Zor durumdayım yardımcı olur musunuz?

Onunla görüştük de ama beğenmedi beni galiba sonra 1 hafta sonra evlendi
sevgilisi, nişanlısı olup da birileriyle görüşen çok insan var. tanımadan güvenmezsin bir dahakine. ama birilerine tekrar güvenmemek için bir sebebin yok. gençsin aceleci davranıyorsun ama insanları tanımak için zaman geçmesini bekle.

Ben kendimden nefret ediyorum gurursuzun tekiyim beni şstemyen insanın ayaklarına kapandım beni bırakmaması için iğrenç biriyim
Öyle ha deyince fayda göremezsin zaten
Uzun süre, mümkünse 2-3 yıl gitmeni öneririm
Cahil insanlar gibi gittim ama bir iki seansta fayda görmedim diyip durma ya

Kendini sev dicem ama görüyorum ki bu senin için boş laf. Kendini sevmekten çok uzaksın ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun bil

Ama
sevgilisi, nişanlısı olup da birileriyle görüşen çok insan var. tanımadan güvenmezsin bir dahakine. ama birilerine tekrar güvenmemek için bir sebebin yok. gençsin aceleci davranıyorsun ama insanları tanımak için zaman geçmesini bekle.
erkeklerin hepsi birbirine benziyor deniyeyim diyorum onun gibi konuşuyorlar uzaklaşıyorum

Ben kendimden nefret ediyorum gurursuzun tekiyim beni şstemyen insanın ayaklarına kapandım beni bırakmaması için iğrenç biriyim

yaşın genç ama bunlar yaşına göre bile çocukça laflar
o zaman bu hareketleri yapma gururlu ol ayrıca hata yapmış da olabilirsin sadece tekrarlama

Ama

erkeklerin hepsi birbirine benziyor deniyeyim diyorum onun gibi konuşuyorlar uzaklaşıyorum
olabilir bir gün farklı birisi çıkar karşına ama senin biraz kendini geliştirmen lazım
o zaman farklı tiplerle iletişim kurabilirsin sadece
böyle gidersen anlayamazsın kim farklı kim değil göremezsin bile

olabilir bir gün farklı birisi çıkar karşına ama senin biraz kendini geliştirmen lazım
o zaman farklı tiplerle iletişim kurabilirsin sadece
böyle gidersen anlayamazsın kim farklı kim değil göremezsin bile
Okulum bitene kadar düşünmüyorum ilişki falan zaten birini yeniden sevsem o da beni sevse ailem asla bir araya gelmemize izin vermez

İlaçlar hayat kalitesini düşürüyormuş daha beter olursun diyorlar.ayrıca sicile işleme durumu da varmış

Nasıl grip yada farklı bir rahatsızlığımız olduğunda doktora gidip ilaç kullanıyorsak psikolojik olarak iyi durumda değilsek psikiyatriye gidip doktor gerekli görürse ilac kullanmalıyız zamanında bende kullandım çok faydasını gördüm emin olun birçok kişi kullanıyor ayrıca siciline işlemez.

Onunla görüştük de ama beğenmedi beni galiba sonra 1 hafta sonra evlendi
Onu kim beğensin:işsiz:Allah aşkına mantıklı düşün hiç bir hafta içinde evlenir mi? Adam zaten nişanlıymış evlenecekmiş seni de araya bir macera olarak sıkıştırmış deyyus. Bebeğim sen daha çok genç ve tecrübesizsin ama emin ol o adam için değmez. Seni beğenecek sevecek milyarlara erkek vardır. Sen neden bir kişi için kendinden vazgeçiyorsun. Bak ben seni çok iyi anlıyorum ben gerçekten ilk aşık olduğum zaman ayrılınca deli gibi bir şey olmuştum, psikolojik destek bile aldım. Ve sonra birden pufff gözlerim açıldı ya binlerce erkek var ve hepsi aşağı yukarı aynı model bir kadını tavlamak için. Ha sonrası karakterli erkeler var pislikler var ama ilk başta hepsi aynı hiç bir özelliği yok senin o sevgilinin yaptığı şeyden nasıl bir karaktersiz olduğu ortada. Sen bir kaç ilişki yaşamış olsan gözün açılmış olsa onun yüzüne bile bakmazdın. İlk defa karşı cinse böyle duygular hissedince insan onu çok özel biri sanıyor ama değil. Önünde uzun bir hayat var ne demek istediğimi anlayacaksın.

Onu kim beğensin:işsiz:Allah aşkına mantıklı düşün hiç bir hafta içinde evlenir mi? Adam zaten nişanlıymış evlenecekmiş seni de araya bir macera olarak sıkıştırmış deyyus. Bebeğim sen daha çok genç ve tecrübesizsin ama emin ol o adam için değmez. Seni beğenecek sevecek milyarlara erkek vardır. Sen neden bir kişi için kendinden vazgeçiyorsun. Bak ben seni çok iyi anlıyorum ben gerçekten ilk aşık olduğum zaman ayrılınca deli gibi bir şey olmuştum, psikolojik destek bile aldım. Ve sonra birden pufff gözlerim açıldı ya binlerce erkek var ve hepsi aşağı yukarı aynı model bir kadını tavlamak için. Ha sonrası karakterli erkeler var pislikler var ama ilk başta hepsi aynı hiç bir özelliği yok senin o sevgilinin yaptığı şeyden nasıl bir karaktersiz olduğu ortada. Sen bir kaç ilişki yaşamış olsan gözün açılmış olsa onun yüzüne bile bakmazdın. İlk defa karşı cinse böyle duygular hissedince insan onu çok özel biri sanıyor ama değil. Önünde uzun bir hayat var ne demek istediğimi anlayacaksın.
Pişmanım keşke o masum duygularımı eşime saklasaydım da onun gibi sıradan birine kendimi kaptırmasaydım.gvenmeseydim

Pişmanım keşke o masum duygularımı eşime saklasaydım da onun gibi sıradan birine kendimi kaptırmasaydım.gvenmeseydim
Bende ilk böyle düşünmüştüm biliyor musun ama ne saflık, işte bu beynin acı çekmek için bulduğu bir yol. Neden pişman olasın ki gelecekte eşin olcak kişi hiç kimseyi sevmemiş mi olacak, eğer öyle olacaksa bir problem vardır. Hiç böyle düşünme aksine deki bu bana bir tecrübe oldu herkes kendini ilk tanıttığı gibi olmuyormuş, insanlaş her zaman ağzından çıkan sözler gibi davranıp hissetmiyormuş. Kendini kaptırmadan, kendi sınırlarını koruyarak başka insanlarla da görüşmelisin bu şanstır kimine ilk görüştüğünde iyi biri denk gelir evlenir ama bu insanlar azınlıktır herkes ilk konuştuğu ile evlense herkes ne karaktersiz, yalancı beş kuruş etmez insanlarla evlenmiş olur. Sen usulünce görüşüp tanışacaksın bu çok normal bir şey canını sıktığına hiç değmez sevmek sevilmek güzel bir duygu birini sevdin diye bu seni suçlu yapmaz. İnşallah ilerde hak eden birini seversin. Ki emin ol çıkacak o kişi karşına bu olay sana saçma bir rüya gibi gelecek.

Back
X