
İnanın çok uğraştım düzeltmeye çalıştım ama olmadı olmuyor

Pardon da birini sevmek için illa onunla sevişmek mi gerekiyor hanfendi? Ne yaşamak gerekiyor? başkasını sevdiği halde ne diye beni oyaladı? Deseydş bana ben başkasını seviyorum diye niye demedi.Adamın bana verdiği sözler ne olacak suçlu olan ben miyim bu konuda o çok saf temiz değil mi madem onunla evlenecek kadar çok seviyordu niye beklemedi? benimle niye konuştu?ben başalrda bitirmeye çalıştığımda niye anneni ararım diye beni tehdit etti?niye bana duygu sömürüsü yaptı?
Bunları bana değil ona sor bebiş, daha ilk başlarda görüşmek istemiyorum dediğinde sana şantaj yapan adam başkasıyla evlendi diye şaşırıp uzuluyorsan bu da senin ayıbın, ne söyleyelim burda sana?

O zaman adamın
Bunları bana değil ona sor bebiş, daha ilk başlarda görüşmek istemiyorum dediğinde sana şantaj yapan adam başkasıyla evlendi diye şaşırıp uzuluyorsan bu da senin ayıbın, ne söyleyelim burda sana?
O zaman bir suçu ihaneti yok demeyin bebiş! Yalan en büyük ihanettir kimse görmese bile Allah görüyor.benimle konuşurken başkasını düşünmesi bile bir aldatmadır.sanal diye basite indirgnemez.benim duygularım hislerim gerçekti sanal olsa bile

Kusura bakma biraz sert olacağım da ya sen ne yaşadın da hayatın bitiyor daha hayatının başındasın. Yok görmeden sevdim bilmem ne sevgi değildir o takıntısır, alışkanlıktır. Öyle sevgi olmaz çünkü. Bazı insanlar dram sever sende de o var bence. Daha küçücüksün hayatına kimler girecek kimler için asla unutamam diyip bir çırpıda unutacaksın. Baydı beni bu drama queen'lik ayar oldum.

Kusura bakma biraz sert olacağım da ya sen ne yaşadın da hayatın bitiyor daha hayatının başındasın. Yok görmeden sevdim bilmem ne sevgi değildir o takıntısır, alışkanlıktır. Öyle sevgi olmaz çünkü. Bazı insanlar dram sever sende de o var bence. Daha küçücüksün hayatına kimler girecek kimler için asla unutamam diyip bir çırpıda unutacaksın. Baydı beni bu drama queen'lik ayar oldum.

Yahu hanfendi! Doğru söylüyorsun bir yandan haklısın bu takıntı olabilir.bana zarar veren birini sevmem benim psikolojik rahatsızlığımdır ama "drama Queen"derken biraz düşünün bayıla bayıla drama Queen lik yapmıyorum " ne yaşadın? Dan kastınız nedir önce bana bunu söyler misiniz herkes bunu söylüyor çünkü anlamıyorum.evet bu gerizekalılık olarak algılanabilir sizin açınızdan tüm insanlara göre böyleyim bu yüzden psikolojik desteği bıraktım çünkü kimse beni anlamıyor nasıl bir evde nasıl ortamda büyüdüğüme dair en ufak bilginiz yok.haklısınız ona en baştan knamamlıydım akıllı olmalıydım ama vicdanıma yenik düştüm benim kusurum bu. umutsuzluk çok kötü bir şey aşırı aşırı bağlandığın bir insanın seni ortada bırakması apayrı bir şey tabi siz akıllı olduğunuz için yaşamamışsınızdır.ama bne kandırıldım geleceğe dair umudum yok benim (bunlar dram değil) ben hayal dünyasında yaşamışım neyin ne olduğunu bilmiyordum bu yüzden bu haldeyim BU DRAM DEĞİLL.psikolojik rahatsılıklatımın olması ve bu bağlamda duygularımı açıklamam Dram Değilll

O zaman adamın

O zaman bir suçu ihaneti yok demeyin bebiş! Yalan en büyük ihanettir kimse görmese bile Allah görüyor.benimle konuşurken başkasını düşünmesi bile bir aldatmadır.sanal diye basite indirgnemez.benim duygularım hislerim gerçekti sanal olsa bile
Valla anladığım kadarıyla bu adam istese sana neler neler yaparmış-yaptirirmış ama merhamet etmiş, sadece yalan söylemekle kalmış , ucuz atlatmissin...
Bu kafayla seni daha çook üzerler.

Back
X